Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ona84 wrote:Smerfetka świadectwo pracy za2017 a ja byłam 11 miesięcy na zasiłku, to co mam im dać?
Na zasiłku chorobowym? Tzn czy byłaś w stosunku pracy będąc na zasiłku czy umowa się skończyła? -
mag87 wrote:Jagods tak. Obie ciąże były z Invikci. Jak konsultowalam ivf w artemidzie to też chcieli żebym szła krótkim protokołem a w Gdańsku od razu długi.
Moje amh przy starcie 0.87
Będę rozmawiać nt tych protokołów z dr D w środę wobec tego.Marzenia się spełnia -
Izaura wrote:0,55
Dziękuję Tym które mi kibicowały
Powodzenia Staraczki, Wiki teraz Ty, Uda się!&& bardzo się cieszę , że mogliśmy się poznać ;-*
Brzuchatki i Mamusie życzę wiele radości z pociech!
Eh, nie lubię takich wiadomości 🙁 bardzo mi przykro 🙁 nie poddawaj się, walcz dalej ![/url] -
J_agoda wrote:Ja mam 0,76. To się potem zmieniało? Monitorowałaś poziom? A jakie było fsh?
Będę rozmawiać nt tych protokołów z dr D w środę wobec tego.
Kurczę nie pamiętam dokładnie ale chyba przy pierwszej procedurze miałam przy górnej granicy ok 11, a w drugiej procedurze ok 6-7. Wtedy też się ładnie wystymulowalam i miałam dużo dojrzałych komórek czego sie w życiu nie spodziewalam po takim amh. Dr nastawial na 4-6 szt a ja miałam 17 z czego 12 dojrzałych. Byłam stymulowana menopurem 300 j przez całe 11 dni, w 13 punkcja. Potem nie sprawdzałem poziomu amh. Ponoć w ciąży ten poziom się hamuje i nie spada. -
mag87 wrote:Emilka tak jak pisalam czytam wątek gamety ale napisze tutaj:) jedna dziewczyna pisała że była u dr Szczyptanskiej. Ja też się nad nią zastanawiałam, moja Szwagierka o której wspominałam wcześniej ma wlasnie od niej 2 corki:)
Ta Szczyptanska to w Gamecie czy w Inviccie bo juz zglupialam:)
Mi najbardziej zalezy na tym zeby klinika oferowala PICI a Gameta tego nie ma. -
Izaura tak mi przykro jednak nie poddawaj się. Macie jeszcze zarodki?
U mnie sampoczucie różnie raz nic nie boli raz cały dzień i muszę brać leki. Psychicznie był kryzys i pewnie nie raz się zdarzy jednak w takiej sytuacji to normalne.
Pozdrawiam gorącoHalszka112, asiastokrota lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
e_mil_ka wrote:Ta Szczyptanska to w Gamecie czy w Inviccie bo juz zglupialam:)
Mi najbardziej zalezy na tym zeby klinika oferowala PICI a Gameta tego nie ma.
W invikcie ale oddział Gdynia. Z tego co mi mówiła Szwagierka to ona sama ma dziecko z ivf. -
e_mil_ka wrote:Ta Szczyptanska to w Gamecie czy w Inviccie bo juz zglupialam:)
Mi najbardziej zalezy na tym zeby klinika oferowala PICI a Gameta tego nie ma.
W invikcie ale oddział Gdynia. Z tego co mi mówiła Szwagierka to ona sama ma dziecko z ivf.
A ci do picsi to nie wiem czy to to samo ale 8nvikta ma jeszcze famsi( my z tego korzystalismy) tzn wybierają dojrzałe plemniki po procedurze wiązania z kwasem hialuronowym czy jakoś tak.e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:Umowa się skaczyla i poszłam na zasiłek.
To świadectwo pracy, Pit 11 za 2017 r. I zaświadczenie o zasiłku macierzyńskim, bo chorobowy już do utraty bo go nie masz -
nick nieaktualnymag87 wrote:Izaura
Nie poddawaj się prosze...
asiastokrota, Wiki03, mag87, Karcia, goldenka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie odbierzecie tego źle, u nas tak naprawdę nie znamy przyczyny niepłodności, Mąż ma nasienie ok, a ja owulację co miesiąc jak w zegarku, tak się bujamy już 10 lat.... więc to już trochę takie igranie z ogniem. Dziewczyny jeśli znacie przyczyny swoich niepowodzeń to jak najbardziej in vitro. &&
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izaura a miałaś drożność i laparoskopię?Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualny
-
Izaura wrote:Nie odbierzecie tego źle, u nas tak naprawdę nie znamy przyczyny niepłodności, Mąż ma nasienie ok, a ja owulację co miesiąc jak w zegarku, tak się bujamy już 10 lat.... więc to już trochę takie igranie z ogniem. Dziewczyny jeśli znacie przyczyny swoich niepowodzeń to jak najbardziej in vitro. &&
O jak ja Cię rozumiem. U nas również wszystko przebadane A przyczyny brak. Gdyby tylko wiadomo było jaki jest powód i wskazywałby na konieczność ivf to nie byłoby się nad czym w ogóle zastanawiać...