Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Smerfetka 84 wrote:No i właśnie u mnie się okazało że to też ósemka dolna boli + dodatkowo górny ząb kanałowo więc lecimy z dwoma na raz
Ale mniej już Cię boli? Obyś do porodu zdążyła wyleczyć te zęby, bo poźniej jeszcze jakby Cię miały zęby boleć... Ogólnie z ósemkami jest podobno tak, że najczęściej zaczynają boleć jak jest ciepło na podwórku, czyli właśnie latem, przy upałach najbardziej, w zeszłym roku mojego męża tak chwyciło, że musiał pilnie szukać chirurga stomatologa i usunąć, tylko on jeszcze miał torbiel pod zębem, zapłacił 600 zł za samo wyrwanie, ale właśnie dr mówił, że ósemki najczęściej bolą latem jeśli są jakieś problemy z nimi.[/url] -
e_mil_ka wrote:Mąż troche przetrawił sytuację. Wrocil mu humor ale powiedział ze on umywa rece i kolejna procedurę mam ogarniac sama a jego tylko informowac. Tak wiec troche zostalam z tym wszystkim sama.[/url]
-
goldenka28 wrote:Dobrze, że humor wrócił 🙂 myślę że tylko tak teraz mówi, ale jak przyjdzie co do czego, też się zaangażuje 🙂 ogólnie jego wyniki nie są takie beznadziejne według mnie, wiem że mają czasem gorsze i się udaje, w dodatku że to jest w 1 ml, więc z całości na pewno coś mogą wybrać, ale leki niech dalej bierze, do końca, jeszcze coś się może poprawi 🙂
Na szczescie nadal je o dziwo łyka. Mam nadzieje ze będzie jak mówisz i ze bedzie ze mną.asiastokrota, goldenka28 lubią tę wiadomość
-
Izaura kciuki !!!!
Emilko a ten profertil jest lepszy niż fertimen plus ?? Muszę kupić jakieś suplementy mojemu M a nie wiem które są dobre.
Emilko i ja wierzę, że Twój mąż ochłonie jeszcze i będzie z Tobą w tym wszystkim. Może wizyta w klinice coś zmieni. Trzymam kciuki za Was 😗
Izaura lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Na szczescie nadal je o dziwo łyka. Mam nadzieje ze będzie jak mówisz i ze bedzie ze mną.
A ja Ci mówie, że mój miał gorsze. Po punkcji 2 razy musiał oddać robaczki bo ciężko było coś wybrać ale się udało. -
goldenka28 wrote:Ale mniej już Cię boli? Obyś do porodu zdążyła wyleczyć te zęby, bo poźniej jeszcze jakby Cię miały zęby boleć... Ogólnie z ósemkami jest podobno tak, że najczęściej zaczynają boleć jak jest ciepło na podwórku, czyli właśnie latem, przy upałach najbardziej, w zeszłym roku mojego męża tak chwyciło, że musiał pilnie szukać chirurga stomatologa i usunąć, tylko on jeszcze miał torbiel pod zębem, zapłacił 600 zł za samo wyrwanie, ale właśnie dr mówił, że ósemki najczęściej bolą latem jeśli są jakieś problemy z nimi.
Już po wczorajszej wizycie jest ok. Nie boli nice_mil_ka, Halszka112, goldenka28, Karcia, Wiki03 lubią tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:Izaura kciuki !!!!
Emilko a ten profertil jest lepszy niż fertimen plus ?? Muszę kupić jakieś suplementy mojemu M a nie wiem które są dobre.
Emilko i ja wierzę, że Twój mąż ochłonie jeszcze i będzie z Tobą w tym wszystkim. Może wizyta w klinice coś zmieni. Trzymam kciuki za Was 😗
Halszka nie mam pojecia czy lepszy. To w ogole pierwsze suple jakie mąż zdecydowal sie brac. Jedno wiem cena powala.
Dzieki za kciuki:)Halszka112 lubi tę wiadomość
-
Smerfetka 84 wrote:A ja Ci mówie, że mój miał gorsze. Po punkcji 2 razy musiał oddać robaczki bo ciężko było coś wybrać ale się udało.
Moj mąz tez do punkcji mial dwie porcje nasienia. Jedno w depozycie a drugie swieze oddane przed punkcją.
Mialas szczescie jak widzisz ja tego szczescia nie mam. Po 5 transferach trudno mi uwierzyc ze moze się udać. -
nick nieaktualnyWiesz Emilko, ja wierzę, że lepsze laboratorium, dodatkowe procedury selekcji nasienia dadzą Wam piękne zarodki i wymarzoną ciążę. Myślę, że mąż nie zostawi Cię z tym wszystkim samej, tylko pewnie teraz potrzebuje czasu żeby jeszcze raz wszystko przetrawić... a to że nadal bierze leki jest na to dowodem
e_mil_ka, asiastokrota, mag87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć
Izaura kciuki mocno zaciskam. Czekam na pozytywny wynik bety.
Smerfetka - mnie na końcu ciąży z Zu też dopadł ból zęba... Tuż przed terminem porodu. Jakoś wyparłam ten ból ze świadomości i o dziwo przestało dawać o sobie znać. A pod koniec ciąży z Ol załapałam bostonkę.
Jagoda i jaka decyzja? Ruszacie teraz czy czekacie do września?
Smerfetka chyba ty pracujesz w mops. Do becikowego potrzebne są dokumenty z 2017 (zmieniałam pracę i chyba pit11 muszę zabrać)?? Ol urodzony w grudniu 2018.
Asiastokrotka udało się przeforsować pomysł z wyjazdem z małym dzieckiem?
Emilka - mąż nie musi aż tak entuzjastycznie działać - ważne żeby nie przeszkadzał i godził się na Twój plan
e_mil_ka, Izaura lubią tę wiadomość
-
Jagoda ja miałam ale to było bardzo dawno temu. Nie pamiętam szczegułów, nie chcem wprowadzać cię w błąd. Masz i tak wystarczająco dużo stresów.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Dziewczyny ja juz głupieje. Nie wiem jestem pewna co do tej gdanskiej Invicty zastanawiam sie nad Invimed w Gdyni.
Sama nie wiem co robic
Dlaczego myślisz o Invimedzie? Masz kogoś znajomego kto robił tam procedurę? Jak nie jesteś pewna to umów się na konsultację do tych dwóch klinik i zostań tam gdzie będziesz się lepiej czuła... porównaj też kto ma lepsze procedury preparatyki nasienia. -
Wiki03 wrote:Dlaczego myślisz o Invimedzie? Masz kogoś znajomego kto robił tam procedurę? Jak nie jesteś pewna to umów się na konsultację do tych dwóch klinik i zostań tam gdzie będziesz się lepiej czuła... porównaj też kto ma lepsze procedury preparatyki nasienia.
Na fb przeprowadzono ankiete i bardzo duzo osob poleca wlasnie invimed a invicta na szarym koncu.
Mąz sie nie zgodzi na dwie wizyty w innych klinikach. Juz jest na mnie zly ze nie moge sie zdecydowac. -
Emilka a gameta Gdynia? Czytam regularnie ten wątek. Bardzo dużo ciąż...tak jak Wiki mówi idźcie na konsultacje do kilku placówek. Podejmijcie madra decyzje, ktorej potem.nie będziecie zalowac, nie ma ci się spieszyc:)
Izu kciuki za pozytywną beteIzaura, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Teraz doczytałam że jedna klinika do wyboru. No to jest bardzo trudny wybór, ja sama się do konca wahalam miedzy invikta a gameta. Prosiłam meza by mi pomógł, chyba chciałam żeby to była wspólna decyzję w razie niepowodzenia bym nie brała całej winy na siebie. U nas w ostatecznym wyborze zauważyło to że Szwagierka z invikta ma 2 córki. Przyznam Ci że po pierwszej konsultacji też nie byłam zadowolona, ale odwrotu już nie było.
-
Powiem Wam dziewczyny czytam i czytam i nie ma zlotego srodka na wybór kliniki. Jedni polecają inni odradzają. Musze spokojnie wszystko przemyslec.
Mag a czemu nie bylas zadowolona? Kto Was prowadzil?