Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
goldenka28 wrote:Właśnie w nocy było więcej tego śluzu, nad ranem nic, a niedawno znowu poleciało więcej, taki jasnoróżowy jakby. Może to ten czop nie wiem, tylko że on jest taki rzadszy, coś jak płodny, czasem jest, czasem nie ma, to później więcej poleci. Jadę dziś jeszcze na KTG, do swojego dr. Już rano do mnie pisał, czy urodziłam 😁 a ja nawet żadnych bóli nie mam.
Tak samo mi odchodził czop, zgodnie z Twoim opisem 😁 też nie miałam żadnych boli, potem wody mi odeszły i bólu nadal nie bhloWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 11:40
-
Smerfetka 84 wrote:Tak samo mi odchodził czop, zgodnie z Twoim opisem 😁 też nie miałam żadnych boli, potem wody mi odeszły i bólu nadal nie bhlo
Myślę, że niedługo coś się rozkręci, jak nie wody to bóle, narazie czekam cierpliwie 😁 ale wczoraj około 16 pojawił się ten śluz i teraz właśnie co jakiś czas i nic się nie dzieje. Będziemy czekać 🙂[/url] -
goldenka28 wrote:Myślę, że niedługo coś się rozkręci, jak nie wody to bóle, narazie czekam cierpliwie 😁 ale wczoraj około 16 pojawił się ten śluz i teraz właśnie co jakiś czas i nic się nie dzieje. Będziemy czekać 🙂
Mam nadzieję że przyjmą Cię w wojewódzkim, straszne oblężenie tam mają -
Goldenka trzymam kciuki 😘
goldenka28 lubi tę wiadomość
-
Goldenka ale wieści!!! I jak to? Byłaś na ktg w prywatnym gabinecie i odeszły wody czy ktg robiłaś w szpitalu?
Pewnie już tulisz maluszka:)
Wy to jesteście twarde że Smerfetka, ja to już przy skurczach co 7 minut się darlam z bólu.
Czekamy na dalsze newsy :*goldenka28 lubi tę wiadomość
-
Goldenka mam nadzieję że masz już maleństwo przy sobie
goldenka28 lubi tę wiadomość
-
Julek jest już z nami, urodził się o 1.50 w nocy. Ważył 3,520 i 56 cm. Poród poszedł sprawnie, bez żadnego wywoływania, rozwarcie szybko poszło. No, ale nie mogło być aż tak pięknie 🙁 jak się urodził to trzeba było go stymulować, bo nie oddychał od razu, nie było krzyku, płaczu. Boże dziewczyny, co my przeżyliśmy przez tą chwilę, to było straszne 🙁 dostał najpierw tylko 4 pkt, później 9. Był trochę w inkubatorze, ale wrócił za ponad godzinkę. Mamy nadzieję, że będzie dobrze, jest cały czas z nami.
Halszka112, Smerfetka 84, Izaura, eni33, Karcia, Asia08, asiastokrota, e_mil_ka lubią tę wiadomość
[/url] -
mag87 wrote:Goldenka ale wieści!!! I jak to? Byłaś na ktg w prywatnym gabinecie i odeszły wody czy ktg robiłaś w szpitalu?
Pewnie już tulisz maluszka:)
Wy to jesteście twarde że Smerfetka, ja to już przy skurczach co 7 minut się darlam z bólu.
Czekamy na dalsze newsy :*[/url] -
Goldenka gratulacje. Aż się poruszałam, przypomniały mi się chwilę sprzed kilku dni. Dobrze, że wszystko poszło sprawnie i dobrze. Ciesz się tymi chwilami są niezapomniane
-
nick nieaktualny
-
Goldenka gratuluje