Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
goldenka28 wrote:Dziewczyny, czy Wasze Maluchy potrafią się już przekręcić z pleców na bok? Tak że położę na plecach a on na bok się przekręci sam. Trochę się niepokoje, bo wydaje mi się to za wcześnie, co prawda fizjoterapeutka oglądała Julka to nic niepokojącego nie zauważyła.
Tak, moja też tak miała i szybko głowę podnosiła już w szpitalu -
Ena wrote:Mój chłopak robi różne akrobacje, ale to już 7 miesięczniak. Wydaje mi się, że taki dzidziol, jak twój, to jeszcze praktycznie w ogóle nie kontroluje swojego ciała i jak np. płacze, to macha rękoma, nogami i przez przypadek może się obrócić. A dlaczego byliście u fizjoterapeuty?
Do nas przychodzi tu Pani w szpitalu oglądać Julka po tym niedotlenieniu, póki co nic nie stwierdziła, no ale trzeba obserwować przez rok szczególnie[/url] -
nick nieaktualny
-
ona84 wrote:Nas jak wypuszczali to miała chyba, 12"czy 13tej bilirubiny, i mówię że czy napewno możemy iść bo już wolałam zostac niż wracac wtedy do dziecięcego. Najoierw ja nie mogłam wyjść przez crp później Maja. Ale już po przemysleniu stwierdziłam że chcemy wyjsc zdrowe.Maja mi leciała na lewy bok jak ja przebieram lekarz mówił że musiała być dużo na tym boku. Już minęło to. Tylko ma często i długo rączki zacisniete w pięść nie wiem czy to normalka
Właśnie my mieliśmy jakoś ponad 14 bilirubinę i nam włączyli lampy wczoraj bo bali się że dziś będzie dużo więcej. Julek też właśnie na lewy bok bardziej leci, ale na prawy też się przewróci. Coś robiłaś czy samo minęło?[/url] -
Smerfetka 84 wrote:Tak, moja też tak miała i szybko głowę podnosiła już w szpitalu
Uff to będę spokojniejsza. Julek też głowę już podnosi właśnie, tak jeszcze słabo ale próbuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2019, 22:43
Ena lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Monika powodzenia. Daj znać jak poszła punkcja.
Goldenka mój Olaf też upodobał sobie jedną stronę. Lekarz kazał aktywizować drugą, czyli np. przekręcić łóżeczko, pokazywać rzeczy po tej drugiej stronie i samo przeszło.goldenka28 lubi tę wiadomość
-
goldenka28 wrote:Właśnie my mieliśmy jakoś ponad 14 bilirubinę i nam włączyli lampy wczoraj bo bali się że dziś będzie dużo więcej. Julek też właśnie na lewy bok bardziej leci, ale na prawy też się przewróci. Coś robiłaś czy samo minęło?
-
My właśnie po wizycie u lekarza, dziś ważymy już 3300 więc jest ładnie. Wszystko inne też dobrze.
Karcia, Ena, goldenka28, Halszka112, asiastokrota, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Monika1983 wrote:Jutro mam punkcję....także nie wiem jeszcze....transfer jak dobrze pójdzie to piątek sobota....oby pisklaczki się zalęgły😊Starania od 2016- 2 lata sami
od 2018 lipiec pod opieką kliniki
hormony ok, immunologia ok
zespól luf
amh 4,12 - brak pcos
u męża wszystko w porządku
2 lUl nieudane
aktualnie podchodzimy do in vitro ---> długi protokół
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Nie ma wiary czy przeznaczenia, z którymi nie możemy nic zrobić- wszystko, co jeszcze się nie wydarzyło może zostać zmienione(...)" -
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Cześć dziewczyny
Monika powodzenia. Daj znać jak poszła punkcja.
Goldenka mój Olaf też upodobał sobie jedną stronę. Lekarz kazał aktywizować drugą, czyli np. przekręcić łóżeczko, pokazywać rzeczy po tej drugiej stronie i samo przeszło.Karcia, Ena, Izaura, Smerfetka 84, eni33, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
ona84 wrote:Hey to w Artemidzie nikt teraz nie przyjmuje? Bo zapisałam się na wrzesień na tą kontrolę po porodzie, ale chyba bym wolala szybciej do kogoś innego niż do Zd
-
goldenka28 wrote:Jesteśmy w domu.
Super!!! Wreszcie!!! -
Ena wrote:
ASIASTOKROTKA napisz jak tam u was.
Ena ty zawsze o nas pamiętasz :-* dziękujemy u nas wszystko dobrze Jesteśmy zdrowi, 22 lipca minęło pół roku jak jesteśmy razem >3 >3 >3 Niestety formalności w sądzie się przeciągają i prawnie nie jesteśmy jeszcze rodziną. No nic jesteśmy cierpliwi. Adaś biega , coraz więcej mówi. Jesteśmy pod wrażeniem jego codziennych postępów i rozwoju. Stanęło na tym, że nigdzie na urlop nie wyjechaliśmy, jednak spędzamy czas aktywnie Pozdrawiamy forumowe ciotki cieplutko :-*Ena, Smerfetka 84, Izaura, Halszka112, e_mil_ka, Karcia, Asia08 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyGoldenka i się doczekałaś powrotu do domu. To teraz ahoj przygodo
Monika ooo dobre wieści A kto robił punkcję?
ASIASTOKROTKA nie trzeba nigdzie jechać, żeby spędzać wspólnie czas. Dla mnie wędrówki z jednego placu zabaw na drugi to już prawie wyjazd Szkoda, że te formalności się przeciągają.
A mi spadł kamień z serca, bo O będzie miał super nianię. Zaopiekuje się nim moja znajoma uffffWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 21:30
asiastokrota, Halszka112, e_mil_ka lubią tę wiadomość