Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena wrote:Monika jak się czujesz?
Ena, asiastokrota, Smerfetka 84, Karcia, goldenka28 lubią tę wiadomość
-
Monika1983 wrote:Hej.Dziekuje że pytasz...dobrze...psychicznie cały czas myślę i odliczam dni do testu...żeby to szybko mijało jak urlop to by fajnie było...a fizycznie bardzo dobrze... jesteśmy dobrej myśli...czas pokaże 😘
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Cześć
To zdradź trochę szczegółów - natura była łaskawa? Gratuluję.
Zaczęliśmy coraz częściej rozmawiać o wyjeździe do Białegostoku, tu Jerzy idzie do przedszkola od września,to przeprowadzka, pełno zamieszania i natura zrobiła resztę...
Ena, Asia08, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
goldenka28 wrote:Smerfetka co potrzeba do becikowego, jakie dokumenty? Wykaz dochodów to wystarczą pity ? Za który rok?
Jeżeli nie było zmian w zatrudnieniu to pity nie potrzebne. Teraz jeszcze dokumenty za 2017 r. Jeżeli któreś z Was w chwili obecnej jest zatrudnione w innym miejscu niż w 2017 r. to pity za 2017 i świadectwa pracy i zaświadczenie o dochodzie z nowej za miesiąc kolejny po zatrudnieniu -
Smerfetka 84 wrote:Jeżeli nie było zmian w zatrudnieniu to pity nie potrzebne. Teraz jeszcze dokumenty za 2017 r. Jeżeli któreś z Was w chwili obecnej jest zatrudnione w innym miejscu niż w 2017 r. to pity za 2017 i świadectwa pracy i zaświadczenie o dochodzie z nowej za miesiąc kolejny po zatrudnieniu
A umowy zlecenia też się liczą?[/url] -
Dziewczyny, nikt więcej nie reflektuje na spotkanie? Na babskie pogaduchy
Monika trzymam kciuki za pozytywna betę
Smerfetka, Goldenka, ja do 6 tygodnia karmiłam tak jak wy...troche przystawiałam, trochę ściągałam, trochę mm... taki mixSmerfetka 84, Monika1983 lubią tę wiadomość
-
Leo gratulacje!
Może i ja zacznę tu pisać, to coś ruszy u nas...
Pozdrowiam dziewczyny!leo, asiastokrota, Karcia lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
goldenka28 wrote:A umowy zlecenia też się liczą?
Umowy zlecenia do utraty tzn musisz wziąć te umowy i pity z nich za 2017goldenka28 lubi tę wiadomość
-
mag87 wrote:Dziewczyny, nikt więcej nie reflektuje na spotkanie? Na babskie pogaduchy
Smerfetka, Goldenka, ja do 6 tygodnia karmiłam tak jak wy...troche przystawiałam, trochę ściągałam, trochę mm... taki mix
Czyli nie muszę mieć wyrzutów sumienia że tylko mi nie wychodzi -
Ena wrote:Cześć
To zdradź trochę szczegółów - natura była łaskawa? Gratuluję.
Monika kiedy testujesz?Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
-
mag87 wrote:Dziewczyny, nikt więcej nie reflektuje na spotkanie? Na babskie pogaduchy
Smerfetka, Goldenka, ja do 6 tygodnia karmiłam tak jak wy...troche przystawiałam, trochę ściągałam, trochę mm... taki mix
A tak w ogóle, to cześć wszystkim :*asiastokrota lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui , 14.07.2016 - II iui , 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
My nie damy rady, dopiero się wszystkiego uczymy, karmienie itd. więc z czasem u nas ciężko...[/url] -
Mewaa wrote:Dziewczyny, doradźcie który doktor lepszy Jan Domitrz czy Tomasz Zbroch?
Ja chodziłam do Domitrza, bardzo fajny. Potem do dr Zdanowskiego