Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia wrote:A jeszcze mam pytanie. Myślicie że jak rano zadzwonię to jest szansa że uda mi się wcisnąć jutro na wizytę do dr Zdanowskiego?
Myślę że takKarcia lubi tę wiadomość
-
Hey Maja remont i. Dopiero, na wrzesień. Zd narazie tylko z pon przyjmuje z tego co. Mi. Mówiły. Ja jestem. Zapisana na16wrzesnia ale będę rezygnować. Bo już byłam. U ginola, wszysko ok nawet wczoraj już zrobiłam pierwszy bieg
Karcia lubi tę wiadomość
-
Hey. Kracia myślę że ci się nie uda na dziś bo już mnie wciskala jak byłam 3 tygodnie temu. Bo ma mi dziś robić prenatalne. Chciala mnie umówić do dr S ale ja się nie dałam ze względu na te badania. A od czwartku remont więc może dopiero na początek września ci się uda zapisać.
Karcia lubi tę wiadomość
-
eni33 wrote:Hey. Kracia myślę że ci się nie uda na dziś bo już mnie wciskala jak byłam 3 tygodnie temu. Bo ma mi dziś robić prenatalne. Chciala mnie umówić do dr S ale ja się nie dałam ze względu na te badania. A od czwartku remont więc może dopiero na początek września ci się uda zapisać.Karcia
-
Karcia wrote:Eni miałaś rację lipa dopiero na 9 września .
Ja tez mam na 9 września wizyteKarcia lubi tę wiadomość
-
Smerfetka 84 wrote:Korzystamy z pogody i spacerujemy. A jak wy? Dotarliscie sie już trochę?
Tak, po mału się ogarniamy. Jedynie jeszcze tego karmienia nie mogę wyczuć, Julek ciągle się domaga, ostatnio udawało mi się nawet na samym cycu i ściąganym. Tylko te ściąganie to męczące strasznie, może gdybym miała dużo mleka to by inaczej to wyglądało. Za to nocki ładnie mi przesypia, rano to śpi zazwyczaj do około 9-tej. Dziś tylko chyba wzdęcia go męczyły w nocy, bo się tak prężył i postękiwał co jakiś czas, ale wieczorem daje mu zawsze z butelki i wtedy pije jak szalony, pewnie dlatego. Dziś położna przychodzi zobaczę jak na wadze przybiera.Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny
-
goldenka28 wrote:Dziewczyny co na wzdęcia najlepsze ? Jakie krople? Położna zaleciła delicol. Miałyście?
Do odciagania mleka polecam silikonowa przystawkę do piersi (są na allegro za ok 30 zł) wiele moich koleżanek sprzedało laktator i zastąpiło ta przystawka. Karmisz jedna piersią a do drugiej przysysa się ta ssawke. Oszczędzisz czas.goldenka28 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualnygoldenka28 wrote:Dziewczyny co na wzdęcia najlepsze ? Jakie krople? Położna zaleciła delicol. Miałyście?
Hejka dziewczyny
Ja milczę w tej kwestii, bo dałam dzieciom może ze dwa - trzy razy ESPUTICON. Problemy brzuszkowe były u obydwojga, ale czekałam aż te układy dojrzeją i zaczną działać pełną parą.
Karcia a ty zaczęłaś teraz symulację?
-
goldenka28 wrote:Dziewczyny co na wzdęcia najlepsze ? Jakie krople? Położna zaleciła delicol. Miałyście?
Hej
Ja akurat stosowałam kolzym, ale to chyba jedno i to samo co delicol Jak Gosia skończyła 3 miesiące to odstawiłam. Czasami jeszcze zastosuje Espumisan. Codziennie też wkraplam do mleka dikoflor- probiotyk
Eni jak tam Twoja wizyta?
Monika kiedy testujesz?
Miłego dnia DziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2019, 09:33
-
Ena wrote:Hejka dziewczyny
Ja milczę w tej kwestii, bo dałam dzieciom może ze dwa - trzy razy ESPUTICON. Problemy brzuszkowe były u obydwojga, ale czekałam aż te układy dojrzeją i zaczną działać pełną parą.
Karcia a ty zaczęłaś teraz symulację?Ena, e_mil_ka lubią tę wiadomość
Karcia -
mag87 wrote:Hej
Ja akurat stosowałam kolzym, ale to chyba jedno i to samo co delicol Jak Gosia skończyła 3 miesiące to odstawiłam. Czasami jeszcze zastosuje Espumisan. Codziennie też wkraplam do mleka dikoflor- probiotyk
Eni jak tam Twoja wizyta?
Monika kiedy testujesz?
Miłego dnia Dziewczyny
Profilaktycznie dawałam probiotyki dikoflor22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Na wizycie wszystko dobrze maluszek ma 6 cm. Czekamy jeszcze na test pappa który będzie za 3 tygodnie. Więc dr będzie dzwonił. A od września dr Z będzie przyjmował tylko w poniedziałki bo tak mówiły panie w recepcji. Wstępnie na 60% dr sugeruje że to dziewczynka. Zobaczymy czy tak bedzie.
Karcia, Smerfetka 84, Lura82, Ena, e_mil_ka, mag87 lubią tę wiadomość
-
Monika1983 wrote:Hej dobrze troszkę brzuch pobolewa....dzisiejsza beta 66nie wiem czy to dobrze???