Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Mewaa...Ja leczyłam się u dr.Anety Stefaniak złoto nie lekarz.... świetne podejście,dokładna, wszystko tłumaczy i poświęca naprawdę tyle czasu ile potrzebujesz.Reszty lekarzy nie znam więc ciężko mi cokolwiek powiedzieć.Jedynie doktor Zdanowicz robił mi punkcję i transfer.. więc dużej orientacji nie mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2019, 18:27
-
nick nieaktualnygoldenka28 wrote:Dziewczyny jak ubieracie teraz swoje Maluszki do snu, czym odkrywacie?
Mewaa nie wiem, który z tych specjalistów jest lepszy, ale ja wybrałabym dr Z. A oni jeszcze przyjmują w Olsztynie?goldenka28 lubi tę wiadomość
-
goldenka28 wrote:Dziewczyny jak ubieracie teraz swoje Maluszki do snu, czym odkrywacie?
Moja gwiazda śpi w pajacu i pod kocykiem, ale ja mam chłodek w domu udało mi się nie nagrzać chaty w upalygoldenka28 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jakie ja mam cudne dziecko, po 2,5 tyg dało się wyspać 🙂 2 razy w nocy tylko wstała najadła się i nadal śpi 🙂
e_mil_ka, Ena, goldenka28, Karcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Tylko dwie pobudki w nocy - zazdroszczę
Karcia masz kopertę ode mnie?
Tak było poprzedniej nocy, ciekawe jak będzie dzisiaj 🙂Ena lubi tę wiadomość
-
Smerfetka 84 wrote:Tak było poprzedniej nocy, ciekawe jak będzie dzisiaj 🙂
A wcześniej co jaki czas Ci się wybudzała? U mnie Julek do tej pory też zazwyczaj dwa razy w nocy się budzi, wcześniej to nawet raz i musiałam go wybudzać, ale od kilku dni sam się budzi co około 3 godziny, czasem co dwie. W dzień gorzej że spaniem, ma taki czas że od mniej więcej 10-11 wisiałby na cycu pół dnia. Muszę chyba więcej mleka mm wprowadzić, bo niestety u mnie słabo z laktacją, widać, że się nie najada, bo ciągle szuka cyca. Teraz dałam mu 60 to zasnął od razu, a tak to się męczył, bo dziś mało spał.[/url] -
goldenka28 wrote:A wcześniej co jaki czas Ci się wybudzała? U mnie Julek do tej pory też zazwyczaj dwa razy w nocy się budzi, wcześniej to nawet raz i musiałam go wybudzać, ale od kilku dni sam się budzi co około 3 godziny, czasem co dwie. W dzień gorzej że spaniem, ma taki czas że od mniej więcej 10-11 wisiałby na cycu pół dnia. Muszę chyba więcej mleka mm wprowadzić, bo niestety u mnie słabo z laktacją, widać, że się nie najada, bo ciągle szuka cyca. Teraz dałam mu 60 to zasnął od razu, a tak to się męczył, bo dziś mało spał.
Wcześniej to tak średnio co 2-2,5 godz ale zwiększyłam porcje jedzenia i dłużej śpi. Fajnie że szuka cyca moja na cyca sztywna i zła i ciężko z przystawieniem -
goldenka28 wrote:Dziś jak dałam mleko mm na noc, to super spał, wstał raz i to go budziłam, później to już po 5 rano, ale trochę zjadł cyca i ściągniętego i spał do 9-tej. Oby tak dalej 😁
Mamy spioszydla 😁 -
Monika1983 wrote:Mewaa...Ja leczyłam się u dr.Anety Stefaniak złoto nie lekarz.... świetne podejście,dokładna, wszystko tłumaczy i poświęca naprawdę tyle czasu ile potrzebujesz.Reszty lekarzy nie znam więc ciężko mi cokolwiek powiedzieć.Jedynie doktor Zdanowicz robił mi punkcję i transfer.. więc dużej orientacji nie mam
Pani Aneta to cud kobieta to prawda a jak tam u Ciebie ? jak sie czujesz ?Monika1983 lubi tę wiadomość
Starania od 2016- 2 lata sami
od 2018 lipiec pod opieką kliniki
hormony ok, immunologia ok
zespól luf
amh 4,12 - brak pcos
u męża wszystko w porządku
2 lUl nieudane
aktualnie podchodzimy do in vitro ---> długi protokół
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Nie ma wiary czy przeznaczenia, z którymi nie możemy nic zrobić- wszystko, co jeszcze się nie wydarzyło może zostać zmienione(...)" -
domi92olsztyn wrote:Pani Aneta to cud kobieta to prawda a jak tam u Ciebie ? jak sie czujesz ?
Smerfetka 84, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Monika1983 wrote:Dziękuję dobrze bez objawów trochę brzuszek pobolewa ale daję radę....tabletki biorę jak w zegarku... ciekawość mnie zżera....ale jeszcze troszkę 😁
3mamy mocno kciuki 🙂Monika1983 lubi tę wiadomość
-
Karcia wrote:Dziewczyny w jakie dni przyjmuje dr Wojciech Zdanowski?
Na pewno poniedziałek i czwartekKarcia lubi tę wiadomość
-
goldenka28 wrote:Dziewczyny co u Was?
Korzystamy z pogody i spacerujemy. A jak wy? Dotarliscie sie już trochę?