Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika1983 wrote:No hejka beta z 66 na 277 także 😁😁😁😁jest dobrze 😁
Ooo to super -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
goldenka28 wrote:Smerfetka, Ona jak tam Wasze Maluszki?
Hej. Moja już zaczyna gwiazdorzyc i ustawiać nas 😁 z tatusiem jej już się udało i na rączkach każe się nosić -
Smerfetka 84 wrote:Hej. Moja już zaczyna gwiazdorzyc i ustawiać nas 😁 z tatusiem jej już się udało i na rączkach każe się nosić
U nas niestety podobnie, jeszcze te wzdęcia nas męczą 🙁 może dlatego taki niespokojny, ale też tylko ręce najlepiej i to pionowa pozycja 😁 jak nie śpi to nie poleży za bardzo sam, ogólnie ciężko mi cokolwiek zrobić, a dziś już mąż do pracy wrócił, bo tak to był z nami. Chciałam do smoka przyzwyczaić bo mam wrażenie że cyce traktuje jak smoczki, ale nie bardzo póki co chce, chociaz wczoraj było trochę lepiej z tym ssaniem to może jeszcze coś z tego będzie.
A ściągasz jeszcze mleko? Ja jeszcze ściągam ale udaje mi się najwyżej 2-3 razy dziennie, więcej czasu nie wystarcza.[/url] -
goldenka28 wrote:U nas niestety podobnie, jeszcze te wzdęcia nas męczą 🙁 może dlatego taki niespokojny, ale też tylko ręce najlepiej i to pionowa pozycja 😁 jak nie śpi to nie poleży za bardzo sam, ogólnie ciężko mi cokolwiek zrobić, a dziś już mąż do pracy wrócił, bo tak to był z nami. Chciałam do smoka przyzwyczaić bo mam wrażenie że cyce traktuje jak smoczki, ale nie bardzo póki co chce, chociaz wczoraj było trochę lepiej z tym ssaniem to może jeszcze coś z tego będzie.
A ściągasz jeszcze mleko? Ja jeszcze ściągam ale udaje mi się najwyżej 2-3 razy dziennie, więcej czasu nie wystarcza.
Jeszcze tak ale tak jak mówisz z czasem krucho chociaż moja śpi w dzień już co raz krócej ale da się coś zrobić. Smoczka czasami ssie ale nie jest to priorytet bardziej jak się nudzi dla zabawy ciągnie albo jak chce spać a zasnąć nie może i zaraz wyplywagoldenka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonika1983 wrote:Hej niestety nie ja mam wizytę w Bartoszycach umówioną z racji tego bo to rodzinne miasto 😁
A do kogo idziesz na wizytę? Zrobiłaś sikańca na pamiątkę? SUPER, że się udało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2019, 11:07
-
nick nieaktualny
-
Hey a Majka ok śpi już więcej godzin w nocy no męczy się bo bakow nie może puścic. Rano budzi się leży gaworzy śmieje się. U mnie na rękach najlepiej mój ja weźmie minuta i ryk. Czasami bym chciała usiąść na,,, 5"min chociaż i odpocząć. Bo. W dzień jak spi budzi się co 5min lub jak zaśnie na dłużej Góra, 30min a w tym czasie wiadomo coś się robi. Teraz mogę usias i wypić kawę
Monika1983 lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:Hey a Majka ok śpi już więcej godzin w nocy no męczy się bo bakow nie może puścic. Rano budzi się leży gaworzy śmieje się. U mnie na rękach najlepiej mój ja weźmie minuta i ryk. Czasami bym chciała usiąść na,,, 5"min chociaż i odpocząć. Bo. W dzień jak spi budzi się co 5min lub jak zaśnie na dłużej Góra, 30min a w tym czasie wiadomo coś się robi. Teraz mogę usias i wypić kawę [/QUOTE
Ja kupiłam na brzuszek to o czym mówiła goldenka delicol i jest super podawałam przez 2 dni i ruszyło i teraz jest ok -
ona84 wrote:Hey a Majka ok śpi już więcej godzin w nocy no męczy się bo bakow nie może puścic. Rano budzi się leży gaworzy śmieje się. U mnie na rękach najlepiej mój ja weźmie minuta i ryk. Czasami bym chciała usiąść na,,, 5"min chociaż i odpocząć. Bo. W dzień jak spi budzi się co 5min lub jak zaśnie na dłużej Góra, 30min a w tym czasie wiadomo coś się robi. Teraz mogę usias i wypić kawę
Dobrze, że chociaż w nocy ładnie śpi. Julek w nocy też całkiem dobrze, ze 2 razy wstanie, ale na chwilę i śpi później do 8-9 zazwyczaj, ale jak te bąki ma to się pręży i stęka przez sen biedny, zazwyczaj tak o 2 w nocy się zaczyna. W dzień to różnie z tym spaniem, ale raz to śpi tak dłużej, a tak to po godzince czasem pół. U nas delicol słabo pomaga, daję jeszcze sab simplex, jakby trochę lepiej bo jak dam to więcej tych gazów wychodzi, ale ogólnie to rewelacji nie ma, w środę idę do lekarza z Małym, może da coś innego, albo jakiś probiotyk jeszcze, zobaczymy.Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
[/url] -
goldenka28 wrote:Dobrze, że chociaż w nocy ładnie śpi. Julek w nocy też całkiem dobrze, ze 2 razy wstanie, ale na chwilę i śpi później do 8-9 zazwyczaj, ale jak te bąki ma to się pręży i stęka przez sen biedny, zazwyczaj tak o 2 w nocy się zaczyna. W dzień to różnie z tym spaniem, ale raz to śpi tak dłużej, a tak to po godzince czasem pół. U nas delicol słabo pomaga, daję jeszcze sab simplex, jakby trochę lepiej bo jak dam to więcej tych gazów wychodzi, ale ogólnie to rewelacji nie ma, w środę idę do lekarza z Małym, może da coś innego, albo jakiś probiotyk jeszcze, zobaczymy.
Od paru dni cyca je z dziwnym odglsem łapie am. Sutek. Nie wiem czemu tak zaczela, muszę głęboko znów jej wsadzac i trzymać za brodawek normalnie jak po urodzeniu. Smoczek. Mam 0-2 "czy już zmienić może on zamaly, czy może cyca traktuje jak smoczek sobie -
goldenka28 wrote:Emilka co u Ciebie?
Hej u mnie ciag dalszy tego co zaczelismy. Mieszkam juz na swoim. Pozew napisany. Jutro zalatwimy formalnosci związane z kontem bankowym i abonamentem telefonicznym.
Nadal do Was zagladam i czytam co u Was