Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Hej u mnie ciag dalszy tego co zaczelismy. Mieszkam juz na swoim. Pozew napisany. Jutro zalatwimy formalnosci związane z kontem bankowym i abonamentem telefonicznym.
Nadal do Was zagladam i czytam co u Was
Emilko, trzymaj się tam mocno. Teraz trudny czas dla Ciebie ale dasz radę 😘e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Hej u mnie ciag dalszy tego co zaczelismy. Mieszkam juz na swoim. Pozew napisany. Jutro zalatwimy formalnosci związane z kontem bankowym i abonamentem telefonicznym.
Nadal do Was zagladam i czytam co u Was
Czyli nowy etap życiowy rozpoczęty... Mam nadzieję, że szybko " słońce się do Ciebie uśmiechnie" i będziesz jeszcze mega szczęśliwa. Domyślam się, że teraz jest Ci strasznie ciężko, ale z dnia na dzień będzie z pewnością lepiej. Trzymaj się cieplutko 🙂e_mil_ka lubi tę wiadomość
[/url] -
Monika1983 wrote:Jejku jak ten czas wolno leci do USG jeszcze tydzień....to zwariować idzie 😁😁😁Starania od 2016- 2 lata sami
od 2018 lipiec pod opieką kliniki
hormony ok, immunologia ok
zespól luf
amh 4,12 - brak pcos
u męża wszystko w porządku
2 lUl nieudane
aktualnie podchodzimy do in vitro ---> długi protokół
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Nie ma wiary czy przeznaczenia, z którymi nie możemy nic zrobić- wszystko, co jeszcze się nie wydarzyło może zostać zmienione(...)" -
nick nieaktualny
-
My wczoraj byliśmy u doradcy laktacyjnego, u pani I.N. super kobietka. Mam nie ściągać mleka, tylko przystawiać, pokazała jak prawidłowo, sprawdziła piersi, mówi, że mleka wystarcza. Zauważyła niestety napięcie mięśniowe i asymetrię, chociaż o asymetrii wiedzieliśmy bo w szpitalu już mówili. Zapisałam już Julka do fizjoterapeuty. Ogólnie z wizyty jesteśmy bardzo zadowoleni.
Dziewczyny czym czyscicie noski dla Waszych Maluszków? Mam ten aspirator co się wciąga samemu powietrze ale słabo ta wydzielinka wychodzi.[/url] -
goldenka28 wrote:My wczoraj byliśmy u doradcy laktacyjnego, u pani I.N. super kobietka. Mam nie ściągać mleka, tylko przystawiać, pokazała jak prawidłowo, sprawdziła piersi, mówi, że mleka wystarcza. Zauważyła niestety napięcie mięśniowe i asymetrię, chociaż o asymetrii wiedzieliśmy bo w szpitalu już mówili. Zapisałam już Julka do fizjoterapeuty. Ogólnie z wizyty jesteśmy bardzo zadowoleni.
Dziewczyny czym czyscicie noski dla Waszych Maluszków? Mam ten aspirator co się wciąga samemu powietrze ale słabo ta wydzielinka wychodzi.
Ja mam aspirator na baterię ale poki co wkraplalam sól i wylatywałogoldenka28 lubi tę wiadomość
-
Cześć
Monika gratuluję.
Emilko trzymaj się !!
Izaura widziałam, że się odzywałaś co u Ciebie ??
Wiki, Agonia zaglądacie tu czasem ?? Co u Was ??Izaura, e_mil_ka, Wiki03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygoldenka28 wrote:My wczoraj byliśmy u doradcy laktacyjnego, u pani I.N. super kobietka. Mam nie ściągać mleka, tylko przystawiać, pokazała jak prawidłowo, sprawdziła piersi, mówi, że mleka wystarcza. Zauważyła niestety napięcie mięśniowe i asymetrię, chociaż o asymetrii wiedzieliśmy bo w szpitalu już mówili. Zapisałam już Julka do fizjoterapeuty. Ogólnie z wizyty jesteśmy bardzo zadowoleni.
Dziewczyny czym czyscicie noski dla Waszych Maluszków? Mam ten aspirator co się wciąga samemu powietrze ale słabo ta wydzielinka wychodzi.
Cześć
Dużo moich koleżanek miało konsultacje z Panią N. i wszystkie uznały, że to była wartościowa lekcja. A kiedy idziesz do fizjoterapeuty?
Ja mam aspirator na "siłę ssącą mamy" Najpierw zapuszczam sól fizjologiczną, trochę czekam, aż wydzielina się upłynni i wyciągam gluty.
-
Ena wrote:Cześć
Dużo moich koleżanek miało konsultacje z Panią N. i wszystkie uznały, że to była wartościowa lekcja. A kiedy idziesz do fizjoterapeuty?
Ja mam aspirator na "siłę ssącą mamy" Najpierw zapuszczam sól fizjologiczną, trochę czekam, aż wydzielina się upłynni i wyciągam gluty.[/url] -
goldenka28 wrote:W poniedziałek do fizjoterapeuty idziemy.
-
ona84 wrote:Hey ja u Maji też widzę asymetrie idzie mi w C. Napięcie też możliwe że ma. Ja w środę idę do fizjoterapeltki. Ale już ćwiczę, znajome pokazały jak rozciągac ten bok. Moja głowę podnosi leżąc ale myślę że przez brzuszek baki że nie może zrobić i się napina przy tym głowę podnosi.[/url]
-
Z tymi bąkami to i my mamy problem. Kurcze jak ta asymetrię rozpoznać? Czy do tego fizjo trzeba mieć skierowanie?? My w środę mamy bioderka
-
goldenka28 wrote:Ona, a Ty karmisz piersią? U nas to dziś biedny prawie całą noc się prężył i stękał przez sen przez te bąki.
-
Smerfetka 84 wrote:Z tymi bąkami to i my mamy problem. Kurcze jak ta asymetrię rozpoznać? Czy do tego fizjo trzeba mieć skierowanie?? My w środę mamy bioderka[/QUOTE
U nas neonatolog już mówiła w szpitalu o asymetrii. To właśnie, że dziecko preferuje któraś stronę, np. ciągle układa główkę i widać też u nas trochę jak się popatrzy np. na główkę, w któraś stronę bardziej ciałko wygięte jest.
My też na bioderka w poniedziałek.[/url] -
ona84 wrote:Tak piersia. Co 5dni kupa, muszę pomoc bo samej ciężko idzie. Wczoraj była i za1h prezenie się stekanie cała noc i ranek spać biedna nie mogla
To u nas też w nocy nachodzi, w dzień czasem, a najgorzej właśnie nad ranem. U nas to kup kilka dziennie jest. Jak dam ten sab simplex to trochę wychodzą te gazy lepiej, bo delicol to mam wrażenie że nic nie działa. Chociaż nie wiem czy nie przejdę na bobotic bo w tym sabie to jest cukru chyba dużo.[/url] -
goldenka28 wrote:To u nas też w nocy nachodzi, w dzień czasem, a najgorzej właśnie nad ranem. U nas to kup kilka dziennie jest. Jak dam ten sab simplex to trochę wychodzą te gazy lepiej, bo delicol to mam wrażenie że nic nie działa. Chociaż nie wiem czy nie przejdę na bobotic bo w tym sabie to jest cukru chyba dużo.