Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Agonia777 wrote:Hej Dziewczyny!!!
U mnie jest już po hsg jajowód przepchany. Próbowaliśmy od razu ale niestety się nie udało. Jeszcze nie odpuszczamy bo mamy szybko działać bo jajowód szybko zarosnąć może, ale same na pewno wiecie będzie coraz trudniej. Chwilowo kwestie adopcji odłożone na bok. Po wakacjach wracam do swoich nawyków żywieniowych i diety bez cukru i do normalnego życia zobaczymy jak się wszystko potoczy.
Pozdrawiam gorąco.
Trzymam kciuki -
Ena wrote:Cześć dziewczyny
KARCIA teraz kolej na ziszczenie się marzenia, a nie tylko czekanie i czekanie.
Monika 1983 a jak ty się czujesz? Masz jakieś objawy ciążowe? Kto poprowadzi twoją ciążę?
Jagoda nie dziwię się, że zdezerterowałaś z Art. Ciekawe jaki pomysł będą mieli na Ciebie w Bocianie. Kiedy tam jedziesz na wizytę?Ena, Wiki03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Cześć dziewczyny
Agonia to już masz to za sobą. Teraz trzymam kciuki za "wpadkę"
Monika bardzo się cieszę, że jesteś "trudnym przypadkiem", a się tak szczęśliwie udało zajść w ciążę. Do dr A. St. będziesz chodziła do Art? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ona84 wrote:Hey i co nikt sie nie chce spotkać z dzieciakami, poznac Nie znajdziecie 2-3h
Ja bym bardzo chętnie, ale trochę mi do Was daleko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarcia wrote:Dzięki dziewczyny , właśnie czekam na poczekalni i widzę że dziewczyny na recepcji się zmieniły niestety moim zdaniem na znaczenie gorsze.
Trzymam kciuki ✊ daj znać po wizycie 😉
Halszka112 wrote:A ja zapisałam się na 25 września do dr H
Halszka super! Oby tym razem już nic nie stanęło na przeszkodzie do rozpoczęcia procedury 💪 😉Karcia, Halszka112 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ona84 wrote:Hey i co nikt sie nie chce spotkać z dzieciakami, poznac Nie znajdziecie 2-3h
Ojj u nas naprawdę ciężko z czasem jest, doby brakuje. 3 razy dziennie ćwiczymy z Julkiem plus masaż, nie wiele śpi w ciągu dnia, więc jak tylko zaśnie chwytam chwilę by coś zrobić. No i u nas samo karmienie tyle czasu zajmuje, domaga się dość często i je długo, czasem godzina na cycu jednorazowo. Więc póki co my nie damy rady niestety. Brakuje czasu.[/url] -
goldenka28 wrote:Ojj u nas naprawdę ciężko z czasem jest, doby brakuje. 3 razy dziennie ćwiczymy z Julkiem plus masaż, nie wiele śpi w ciągu dnia, więc jak tylko zaśnie chwytam chwilę by coś zrobić. No i u nas samo karmienie tyle czasu zajmuje, domaga się dość często i je długo, czasem godzina na cycu jednorazowo. Więc póki co my nie damy rady niestety. Brakuje czasu.