Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia wrote:To pewnie się widzialysmy bo ja od 11:30 już byłam miałam na 13 a weszłam o 14.
A to słyszałam jak dziewczyny w recepcji mówiły do Ciebie że wcześniej jesteś. Ja akurat pod gabinetem siedziałamKarcia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny pomocy, jak mogę pomoc Malutkiej po szczepieniu? Biedna tak płacze że już nie wiem co robić. Okłady na nóżki robię ale dalej boli. Gorączki nie ma
-
Robilas oklady z sody? Lyzeczka od herbaty sody w 100 ml letniej wody. Okladaj zimnym roztworem uda. Mi pomoglo a tez strasznie płakał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2019, 15:36
Smerfetka 84, asiastokrota lubią tę wiadomość
córcia 2009
4 poronienia , mutacja MTHFR, hashimoto, NK 18%, dodatnie ANA( miano 1:160)
Synuś 04.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Smerfetka 84 wrote:Dziewczyny pomocy, jak mogę pomoc Malutkiej po szczepieniu? Biedna tak płacze że już nie wiem co robić. Okłady na nóżki robię ale dalej boli. Gorączki nie ma
Biedulka 🙁 mam nadzieję że już jest wszystko ok. My też mieliśmy we wtorek pierwsze szczepienie, na szczęście Julek dobrze przeszedł, nic się nie działo. A jak szczepiłaś? My 6w1 i rozdzieliliśmy pneumokoki, nie chciałam pakować tyle na raz. U nas niestety dalej te wzdęcia męczą 🙁 najgorzej nad ranem, ale ostatnio to nawet całe noce się zdarzało, że biedny stękał i się prężył. Już nie wiem co mu dawać, daję delicol, sab simplex i probiotyk dicoflor ale poprawy nie ma. W dzień też zaśnie, zaczną się bąki i się wybudza, śpi po pół godziny zazwyczaj.[/url] -
goldenka28 wrote:Biedulka 🙁 mam nadzieję że już jest wszystko ok. My też mieliśmy we wtorek pierwsze szczepienie, na szczęście Julek dobrze przeszedł, nic się nie działo. A jak szczepiłaś? My 6w1 i rozdzieliliśmy pneumokoki, nie chciałam pakować tyle na raz. U nas niestety dalej te wzdęcia męczą 🙁 najgorzej nad ranem, ale ostatnio to nawet całe noce się zdarzało, że biedny stękał i się prężył. Już nie wiem co mu dawać, daję delicol, sab simplex i probiotyk dicoflor ale poprawy nie ma. W dzień też zaśnie, zaczną się bąki i się wybudza, śpi po pół godziny zazwyczaj.
Już dobrze, popłakała 3 godziny i wróciło do normy. Ja szczepilam tymi normalnymi refundowanymi bo odradzili nam te 6 w 1 ale dodatkowo jeszcze szczrpilismy na rotawirusy. Potem jeszcze planujemy podać jej na meningokoki -
nick nieaktualnyIzaura wrote:Oby jak najwięcej szczęśliwych Mamusiek
Ena a Ty planujesz powrót do pracy czy raczej plan na trzeciego Bombelka?😍
W tej kwestii niczego nie planuję Nie ukrywam, że chciałabym trzecie dziecko, ale zdaję się na naturę i na to, co ktoś już zaplanował dla mnie
Do pracy wracam w lutym. Mam już nianię, zatem głowa spokojna. A wy już macie pomysł, kiedy wracacie do Pl na stałe? A pytałam o nową dr, bo koleżanka do Art zamierza chodzić i nowe imię wymieniła i tej kobiety nie kojarzyłam.
Monika jak tam u ciebie? Jak się czujesz?
Emilka gdzie ruszasz w ten weekend? Tatuaż planujesz zrobić?
Karcia jak ty się miewasz? Psychicznie się nastawiłaś, że wróciłaś do "gry"?
ASIASTOKROTKA i jak z tymi formalnościami? Udało się wszystko załatwić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2019, 07:00
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEna wrote:Cześć
W tej kwestii niczego nie planuję Nie ukrywam, że chciałabym trzecie dziecko, ale zdaję się na naturę i na to, co ktoś już zaplanował dla mnie
Do pracy wracam w lutym. Mam już nianię, zatem głowa spokojna. A wy już macie pomysł, kiedy wracacie do Pl na stałe? A pytałam o nową dr, bo koleżanka do Art zamierza chodzić i nowe imię wymieniła i tej kobiety nie kojarzyłam.
Monika jak tam u ciebie? Jak się czujesz?
Emilka gdzie ruszasz w ten weekend? Tatuaż planujesz zrobić?
Karcia jak ty się miewasz? Psychicznie się nastawiłaś, że wróciłaś do "gry"?
ASIASTOKROTKA i jak z tymi formalnościami? Udało się wszystko załatwić?Smerfetka 84, Ena, asiastokrota, Wiki03 lubią tę wiadomość
-
Ena no ja już weekend zaczynam w dziś o 18 wyjezdzam na weekend panieński koleżanki bedzie sie działo wracam w niedziele.
Tatuaż chcialabym ale na chwilę obecną brak funduszy. Wynajem mieszkania sporo mnie kosztuje. Do tego ciagle gdzies jezdze. Co sie odwlecze to nie uciecze.
To w taki razie życze Ci trzeciego bąblaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2019, 10:16
Smerfetka 84, asiastokrota, Izaura, Wiki03, Ena lubią tę wiadomość
-
Ena wrote:
ASIASTOKROTKA i jak z tymi formalnościami? Udało się wszystko załatwić?
Ehh nic się nie udało, sprawa się odbyła ale nie zakończyła. Kolejna 24 września. USC niedopełniło formalności i musimy czekać. Brak słów, już mam serdecznie dość tego załatwiania. Inni zamykają sprawę w 2 miesiące A u nas 9 miesięcy i jeszcze końca nie widać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2019, 11:31
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
ona84 wrote:Smerfetka u nas to samo baki męczą w nocy i nad ranem
Problem z kupa mam nie robi juz14dzien:(
Czekam u lekarza
Ale też tak ma, że bardzo często wychodzą te bąki, a czasem nie idą i się właśnie pręży stęka? U nas to właśnie nad ranem najgorzej nie chcą wychodzić, ale ogólnie to i tak ma mnóstwo tych gazów, bo często je słychać. Aż się dziwię skąd tyle gazów w takim małym brzuszku.
To długo kupy nie robi, u nas raz był dzień że nie zrobił w ogóle to my już myśleliśmy, że aż dziwne, a tu u Was tyle dni...
Daj znać co lekarz powiedział.[/url] -
asiastokrota wrote:Ehh nic się nie udało, sprawa się odbyła ale nie zakończyła. Kolejna 24 września. USC niedopełniło formalności i musimy czekać. Brak słów, już mam serdecznie dość tego załatwiania. Inni zamykają sprawę w 2 miesiące A u nas 9 miesięcy i jeszcze końca nie widać.
Współczuję. Tak to jest z tymi urzedami.asiastokrota lubi tę wiadomość
-
My walczymy z pierwszym katarem. Niestety dopadło mnie a teraz przeszło na maleństwo. Dobrze chociaż że mała nie ma temperatury jak u mnie
-
nick nieaktualny