Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia wrote:Dzięki dziewczyny , właśnie czekam na poczekalni i widzę że dziewczyny na recepcji się zmieniły niestety moim zdaniem na znaczenie gorsze.
Tez jestem tego zdania. Odkad zmienil sie oersonel nie czułam sie tam dobrze.Karcia lubi tę wiadomość
-
Izaura wrote:Hej Dziewczyny
Karcia wizyta już w poniedziałek &&
Emilka napisz co tam u Ciebie 😘
Miłego weekendu wszystkim
U mnie zycie intensywne. Takiego zycia nie mialam chyba nigdy jestem szczesliwa chociaż jestem sama a moje marzenie o macierzynstwie zeszlo na dalszy plan. Co weekend gdzies wyjezdzam szczerze mowiac to nawet nie mam kiedy odpocząćKarcia, Halszka112, Izaura, goldenka28, Smerfetka 84, asiastokrota, Wiki03 lubią tę wiadomość
-
Ja już po wizycie zbytnio nie mam co napisać bo dał mi na badania hormonalne ponownie na amh itp i kazał przyjść z wynikami. A że ja mam cykle straszenie długie to pewnie dopiero na listopad mi procedura przypadnie. Wiem że znów protokół krótki i tyle. Więc znów czekanie niestety.
Wiki03 lubi tę wiadomość
Karcia -
Ja dziś też byłam na wizycie ale nie mogę nic złego powiedzieć o personelu panie są nowe ale bardzo sympatyczne
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:U mnie zycie intensywne. Takiego zycia nie mialam chyba nigdy jestem szczesliwa chociaż jestem sama a moje marzenie o macierzynstwie zeszlo na dalszy plan. Co weekend gdzies wyjezdzam szczerze mowiac to nawet nie mam kiedy odpocząć
Emilka cieszę się, że czujesz się SZCZĘŚLIWA. Nie każdy potrafi taki stan osiągnąć. A jak w pracy? Pewnie początek roku to multum spraw do załatwienia?
Karcia byłaś u dr Zd? Mam nadzieję, że wszystko pójdzie sprawnie.Karcia, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:U mnie zycie intensywne. Takiego zycia nie mialam chyba nigdy jestem szczesliwa chociaż jestem sama a moje marzenie o macierzynstwie zeszlo na dalszy plan. Co weekend gdzies wyjezdzam szczerze mowiac to nawet nie mam kiedy odpocząć
Emilka super się to czyta ❤️ korzystaj z życia ile wlezie i bądź szczęśliwa 😘e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Ena wrote:Cześć
Emilka cieszę się, że czujesz się SZCZĘŚLIWA. Nie każdy potrafi taki stan osiągnąć. A jak w pracy? Pewnie początek roku to multum spraw do załatwienia?
Karcia byłaś u dr Zd? Mam nadzieję, że wszystko pójdzie sprawnie.
Emilka bardzo się cieszę że wszystko zaczyna się układać. A mąż się odzywa?e_mil_ka lubi tę wiadomość
Karcia -
nick nieaktualnyKarcia wrote:Tak u dr Zd. Dziś na poczekalni same dziewczyny w ciąży lub z dzieciaczki.
Emilka bardzo się cieszę że wszystko zaczyna się układać. A mąż się odzywa?Karcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarcia wrote:Ja już po wizycie zbytnio nie mam co napisać bo dał mi na badania hormonalne ponownie na amh itp i kazał przyjść z wynikami. A że ja mam cykle straszenie długie to pewnie dopiero na listopad mi procedura przypadnie. Wiem że znów protokół krótki i tyle. Więc znów czekanie niestety.
Dobrze, że chociaż krótki protokół to szybciej Ci zleci... A nóż @ Cie zaskoczy i szybciej się zjawi 😉Karcia lubi tę wiadomość
-
Karcia chyba większość pierwszych wizyt przed ivf tak wygląda, że lekarz zaleca powtórzyć badania. Zrób sobie to badanie na IO, TSH też jest ważne jeśli nie kontrolujesz.... przygotuj się do stymulacji jak najlepiej 👍Wiki03, Karcia, e_mil_ka, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Izaura wrote:Cieszę się bardzo jak takie przemiany życiowe wychodzą na dobre, a jeszcze dużo może się wydarzyć - korzystaj 😉
Karcia chyba większość pierwszych wizyt przed ivf tak wygląda, że lekarz zaleca powtórzyć badania. Zrób sobie to badanie na IO, TSH też jest ważne jeśli nie kontrolujesz.... przygotuj się do stymulacji jak najlepiej 👍Izaura lubi tę wiadomość
Karcia -
Karcia wrote:Tak u dr Zd. Dziś na poczekalni same dziewczyny w ciąży lub z dzieciaczki.
Emilka bardzo się cieszę że wszystko zaczyna się układać. A mąż się odzywa?
To pewnie trafiłaś też na nas 🙂 -
Po 11. O 11.20 miałam wizytę ale jak zawsze opóźnienie bylo
-
Ena wrote:Wiem o co ci chodzi - kiedyś chodziły tam tylko dziewczyny /pary, żeby zajść w ciążę, a teraz dużo osób prowadzi tam ciąże.
Karcia lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤