Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilko coś o tym wiem, sama jestem urzędasem
Ena najlepiej to wcale macierzyński kończy mi się 21 stycznia. Niestety nie stać mnie by wykorzystać wychowawczy. Wezmę urlop za ten rok mam 26dni i trza będzie wracać....Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyasiastokrota wrote:Emilko coś o tym wiem, sama jestem urzędasem
Ena najlepiej to wcale macierzyński kończy mi się 21 stycznia. Niestety nie stać mnie by wykorzystać wychowawczy. Wezmę urlop za ten rok mam 26dni i trza będzie wracać....
To w takim razie wychodzi na to, że wrócisz do pracy chwilę po mnie. Ja mam się stawić 20 lutego. -
Lekarz mówił. Ze brzuch miękki nie widać by coś jej było. I na wieczór, 2 kupy były
Ena to opanowana mama, ja się schizoealam. A ona ze mam nie panikiwac itp. Ze tak już jest u maluchow. Lepiej wytłumaczyła niż lekarka.Smerfetka 84, Izaura, Ena, goldenka28 lubią tę wiadomość
-
Ena wrote:Cześć
W tej kwestii niczego nie planuję Nie ukrywam, że chciałabym trzecie dziecko, ale zdaję się na naturę i na to, co ktoś już zaplanował dla mnie
Do pracy wracam w lutym. Mam już nianię, zatem głowa spokojna. A wy już macie pomysł, kiedy wracacie do Pl na stałe? A pytałam o nową dr, bo koleżanka do Art zamierza chodzić i nowe imię wymieniła i tej kobiety nie kojarzyłam.
Monika jak tam u ciebie? Jak się czujesz?
Emilka gdzie ruszasz w ten weekend? Tatuaż planujesz zrobić?
Karcia jak ty się miewasz? Psychicznie się nastawiłaś, że wróciłaś do "gry"?
ASIASTOKROTKA i jak z tymi formalnościami? Udało się wszystko załatwić?Karcia -
Ena wrote:Cześć
W tej kwestii niczego nie planuję Nie ukrywam, że chciałabym trzecie dziecko, ale zdaję się na naturę i na to, co ktoś już zaplanował dla mnie
Do pracy wracam w lutym. Mam już nianię, zatem głowa spokojna. A wy już macie pomysł, kiedy wracacie do Pl na stałe? A pytałam o nową dr, bo koleżanka do Art zamierza chodzić i nowe imię wymieniła i tej kobiety nie kojarzyłam.
Monika jak tam u ciebie? Jak się czujesz?
Emilka gdzie ruszasz w ten weekend? Tatuaż planujesz zrobić?
Karcia jak ty się miewasz? Psychicznie się nastawiłaś, że wróciłaś do "gry"?
ASIASTOKROTKA i jak z tymi formalnościami? Udało się wszystko załatwić?
-
nick nieaktualnyKarcia wrote:Sorki źe dopiero teraz odpisuje ale nie miałam internetu przez weekend. Powiem Ci że psychicznie się nastawilam i już się doczekać nie mogę. A to wszystko tak długo się ciągnie. I jeszcze nie wiem czy nie będę musiała przełożyć na grom wie kiedy bo przyplatalo mi się jakieś zapalenie którego nie mogę się pozbyć, nic nie pomaga żaden ginalgin ni Fluonizin nic już trzy tygodnie się męczę i jestem przerażona że skoro nic nie pomaga to tak już mi zostanie.
Monika ooo daj znać, co u ktosia po wizycie. Wszystko się zniesie dla niej - niegoKarcia, Monika1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EnaEna wrote:Karcia ja urodziłam się w woj. mazowieckim i tam też mam rodziców. Może jakoś pomogę?[/QUOTE
Chodzi mi o dofinansowanie do in vitro dla Mazowsza i dziś ogłosili listę realizatorów i zastanawiam się czy to są kliniki w których można będzie podejść z dofinansowaniem czy kto to są Ci realizatorzy? Bo tam podali trzy jakieś miejsca o których nigdy nie słyszałam i może wiesz coś na ten temat? Bo ja chyba za głupia jestemKarcia -
nick nieaktualny
-
Wiki03 wrote:Karcia Medi Partner to Invimed, Centrum zdrowia to Gameta. Z tego co pisały dziewczyny na jednej grupie na fb
Wiki03 lubi tę wiadomość
Karcia -
nick nieaktualny
-
Monika1983 wrote:Hej miło że pytasz czuję się w miarę dobrze...od wtorku mam wymioty i nudności.... cały dzień.....ale trudno dla Kropka warto 😘we wtorek mam wizytę i założenie karty więc lekki stresik jest😉[/url]
-
Heyka ja też miałam ostatnio wizytę i wszystko z małą ok. Bo dr dalej podtrzymuje że to dziewczynka. Ja tylko mam tą cukrzycę i nawet biorę insuline na noc bo naczczo miałam trochę za dużo tzn 95 98 i odrazu dali mi insuline. Biorę 4 j. Dziewczyny które miały insuline to od jakiej dawki zaczynalyscie i na jakiej skaczylyscie. I jak to było z porodem czy naturalnie czy cesarka. I czy położyli was wcześniej do szpitala w którym tc.
Muszę też zrobić usg piersi może macie namiary na kogoś.?Smerfetka 84, Izaura, Karcia, e_mil_ka, polopiryna lubią tę wiadomość