Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia ja nie miałam żadnych objawów ciąży. Ani plamienia, ani nudności, ani piersi bolacych.
U każdego inaczej.
Pamiętaj nastawienie najważniejsze. Przyczep na lodówkę napis : jestem w ciąży i trzymaj się tego!
Bardzo, bardzo mocno Wam kibicuje. Tym bardziej, że nasze pierwsze próby miałyśmy razem.Smerfetka 84, Karcia lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
mag87 wrote:Jagoda powodzenia na wizycie. Daj nam znać po
Halszka, Ty też dzisiaj wizytujesz?
Mag, ja jutro mam wizytę 18:20J_agoda lubi tę wiadomość
-
Lura82 wrote:Karcia ja nie miałam żadnych objawów ciąży. Ani plamienia, ani nudności, ani piersi bolacych.
U każdego inaczej.
Pamiętaj nastawienie najważniejsze. Przyczep na lodówkę napis : jestem w ciąży i trzymaj się tego!
Bardzo, bardzo mocno Wam kibicuje. Tym bardziej, że nasze pierwsze próby miałyśmy razem.Karcia -
2-3 dniowe:
1dpt (1 dzień po transferze) - Embrion się dzieli
2dpt - Embrion staje się blastocysta
3dpt - Blastocysta wychodzi z otoczki
4dpt - Blastocysta zaczyna wczepiać się w ściany endometrium
5dpt - Proces implantacji się rozpoczyna, blastocysta zaczyna "zakopywać" się w endometrium
6dpt - Proces implantacji jest kontynuowany, gdy zarodek wnika głębiej w endometrium
7dpt - Zarodek jest już zaimplantowany
8dpt - Zaczyna być produkowane HCG
11dpt - HCG jest na tyle dużo, ze można spokojnie robić sikaczaWiki03, asiastokrota, J_agoda, Karcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarcia wrote:Dziękuję ale niestety mi się nie udało i tym razem zrobiłam bete 0,44
Karcia powtórz koniecznie... Nie chcę Ci dawać niepotrzebnej nadziei, ale beta może się jeszcze nie wytwarzać... Miałaś zarodek 3dniowy. Ja jeszcze 3mam kciuki ❤️ -
Karcia jeszcze się nie zalamuj. Powtórz betę może tak dla pewności w czwartek.
-
Asia08 wrote:Hej dziewczyny, kto przyjmuje w poniedziałki w Arte?
Na pewno dr ZdanowskiAsia08 lubi tę wiadomość
-
J_agoda wrote:Pytałyście mnie o ten estradiol - ile ma go być? Było coś ponad 800 na 11 dc.
W środę wieczorem mam podać sobie gonapeptyl czy jakoś tak.
W sobotę po punkcji będę normalnie funkcjonować? Jak się czułyście ?
Mnie pobolewal jajnik. Brałam przeciwbólowe jednego tabsa ale nie było zleJ_agoda lubi tę wiadomość
-
W Art w poniedziałek przyjmuje jeszcze dr Kamila, ja u niej byłam.
Jagoda dr napewno wie co robi. Mnie też bolał brzuch czułam, że te jak oki we mnie są takie duże i też się bałam że wszystko popęka wcześniej, ale trzeba zaufać dr.
Ja wracam z wizyty i u nas jest wszystko ok. Bąbelek ma 2,1 cm serducho jak dzwon, schodzę z leków pomału i idę na zwolnienie 😁asiastokrota, eni33, Karcia, xyz159, Wiki03 lubią tę wiadomość