Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć
Nadziejka beta prawdę powie, a sikańce to oszukańce.
Halszka jak będziesz wiedziała gdzie na nfz pracuje dr Kamila, to daj znać. Mam pewne przypuszczenia - czuję, że na Jarotach, tam gdzie dr Zd.
Ona uroki mieszkania w bloku - sąsiedzi nie zawsze trafieni.... -
nadziejka88 wrote:Krew oddana ale myślę że to formalność, bo się nie udało. Dzisiaj robiłam sikanca i nie wyszedł. Smutno....
Smerfetka a ty do crio bralas jakieś inne leki? Co bralas do crio?
Do crio brałam estrogen, duphaston i luteinę -
Nadziejka mi sikanie wyszedł dopiero po becie a robiłam ją w 14dpt a sikaniec dopiero w 21 dpt także nie ma co się stresować 😘nadziejka88 wrote:Krew oddana ale myślę że to formalność, bo się nie udało. Dzisiaj robiłam sikanca i nie wyszedł. Smutno....
Smerfetka a ty do crio bralas jakieś inne leki? Co bralas do crio? -
mag dzięki że pytasz czuje się dobrze i wariuje z nudów w domu, nie mogąc się doczekać już tej bety choć najchętniej to bym chyba wcale jej nie robiła bo boję się strasznie rozczarowania przed samymi świętami.mag87 wrote:Karcia jak Ty się czujesz?
Karcia -
Szkoda że się nie udało ale dobrze ze macie córcię i jeszcze jednego mrozaczka. Więc będziemy po nowym roku za niego trzymać kciuki.nadziejka88 wrote:Beta <1 także tym razem się nie udało.
Mamy jeszcze jednego mrozaczka. Pojedziemy po niego po nowym roku.
Dobrze ze mamy córcie która jest oczkiem w głowie bo było by bardzo ciężko, a tak to smutno ale i wdzięczność że z córcia się już udało.Karcia -
Szkoda, że tak wyszło z tym crionadziejka88 wrote:Beta <1 także tym razem się nie udało.
Mamy jeszcze jednego mrozaczka. Pojedziemy po niego po nowym roku.
Dobrze ze mamy córcie która jest oczkiem w głowie bo było by bardzo ciężko, a tak to smutno ale i wdzięczność że z córcia się już udało.
-
Karcia grzebalam w temacie 3 dniowy kontra 5 dniowy zarodek. PolecamKarcia wrote:mag dzięki że pytasz czuje się dobrze i wariuje z nudów w domu, nie mogąc się doczekać już tej bety choć najchętniej to bym chyba wcale jej nie robiła bo boję się strasznie rozczarowania przed samymi świętami.
https://www.remembryo.com/day-3-or-day-5-embryo-transfer/
Jest tam także mnostwo odnośników do badań i statystyk.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 20:23
Karcia, J_agoda lubią tę wiadomość

11.2016 - niedoczynność tarczycy
02.2017 - podwyższona prolaktyna
03.2017- 3 cykle z letrozolem
Dluga przerwa ze staraniem...
01.2019 - 2x inseminacja
04.2019 - start in vitro dlugi protokół
05.2019 - punkcja pobrano 17 komórek, szóstego dnia powstala blastka o notach 333.
Crio 😔
Zmiana kliniki Novum Warszawa
Listopad start procedury
4.12.2019 transfer dwudniowca 😄
30.12.2019 ❤
3x❄ dwudniowcow -
Mnie tez temat strasznie zainteresowal bo nigdy nie mogłam tego zrozumiecKarcia wrote:Kacha ciekawy artykuł jutro poczytam do końca bo sporo tego jest ale bardzo przydatne. Dziękuję za fatygie.
teraz juz o ile madrzejsza
Karcia lubi tę wiadomość

11.2016 - niedoczynność tarczycy
02.2017 - podwyższona prolaktyna
03.2017- 3 cykle z letrozolem
Dluga przerwa ze staraniem...
01.2019 - 2x inseminacja
04.2019 - start in vitro dlugi protokół
05.2019 - punkcja pobrano 17 komórek, szóstego dnia powstala blastka o notach 333.
Crio 😔
Zmiana kliniki Novum Warszawa
Listopad start procedury
4.12.2019 transfer dwudniowca 😄
30.12.2019 ❤
3x❄ dwudniowcow -
Nadzieja bardzo mi przykro
-
Jagoda ja przez pierwsze dni brania menopuru nie odczuwalam nic aż myślałam że chyba za małą dawkę mi dali bo brałam 150 ale okazało się że rosną, czasem już później zakół mnie jajnik ale nie jakoś często i to tyle. Wiesz czy będzie punkcja to zależy jak pęcherzyki rosną ale myślę że będziesz miała bo zazwyczaj to między 13 a 15 dniem robią ale są wyjątki ale chyba zadko. A jaki miałaś estradiol na ostatniej wizycie?J_agoda wrote:Czy po tym menopurze powinnam coś czuć ? Nadciągające owu?
Wizytę mam w poniedziałek, to będzie 11 dc. Ewentualne pobranie czy jak się to nazywa będzie do piątku?Karcia