Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Izaura wrote:Ona I co po tej gastro Ci dali jak już wyszły wrzody? Miałaś jakieś leczenie czy dieta i domowe sposoby? Bo mnie to przeraża że puścili mnie do domu bez niczego, tylko kazali czekać na badanie i uważać z jedzeniem...
Izaura lubi tę wiadomość
Marzenia się spełnia -
Halszka ja nie miałam prenatalnych w Szpitalu Wojewódzkim, tylko połówkowe na NFZ. Prenatalne robił mi dr Zd i mi wyszła dość duża przezierność karkowa i słaby wynik testu Pappa. Z tego powodu dostałam skierowanie do szpitala, żeby tam wszystko dokładnie zbadali. Byłam u pani dr Szał.... Jakoś tak się ona nazywa. Bardzo byłam zadowolona z wizyty u niej.
Chyba odwiedzę tego ginekologa o nazwisku J. Zobaczymy czy człowiek mi przypadnie do gustu
Jagoda może i lepiej, że na nic się nie nastawiasz co do efektu in vitro. Obyś została pozytywnie zaskoczona.J_agoda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJ_agoda wrote:Współczuje gastro. Tez słyszałam, że siemię lnianie pomaga - mi pomoglo, ale bóle miałam na tle nerwowym.
J_agoda lubi tę wiadomość
-
Izaura wrote:Jagoda możesz więcej napisać jak się u Ciebie objawiały te bóle? Na początku myślałam że to na tle nerwowym, ale tyle czasu już.... Nie wiem już co mam myślećMarzenia się spełnia
-
Nadziejka poczekamy razem z Tobą... Oczywiście z niecierpliwością.
Tyle się teraz u nas tutaj na forum dzieje...
Halszka teraz dopiero doczytałam, że serce dzidziola bije jak dzwon - jupi, jupi Czyli oddajesz się w ręce tej nowej pani doktor czy jeszcze szukasz innego gina? Ona pracuje w jakimś innym miejscu niż Art?Halszka112 lubi tę wiadomość
-
EnaEna wrote:Nadziejka poczekamy razem z Tobą... Oczywiście z niecierpliwością.
Tyle się teraz u nas tutaj na forum dzieje...
Halszka teraz dopiero doczytałam, że serce dzidziola bije jak dzwon - jupi, jupi Czyli oddajesz się w ręce tej nowej pani doktor czy jeszcze szukasz innego gina? Ona pracuje w jakimś innym miejscu niż Art?
Do Pani dr będę chodziła tylko do 28 stycznia później zamierzam chodzić do dr.P
Tak dr pracuje gdzieś jeszcze na NFZ bo mi skierowanie wystawi na NFZ ale gdzie to nie wiem, zobaczę na skierowaniu -
Halszka112 wrote:EnaEna z lekkim opóźnieniem, jak kiedyś ale to było dawno byłam kilka razy u dr J.,bo przyjmował u mnie w ośrodku. Dobrze go wspominam.
Karcia a kto robił Ci transfer ??
A co u mnie mdłości mam nadal cały dzień 😀 i meczynie to spanie. Jak tylko wracam z pracy to idę spać, bo nie jestem w stanie funkcjonować normalnie.
Do dr P. termin mam dopiero na 28 stycznia dlatego we wtorek byłam w art.u tej dr. Kamili, bardzo fajna babka. Zrobiła mi USG to Bąbelek ma 1,45 cm już, serducho bije. Termin na 21.07 mam.
Dostałam skierowanie do poradni diabetologicznej i na badania prenatalne. Mówiła, że przy ivf dobrze jest je zrobić.
Czy któraś je robiła ?? Na NFZ czy prywatne ??
Izaura współczuję Ci tych dolegliwości, bidulko. Mam nadzieję że gastroskopia wyjaśni co to jest i wyleczysz to cholerstwo.
Jagoda ja też Cię wzywam
Halszka ja robiłam prenatalne. Miała skierowanie na NFZ ale zrobiłam je w Artemidzie. Dr Zd. zaufałam.
Że spaniem miałam to samo co Ty.
Termin masz prawie jak ja, miałam na 22 ale urodziłam 20 😁 mówiłam że będzie lipcowy ludekHalszka112 lubi tę wiadomość
-
Smerfetka 84 wrote:Halszka ja robiłam prenatalne. Miała skierowanie na NFZ ale zrobiłam je w Artemidzie. Dr Zd. zaufałam.
Że spaniem miałam to samo co Ty.
Termin masz prawie jak ja, miałam na 22 ale urodziłam 20 😁 mówiłam że będzie lipcowy ludek
Nadziejka możesz mi napisać jaki jest koszt takich badań ?? -
Halszka czyli będzie wakacyjne bobo:) Super!
Jagoda, będzie dobrze. Ja też miałam dawki 300. To chyba max jaki mozna wziąć jeśli chodzi o menopur. Lekarz Cie wyciśnie:) Dobrze że na spokojnie wszystko się odbędzie. Zobaczycie co to za guzek i wtedy ruszycie dalej.
Nadziejka kciuki za jutro. A sikańca robiłas?
Izu współczuje problemów z brzuchem, ja raz miałam na tle nerwowym. Na szczescie po kilku dniach minęło,ale nie wspominam tego czasu zbyt miło:(J_agoda, Halszka112, Izaura lubią tę wiadomość
-
Halszka pewnie chodziło Ci o smerfetke.
Ja ci mogę napisać jak robiłam prenatalne w art to za wizytę zapłaciłam 250 plus za pobranie krwi do pappa coś koło 150 zł. Prenatalne badania to nic innego jak drobiazgowe usg i wynik z krwi.Halszka112 lubi tę wiadomość
-
mag87 wrote:Halszka czyli będzie wakacyjne bobo:) Super!
Jagoda, będzie dobrze. Ja też miałam dawki 300. To chyba max jaki mozna wziąć jeśli chodzi o menopur. Lekarz Cie wyciśnie:) Dobrze że na spokojnie wszystko się odbędzie. Zobaczycie co to za guzek i wtedy ruszycie dalej.
Izu współczuje problemów z brzuchem, ja raz miałam na tle nerwowym. Na szczescie po kilku dniach minęło,ale nie wspominam tego czasu zbyt miło:(
Właśnie robiłam sikanca jakieś 3 dni temu i niestety nie wyszedł. Jeszcze mam cichą nadzieję że jednak jutrzejsze wyniki bety mnie zaskoczą pozytywnie. -
mag87 wrote:Halszka czyli będzie wakacyjne bobo:) Super!
Izu współczuje problemów z brzuchem, ja raz miałam na tle nerwowym. Na szczescie po kilku dniach minęło,ale nie wspominam tego czasu zbyt miło:(
Poza menopurem brałaś coś jeszcze? Jak się czułaś w trakcie ?Marzenia się spełnia -
nadziejka88 wrote:Właśnie robiłam sikanca jakieś 3 dni temu i niestety nie wyszedł. Jeszcze mam cichą nadzieję że jednak jutrzejsze wyniki bety mnie zaskoczą pozytywnie.Marzenia się spełnia
-
Halszka112 wrote:Nadziejka możesz mi napisać jaki jest koszt takich badań ??
Za pierwsze z testem pappa zapłaciłam 350zl a za drugie chyba 250 albo 200Halszka112 lubi tę wiadomość
-
Izaura wrote:Ona I co po tej gastro Ci dali jak już wyszły wrzody? Miałaś jakieś leczenie czy dieta i domowe sposoby? Bo mnie to przeraża że puścili mnie do domu bez niczego, tylko kazali czekać na badanie i uważać z jedzeniem...
-
nick nieaktualnyOna też biorę lek o tym pochodzeniu.... Zaczęłam pić to siemię, pamiętasz może po jakim czasie mniej więcej ustąpiły Ci te bóle? Współczuję sąsiadów, nie ma nic gorszego jak nie masz spokoju we własnym mieszkaniu i musisz patrzeć na krzywdę dziecka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 07:52
-
Izaura wrote:Ona też biorę lek o tym pochodzeniu.... Zaczęłam pić to siemię, pamiętasz może po jakim czasie mniej więcej ustąpiły Ci te bóle? Współczuję sąsiadów, nie ma nic gorszego jak nie masz spokoju we własnym mieszkaniu i musisz patrzeć na krzywdę dziecka
Izaura lubi tę wiadomość