Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też brałam po transferze. Ale z tego co napisałaś to masz po 13 więc myślę że z rana możesz wziąść. A już tą popołudniowa dawkę po wszystkim. I pamiętaj o pełnym pęcherzu. Pij wodę przed.
Karcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karcia wrote:Ja już po transferze mam ze sobą zarodek klasy CL.8.1 powiedzcie mi jaki ten zarodek jest?
Karcia lubi tę wiadomość
11.2016 - niedoczynność tarczycy
02.2017 - podwyższona prolaktyna
03.2017- 3 cykle z letrozolem
Dluga przerwa ze staraniem...
01.2019 - 2x inseminacja
04.2019 - start in vitro dlugi protokół
05.2019 - punkcja pobrano 17 komórek, szóstego dnia powstala blastka o notach 333.
Crio 😔
Zmiana kliniki Novum Warszawa
Listopad start procedury
4.12.2019 transfer dwudniowca 😄
30.12.2019 ❤
3x❄ dwudniowcow -
Izaura a jak ty się czujesz? Jak ta nowa praca?
DziEwCzynY a kojarzycie ginekologa o nazwisku Jabłoński? Dr przyjmuje na NFZ w przychodni przy ul. RATUSZOWEJ. MIAŁYŚCIE z nim styczność? Szukam lekarza dla siebie. Nie chcę już chodzić prywatnie. Potrzebny mi ktoś, kto zrobi cytologię, usg, żeby zobaczyć czy tam wsio radno, pomóc przy ewentualnych stanach zapalnych itp. Kogo jeszcze brać pod uwagę, ale nie wchodzi w grę prywatne wizytowanie? -
Kacha5000 wrote:Karcia mialas 3dniowy zarodek? 8 nie oznacza nic innego jak to, że podzielil sie na 8 komorek wiec w 3 dobie to idealny wynik. 1 po kropce oznacza ze komorki byly równe wi3c też idealnie. Trzymam kciuki! Niech sie wgryza!Karcia
-
nick nieaktualnyKarcia wrote:Tak 3 dniowy. Powiedzcie mi czy zarodek 3dniowy ma mniejsze szanse niż blastka prawda?. I tak jakoś sobie wmowilam że jak 3 dniowy to ma małe szanse
Karcia coś Ty... Masz piękny zarodek, który ma praktycznie takie same szanse jak blastka 😊 staraj się teraz tym nie przejmować... Kropkowi dodatkowe stresy nie potrzebne ❤️Karcia, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Karcia wrote:Tak 3 dniowy. Powiedzcie mi czy zarodek 3dniowy ma mniejsze szanse niż blastka prawda?. I tak jakoś sobie wmowilam że jak 3 dniowy to ma małe szanse
Odpoczywaj, idź do lasu, ugotuj coś pysznego, przytul sie do męża/partnera:) Zeobiliscie wszytsko co w waszej mocy.
I uwierz mi jest mnowstwo ciąż z 3dniowcow
Karcia, asiastokrota, Smerfetka 84, Izaura lubią tę wiadomość
11.2016 - niedoczynność tarczycy
02.2017 - podwyższona prolaktyna
03.2017- 3 cykle z letrozolem
Dluga przerwa ze staraniem...
01.2019 - 2x inseminacja
04.2019 - start in vitro dlugi protokół
05.2019 - punkcja pobrano 17 komórek, szóstego dnia powstala blastka o notach 333.
Crio 😔
Zmiana kliniki Novum Warszawa
Listopad start procedury
4.12.2019 transfer dwudniowca 😄
30.12.2019 ❤
3x❄ dwudniowcow -
Karcia powodzenia !!!!
Ena o tym lekarzu nie słyszałam, ale kilka razy byłam u Kopczyńskiego na Jagiellońskiej, przyjmuje na NFZ i prywatnie i byłam zadowolona (z pracy kilka dziewczyn też do niego chodzi i sobie chwalą). Dobrze dopasował lek na nawracającą infekcję (nawet leki od doktora W działały krótkotrwale).Karcia, EnaEna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEna dzięki, ze zdrowiem nie najlepiej, czekam na gastroskopię.... Coś się dzieje nie dobrego z moim żołądkiem 😧W pracy super,niestety przez moje dolegliwości już trochę opuściłam, ale wszyscy wydają się bardzo wyrozumiali.
Karcia mocno trzymam kciuki
Jagoda jak sytuacja u Ciebie?Karcia, J_agoda lubią tę wiadomość
-
Fionka wrote:Karcia powodzenia !!!!
Ena o tym lekarzu nie słyszałam, ale kilka razy byłam u Kopczyńskiego na Jagiellońskiej, przyjmuje na NFZ i prywatnie i byłam zadowolona (z pracy kilka dziewczyn też do niego chodzi i sobie chwalą). Dobrze dopasował lek na nawracającą infekcję (nawet leki od doktora W działały krótkotrwale).
Dziękuję za odpowiedź. Wezmę tego dr pod lupę
Izaura - Plus, że w pracy pozytywnie i minus, że żołądek nawala. A długo musisz czekać na badanie?
Karcia kiedy się odważysz zrobić betę?
Nadziejka zaczęłaś brać leki? -
EnaEna wrote:Cześć
Dziękuję za odpowiedź. Wezmę tego dr pod lupę
Izaura - Plus, że w pracy pozytywnie i minus, że żołądek nawala. A długo musisz czekać na badanie?
Karcia kiedy się odważysz zrobić betę?
Nadziejka zaczęłaś brać leki?Karcia -
A jeszcze opowiem wam co ja dziś w nocy wyprawialam obudziłam się o 00:30 z krzykiem do męża wstawaj zgubiłam zarodek a on osiol zamiast skojarzyć to wstał zapalił światlo i mówię do niego wytrzep kołdry może gdzieś jest on wstał zaczął trzepac ta pościel a ja mowie teraz to już xa późno i poszłam spać.
asiastokrota, eni33, Smerfetka 84 lubią tę wiadomość
Karcia -
Karcia wrote:Tak 3 dniowy. Powiedzcie mi czy zarodek 3dniowy ma mniejsze szanse niż blastka prawda?. I tak jakoś sobie wmowilam że jak 3 dniowy to ma małe szanse
Karcia ja jak dostałam telefon z Artemidy że transfer w 3 dobie to w ogóle nie chciałam robić tego transferu bo wmówiłam Sobie tak samo jak i Ty że to słabszy zarodek, mniejsze szanse itp. itd. i jeszcze jak Mi powiedziała że 2 klasy to już w ogóle, od dnia transferu planowałam już kolejny transfer na Styczeń bo byłam pewna że się nie uda ... i ku mojemu zaskoczeniu udało się -miałam podany zarodek 9.2 i dzisiaj zaczęłam 7 tydzień wczoraj widziałam bijące serduszko. Głowa do góry !Karcia, Wiki03, EnaEna lubią tę wiadomość
Starania od 2016- 2 lata sami
od 2018 lipiec pod opieką kliniki
hormony ok, immunologia ok
zespól luf
amh 4,12 - brak pcos
u męża wszystko w porządku
2 lUl nieudane
8.11 pierwsze IVF - udane
9.12 - bijące serduszko.
Zostań z Nami i rośnij zdrowo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Nie ma wiary czy przeznaczenia, z którymi nie możemy nic zrobić- wszystko, co jeszcze się nie wydarzyło może zostać zmienione(...)"