Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia nie wierzę to jakiś czarny scenariusz. Trzymam. Mocno kciuki żeby ten jeden okazał się bohaterem i przerwał.
Karcia lubi tę wiadomość
-
Karcia trzymam kciuki za tego jednego a może i pozostała 4 się ruszy
Karcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarcia wrote:Dziewczyny dzwonili do mnie z Artemidy i zarodek nadal walczy podobno jest dobrej jakości. Transfer jutro na 13:40.
Karcia aż mi łezka z radości popłynęła... Tak mi się udzielają te emocje... Bardzo mocne kciuki za transfer ✊ zarodek jest siłaczem i wierzę, że z Tobą zostanie 😘Karcia lubi tę wiadomość
-
Karcia czytając to aż odetchnelam z ulga. Będzie dobrze.
Karcia lubi tę wiadomość
-
Karcia wrote:Dziewczyny dzwonili do mnie z Artemidy i zarodek nadal walczy podobno jest dobrej jakości. Transfer jutro na 13:40.
Karcia, wierzę w Twojego maluszka. Zobacz jaki jest silny. Jutro wszystkie kciuki z Wami !!!Karcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karcia super wieści, bedzie dobrze. Jutro mocne kciuki.
Karcia lubi tę wiadomość
-
Karcia wrote:A powiedzcie mi jeszcze czy mam brać luteinę jutro rano bo ja biorę dwie na raz a ona się do końca nie rozpuszcza i nie wiem czy kawałki jej nie będą przeszkadzać przy transferze jeśli oczywiście zarodek przetrwa.
Karcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarcia wrote:A powiedzcie mi jeszcze czy mam brać luteinę jutro rano bo ja biorę dwie na raz a ona się do końca nie rozpuszcza i nie wiem czy kawałki jej nie będą przeszkadzać przy transferze jeśli oczywiście zarodek przetrwa.
Karcia ja miałam wziąć wszystkie leki normalnie. Tylko przeciwzakrzepowe po transferze.Karcia lubi tę wiadomość