Artemida Olsztyn
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Karcia nie wierzę to jakiś czarny scenariusz. Trzymam. Mocno kciuki żeby ten jeden okazał się bohaterem i przerwał. Karcia lubi tę wiadomość Karcia lubi tę wiadomość
- 

Karcia trzymam kciuki za tego jednego a może i pozostała 4 się ruszy Karcia lubi tę wiadomość Karcia lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnyKarcia wrote:Dziewczyny dzwonili do mnie z Artemidy i zarodek nadal walczy podobno jest dobrej jakości. Transfer jutro na 13:40.
 Karcia aż mi łezka z radości popłynęła... Tak mi się udzielają te emocje... Bardzo mocne kciuki za transfer ✊ zarodek jest siłaczem i wierzę, że z Tobą zostanie 😘 Karcia lubi tę wiadomość Karcia lubi tę wiadomość
- 

Karcia czytając to aż odetchnelam z ulga. Będzie dobrze. Karcia lubi tę wiadomość Karcia lubi tę wiadomość
- 

Karcia wrote:Dziewczyny dzwonili do mnie z Artemidy i zarodek nadal walczy podobno jest dobrej jakości. Transfer jutro na 13:40.
 Karcia, wierzę w Twojego maluszka. Zobacz jaki jest silny. Jutro wszystkie kciuki z Wami !!! Karcia lubi tę wiadomość Karcia lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 

Karcia super wieści, bedzie dobrze. Jutro mocne kciuki. Karcia lubi tę wiadomość Karcia lubi tę wiadomość
- 

Karcia super trzymam kciuki ✊ ja przed transferem nie brałam dopiero po jak wyszłam wzięłam tak mi pani Aneta powiedziała więc wstrzymaj się a weźmiesz po nic nie zaszkodzi...Nie stresuj się 😘Karcia wrote:A powiedzcie mi jeszcze czy mam brać luteinę jutro rano bo ja biorę dwie na raz a ona się do końca nie rozpuszcza i nie wiem czy kawałki jej nie będą przeszkadzać przy transferze jeśli oczywiście zarodek przetrwa. Karcia lubi tę wiadomość Karcia lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnyKarcia wrote:A powiedzcie mi jeszcze czy mam brać luteinę jutro rano bo ja biorę dwie na raz a ona się do końca nie rozpuszcza i nie wiem czy kawałki jej nie będą przeszkadzać przy transferze jeśli oczywiście zarodek przetrwa.

Karcia ja miałam wziąć wszystkie leki normalnie. Tylko przeciwzakrzepowe po transferze. Karcia lubi tę wiadomość Karcia lubi tę wiadomość

9.07.2016 || iui
  9.07.2016 || iui  7dpt beta 34. 8dpt beta 54. 10dpt beta 148. 12dpt beta 412
 7dpt beta 34. 8dpt beta 54. 10dpt beta 148. 12dpt beta 412