Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
mag87 wrote:Miśka beta jest wysoka, ale po co w sumie tak późno ją sprawdzałas? Miałas już usg? Na tak późnym etapie to już nie ma takiego znaczenia, liczy sie obraz usg, beta tez już inaczej przyrasta niż na samym początku.
Karcia powodzenia jutro, czekamy na wieści po punkcji &&&
Jagoda co tam u Ciebie?
Sprawdzałam bo miałam wrażenie że zaraz dostanę miesiączkę hehe , tak miałam usg i był tylko pęcherzykStarania od 2016- 2 lata sami
od 2018 lipiec pod opieką kliniki
hormony ok, immunologia ok
zespól luf
amh 4,12 - brak pcos
u męża wszystko w porządku
2 lUl nieudane
8.11 pierwsze IVF - udane
9.12 - bijące serduszko.
Zostań z Nami i rośnij zdrowo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Nie ma wiary czy przeznaczenia, z którymi nie możemy nic zrobić- wszystko, co jeszcze się nie wydarzyło może zostać zmienione(...)" -
Już się melduje udało się pobrać 9 komórek. Nie wiem jakiej jakości są bo dr Aneta mówiła że muszą najpierw je oczyścić. Jestem bardzo zadowolona i czekam z niecierpliwością na telefon z kliniki.
eni33, Smerfetka 84, Smerfetka 84, asiastokrota, e_mil_ka, xyz159, Halszka112, Wiki03, mag87, EnaEna, Fionka lubią tę wiadomość
Karcia -
Karcia super Wieści. Teraz czekamy razem z tobą na tel.
Karcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarcia wrote:Już się melduje udało się pobrać 9 komórek. Nie wiem jakiej jakości są bo dr Aneta mówiła że muszą najpierw je oczyścić. Jestem bardzo zadowolona i czekam z niecierpliwością na telefon z kliniki.
Karcia super 👍😍 kiedy mają dzwonić?Karcia lubi tę wiadomość
-
Karcia wrote:Już się melduje udało się pobrać 9 komórek. Nie wiem jakiej jakości są bo dr Aneta mówiła że muszą najpierw je oczyścić. Jestem bardzo zadowolona i czekam z niecierpliwością na telefon z kliniki.
Karcia lubi tę wiadomość
Starania od 2016- 2 lata sami
zespól luf
amh 4,12 - brak pcos
2 lUl nieudane
9.12 - bijące serduszko.
"Nie ma wiary czy przeznaczenia, z którymi nie możemy nic zrobić- wszystko, co jeszcze się nie wydarzyło może zostać zmienione(...)" -
mag87 wrote:Miśka to przy takiej becie powinnaś widzieć na kolejnej wizycie serduszko Kiedy kolejny podgląd?
Karcia super wynik!!!Starania od 2016- 2 lata sami
zespól luf
amh 4,12 - brak pcos
2 lUl nieudane
9.12 - bijące serduszko.
Karcia zadzwonią z dobrymi wiadomościami 🙂 6 grudnia przyniesie szczęście, my rok temu 6 grudnia zobaczyliśmy serduszko
Karcia, Halszka112 lubią tę wiadomość
-
Smerfetka 84 wrote:Karcia zadzwonią z dobrymi wiadomościami 🙂 6 grudnia przyniesie szczęście, my rok temu 6 grudnia zobaczyliśmy serduszko
Wiki03, Halszka112 lubią tę wiadomość
Karcia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarcia wrote:1 była pusta, 3 nie dojzale, 5 się zaplodnilo ale 4 nie zaczęły się dzielić jedna jest ale słaba i szanse są małe że przetrwa do poniedziałku.
Karcia wiem co czujesz... Ale czasami zarodki potrafią zaskoczyć w opóźnieniem... I życzę Ci w poniedziałek jednak dobrych informacji 😘Karcia lubi tę wiadomość