Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHalszka112 wrote:Kochane mój Bąbelek ma 6 mm i jego serduszko ślicznie puka ♥️
Halszkatak czekałam na info od Ciebie.... Rewelacja! Ogromnie się cieszę ❤️❤️❤️ kiedy nast wizyta? Dr jakoś skomentował sobotni niższy przyrost?Halszka112 lubi tę wiadomość
-
Miśka1234 wrote:Karcia ja mialam bardzo podobny estradiol 3 dni przed punkcja i pobrali Mi 15komórek w tym 9 dobrych więc będzie dobrzeKarcia
-
Wiki03 wrote:Halszkatak czekałam na info od Ciebie.... Rewelacja! Ogromnie się cieszę ❤️❤️❤️ kiedy nast wizyta? Dr jakoś skomentował sobotni niższy przyrost?
Mój M.strasznie na mnie naskarzył doktorowi i dr opierdzielił mnie za te bety.Wiki03, Smerfetka 84, Karcia, Izaura lubią tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:Kochane mój Bąbelek ma 6 mm i jego serduszko ślicznie puka ♥️
Hurraaaaaaa 🙂Halszka112 lubi tę wiadomość
-
Cześć
Halszka - byłam o ciebie spokojna i się potwierdziło, że jest ok. Cieszę się bardzo. A u kogo byłaś na wizycie?
Karcia - to w piątek się mobilizujemy i trzymamy kciuki za ciebie.
Polopiryna - to przeżyliście upadki i wzloty... Czasem lepiej mieć mniej i być szczęśliwszym.Halszka112, Karcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Halszka czy ty śpisz. Patrzę a twoje posty to 3:30 a potem 6:30. Kiedy ty odpoczywasz.?
Halszka112 lubi tę wiadomość
-
Halszka już trenuje ograniczony nocny sen przed pojawieniem się niemowlaka
Halszka112 lubi tę wiadomość
-
eni33 wrote:Halszka czy ty śpisz. Patrzę a twoje posty to 3:30 a potem 6:30. Kiedy ty odpoczywasz.?
Wiecie co nie mogę spać. Budzę się o takich godzinach i już po spaniu. A weź tu w pracy wytrzymaj 😀 -
Halszka ja się w ciąży budziłam zawsze o tej samej porze, moja mała teraz o tych samej godzinie zaczyna się kręcić do jedzenia
-
Witam wszystkie koleżanki.
Przepraszam że się tak wcinam w wasz wątek. Czytam was już od jakiegoś czasu po usłyszeniu diagnozy, która zwaliła mnie z nóg, ale niestety na razie nie mamy możliwości skorzystania z in vitro. Wszystkim bardzo kibicuję i trzymam kciuki.
Dziewczyny mam do Was pytanie, czy Któraś miała taką sytuacje, że 2 ciąże pod rząd miała puste jajo płodowe a kolejna zakończyła się u niej sukcesem. Dacie mi choć cień nadziei? Co w takiej sytuacji ewentualnie jeszcze przebadać?
Jakimś sposobem 19.11 na teście zobaczyłam ponownie 2 kreski. 20.11 ginekolog powiedziała, że w 4 tyg nie ma szans żeby usg już coś pokazało. Beta z 21.11 - 1036, 23.11 - 2548, 29.11 - 18089 (niby prawidłowa wg kalkulatorów). Jutro czeka mnie kolejna wizyta, która ma wszystko wyjaśnić, ale strasznie się jej boję. Do tego od kilku dni czuję takie dziwne ciągniecie poniżej pępka, które nie jest jakoś strasznie bolesne ale niekomfortowe i dotychczas dla mnie nie znane. Nie wiem czy powinnam się martwić czy to jednak nic nie znaczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 14:10
Starania od 2015 r.
VIII 2017 ciąża naturalna (puste jajo płodowe, poronienie zatrzymane)
VII 2018 ciąża naturalna (puste jajo płodowe, poronienie zatrzymane)
kariotypy OK, zespół antyfospolipinowy OK, przeiwciała przeciwtoczniowe OK, przeciglikoproteinie OK
II 2019 histeroskopia (usunięcie zrostów)
IV 2019 diagnoza bardzo słabe nasienie, in vitro ??(brak środków)
IX 2019 histeroskopia (usunięcie zrostów i przegrody macicy)
XI 2019 cud naturalny czy to możliwe??
MALEŃSTWO proszę zostań ze mną
6t+5d - 8 mm, jest serduszko ❤️ -
Rozumiem że u was to ciążę naturalne? Ja jestem akurat po in vitro. W listopadzie 2018 pojechałam po swojego mrozaka i niestety okazało się puste jajo. Teraz jak widzisz jestem w ciąży. Twoja beta wskazuję na to że jest wszystko ok. Poczekaj do jutra do wizyty a zobaczysz że lekarz będzie miał dla ciebie dobre wiadomości. My też czekamy na wiadomosc od ciebie.
-
Tak u nas 3- cia ciąża naturalna. Sama nie wiem co o tym myśleć bo w maju lekarz po otrzymaniu wyników męża powiedział, że powinniśmy się zastanowić nad in vitro (mała ilość plemników i mały % ruchliwych). Co prawda w międzyczasie suplementowałam męża witaminami, dodatkowo wyszła u niego wysoka prolaktyna więc zaczął brac leki ja zaś miałam histeroskopię dzięki temu usunięto mi zrosty i przegrodę więc nie wiem co konkretnie mogło przynieść taki efekt.
W poprzednich ciążach nie miałam świadomości o istnieniu betaHCG więc nie mam z czym jej porównać. Wiem że u każdej kobiety może ona osiągać inne wartości więc nie można się z kimś porównać dlatego cały czas gdzieś mam te obawy z tyłu głowy i doszukuje się u siebie objawów prawidłowego rozwoju ciąży których nigdy nie miałam.
Starania od 2015 r.
VIII 2017 ciąża naturalna (puste jajo płodowe, poronienie zatrzymane)
VII 2018 ciąża naturalna (puste jajo płodowe, poronienie zatrzymane)
kariotypy OK, zespół antyfospolipinowy OK, przeiwciała przeciwtoczniowe OK, przeciglikoproteinie OK
II 2019 histeroskopia (usunięcie zrostów)
IV 2019 diagnoza bardzo słabe nasienie, in vitro ??(brak środków)
IX 2019 histeroskopia (usunięcie zrostów i przegrody macicy)
XI 2019 cud naturalny czy to możliwe??
MALEŃSTWO proszę zostań ze mną
6t+5d - 8 mm, jest serduszko ❤️ -
Basienka8521 wrote:Tak u nas 3- cia ciąża naturalna. Sama nie wiem co o tym myśleć bo w maju lekarz po otrzymaniu wyników męża powiedział, że powinniśmy się zastanowić nad in vitro (mała ilość plemników i mały % ruchliwych). Co prawda w międzyczasie suplementowałam męża witaminami, dodatkowo wyszła u niego wysoka prolaktyna więc zaczął brac leki ja zaś miałam histeroskopię dzięki temu usunięto mi zrosty i przegrodę więc nie wiem co konkretnie mogło przynieść taki efekt.
W poprzednich ciążach nie miałam świadomości o istnieniu betaHCG więc nie mam z czym jej porównać. Wiem że u każdej kobiety może ona osiągać inne wartości więc nie można się z kimś porównać dlatego cały czas gdzieś mam te obawy z tyłu głowy i doszukuje się u siebie objawów prawidłowego rozwoju ciąży których nigdy nie miałam.[/url]