Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
eni33 wrote:Karcia co ty piszesz będzie dobrze. Wierzę w twoje pęcherzyki. A swoją drogą to chyba cie dziś widziałam ja podjechalam na chwilkę do Artemidy ok 15 byłam w różowej kurtce. Bo praca dzwoniła do mnie ze zwolnienie
do nich nie doszło i musieli mi dać taki papier zastępczy.Karcia -
Karcia, nie zakładaj od razu czarnego scenariusza i mówię Ci to ja 😋 Trzymam kciuki za Ciebie i Twoje jajka. A czy znowu wizyta jutro ??
Karcia lubi tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:Karcia, nie zakładaj od razu czarnego scenariusza i mówię Ci to ja 😋 Trzymam kciuki za Ciebie i Twoje jajka. A czy znowu wizyta jutro ??
Halszka112 lubi tę wiadomość
Karcia -
Halszka powodzenia jutro na wizycie. Muszą być dobre wiadomości.
Groszeek, dr Wańczyka nie znam osobiście. Znajoma z pracy miała problem z tarczycą, hormonami i wagą, ale udało się dzięki jemu zajść w ciążę.
Eni33, ja neoprain przestałam brać 2 dni przed planowanym cc, a potem po porodzie brałam przez 7 dni. Masz refundację czy płacisz 100%?
Karcia myśl pozytywnie, nie może być zawsze pod górę. Powodzenia jutro.
Emilka, a jak rozprawa? Udało się czy czeka Was jeszcze kolejna wizyta?
Karcia, J_agoda, eni33, Halszka112 lubią tę wiadomość
-
Halszka trzymam kciuki.
Karcia męczące te wizyty, ale chyba dobrze - niech podpatrują.
Przeanalizowałam te cenniki i regulaminy i faktycznie jest zwrot jak nie ma komórek, ale nie jest wpisane w jakiej wysokosci. Doczytałam tez ze będą robić 2 procedury dodatkowe tj ivm i famsi.
Czy któraś z Was też je miała ?Halszka112, Karcia lubią tę wiadomość
Marzenia się spełnia -
Fionka wrote:
Eni33, ja neoprain przestałam brać 2 dni przed planowanym cc, a potem po porodzie brałam przez 7 dni. Masz refundację czy płacisz 100%?
Wiki03 lubi tę wiadomość
-
Fionka mamy już rozwód. Na szczęście skonczyło sie na jednej rozprawie. Czekam na uprawomocnienie się wyroku by wrócić do swojego starego nazwiska.
J_agoda, Smerfetka 84, Fionka, Halszka112, polopiryna, xyz159, Karcia, Wiki03, asiastokrota, Izaura lubią tę wiadomość
-
Emilki, gratulacji. Nowe życie czas start 🙂
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Cześć kobietki. Melduję się, że jestem i czytam. Nie pamiętam już, kiedy i co Wam ostatnio pisałam, a zbieram się już długo więc...od początku: to był cholernie ciężki rok. Po macierzyńskim (październik 2018) bardzo chciałam wrócić do pracy, ale teraz wiem, że to nie był dobry pomysł. Mały ciągle przynosił ze żłobka jakieś choróbska, ja dojeżdżałam do roboty, a stary zasuwał po 12 godzin. Efekt? Zmęczenie, kłótnie i "przyjaźń" męża z koleżanką z pracy. Na szczęście w porę się zorientowałam i udało się nam nie rozstać. Dobrze między nami jeszcze nie było, ale przynajmniej zaczęliśmy rozmawiać i tak, powolutku, wspólnymi siłami doczłapaliśmy się do tego, co mamy teraz. Obydwoje zmieniliśmy pracę. Mamy mało kasy, ale więcej czasu dla siebie, więcej cierpliwości i spokoju. I jak na początku roku bliżej nam raczej było do rozwodu, tak teraz nawet mężulo stwierdził, że czas pomyśleć o towarzystwie dla Irka. Nie wiemy jeszcze dokładnie kiedy, co i jak, ale na pewno w 2020 będziemy próbować.
Gratulujemy tym, którym już się udało i trzymamy kciuki za resztę. Pozdrowionka i całuski dla wszystkich forumowych ciotek :*Halszka112, Wiki03, J_agoda, e_mil_ka, Karcia, asiastokrota, goldenka28, Smerfetka 84, Izaura, mag87 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui , 14.07.2016 - II iui , 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Hej Polopiryna, super, że się odezwałaś. Dużo się u Ciebie działo przez ten czas. Tak kasa to nie wszystko, lepiej biedniej a razem.
Emilko gratuluję nowego etapu w życiu.
A ja mam wyniki beta z dzisiaj 10 167♥️Wiki03, J_agoda, eni33, e_mil_ka, Karcia, asiastokrota, xyz159, Smerfetka 84, Izaura, mag87, polopiryna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmilka cieszę się, ze masz już ten stres za sobą możesz zacząć nowe, szczęśliwsze życie...
Karcia, spokojnie... to, że estradiol nie jest wysoki nie znaczy, że pęcherzyki są puste. Na forum już różne sytuacje widziałam. Dziewczyny z dużo niższym wynikiem estradiolu miły sporo ładnych komórek i tego Ci życzę dziś się dowiesz kiedy punkcja?
Halszka powtarzałaś dziś wynik? Mocne kciuki za dzisiejszą wizytę &&&
Polopiryna najważniejsze, że udało się Wam zażegnać kryzys i wyjść z tej sytuacji jeszcze mocniejsi życzę Wam wszystkiego dobrego i rodzeństwa dla IrkaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 10:05
e_mil_ka, Karcia lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny. Jestem szczęśliwa teraz czeka mnie przeprowadzka na razie do rodzinnej miejscowosci. Z obecnym partnerem szukamy mieszkania żeby kupić i mieć własny kącik.
Polopiryna uff to dobrze że udało się zażegnać kryzys.Wiki03, polopiryna lubią tę wiadomość
-
Wiki03 wrote:Emilka cieszę się, ze masz już ten stres za sobą możesz zacząć nowe, szczęśliwsze życie...
Karcia, spokojnie... to, że estradiol nie jest wysoki nie znaczy, że pęcherzyki są puste. Na forum już różne sytuacje widziałam. Dziewczyny z dużo niższym wynikiem estradiolu miły sporo ładnych komórek i tego Ci życzę dziś się dowiesz kiedy punkcja?
Halszka powtarzałaś dziś wynik? Mocne kciuki za dzisiejszą wizytę &&&
Polopiryna najważniejsze, że udało się Wam zażegnać kryzys i wyjść z tej sytuacji jeszcze mocniejsi życzę Wam wszystkiego dobrego i rodzeństwa dla IrkaHalszka112, asiastokrota, e_mil_ka, Izaura, mag87, Monika1983, eni33, J_agoda, polopiryna lubią tę wiadomość
Karcia -
nick nieaktualny
-
Halszka super!!! Nie potrzebny stres. Czekamy na wieści po wizycie
-
Karcia wrote:Już po wizycie punkcja w piątek na 9:20, estradiol dziś to 2070, progesteron 0,36. Trzymajcie kciuki za mnie w piątek
Karcia, asiastokrota lubią tę wiadomość
Starania od 2016- 2 lata sami
od 2018 lipiec pod opieką kliniki
hormony ok, immunologia ok
zespól luf
amh 4,12 - brak pcos
u męża wszystko w porządku
2 lUl nieudane
8.11 pierwsze IVF - udane
9.12 - bijące serduszko.
Zostań z Nami i rośnij zdrowo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Nie ma wiary czy przeznaczenia, z którymi nie możemy nic zrobić- wszystko, co jeszcze się nie wydarzyło może zostać zmienione(...)" -
Kochane mój Bąbelek ma 6 mm i jego serduszko ślicznie puka ♥️
Karcia, Wiki03, asiastokrota, Smerfetka 84, mag87, EnaEna, Monika1983, Izaura, eni33, goldenka28, xyz159, e_mil_ka, J_agoda, polopiryna, Fionka, słomka :) lubią tę wiadomość