Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadziejka bardzo mi przykro. Tobie na pewno też nie jest łatwo, dlatego jeszcze bardziej podziwiam za postawę.
Jagoda ja brałam tylko neopur 300 przez cały czas stymulacji. Tak jak Ty miałam zjawić się 11 dc i na tej wizycie podjęto decyzję że punkcja 13 dc:) Nie czułam nic, bardzo się bałam że znowu nic nie wyhoduje a tu taka niespodzianka mnie czekała.J_agoda lubi tę wiadomość
-
Ja nie miałam ale coś ok 5 lub 6 tc delikatne plamienie 2 dniowe
Karcia lubi tę wiadomość
-
Karcia u mnie też nie było nic. Nawet jak już potwierdzona była ciąża to i tak bałam się że coś nie tak bo żadnych objawów ani dolegliwości
Karcia lubi tę wiadomość
-
Smerfetka 84 wrote:Karcia u mnie też nie było nic. Nawet jak już potwierdzona była ciąża to i tak bałam się że coś nie tak bo żadnych objawów ani dolegliwościKarcia
-
Witamy dziewczyny,
Przepraszam, że wcinam się w wątek, ale zostało mi jedno opakowanie menopuru 600 j. Nie otwarte i nie rozrobione. Przechowywane wyłącznie w lodówce ze stałym dopływem prądu (bez przerw).
Może któraś z Was nie ma już refundacji i chciałaby się dogadać? Ważne do 02.2020.
Jak coś, to proszę o informację na [email protected]
Pozdrawiam i życzę Wam wszystkim powodzenia i dużo nadziei. Naprawdę warto walczyć do końca, choć czasem już nie ma nadziei.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Karcia wrote:Ja planuję we wtorek 8 dni po transferze wiem że to wcześnie a do którego dnia moze utrzymywac się hcg po lekach?
Karcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny pilna sprawa... Julka mieszka w sąsiedniej miejscowości Choruje na SMA 1. Potrzeba 9 mln na jedyny lek jaki może jej pomóc. Obecnie przebywa na OIOM... jest w śpiączce farmakologicznej, oddycha za nią respirator Proszę wpłacajcie chociaż 10 zł, udostępniajcie dalej. W akcję włączyło się już sporo gwiazd (m.in. Olga Frycz, Joanna Kornoniewska, Tomasz Karolak, Katarzyna Zielińska). W nas jest wielka moc!! Pomóżmy małej Julce żyć jej rodzice informują o stanie Julki m.in. na instagramie: mama_iskierki i tata_iskierki. Na fb jest specjalna strona z aukcjami charytatywnymi (https://www.facebook.com/groups/2357079541220388/).
Poniżej wklejam link do zbiórki.
https://www.siepomaga.pl/ocalic-julkeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2019, 11:11