Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia wrote:Powtórzę ale już nie mam nadziei.
Karcia lubi tę wiadomość
11.2016 - niedoczynność tarczycy
02.2017 - podwyższona prolaktyna
03.2017- 3 cykle z letrozolem
Dluga przerwa ze staraniem...
01.2019 - 2x inseminacja
04.2019 - start in vitro dlugi protokół
05.2019 - punkcja pobrano 17 komórek, szóstego dnia powstala blastka o notach 333.
Crio 😔
Zmiana kliniki Novum Warszawa
Listopad start procedury
4.12.2019 transfer dwudniowca 😄
30.12.2019 ❤
3x❄ dwudniowcow -
J_agoda wrote:Halszka wspaniale wiadomości !! Dalej kontynuujesz opiekę u dr H? Czy do czasu zejścia z leków ?
Dr rozpisał zejście z leków i w wigilię biorę ostatnia luteinę i metypred i teraz już tylko do swojego dr.J_agoda lubi tę wiadomość
-
Halszka jak szybko schodzisz z luteiny. Ja miałam do końca pierwszego trymestru i męczyłam się okropnie no uczulenie miałam
-
Smerfetka a ja dla spokoju dłużej bym brała luteinę, zwłaszcza że brzuch mnie często boli ale dr mówił, że to normalne.
EnaEna dr wystawiła mi skierowanie z przychodni na Tuwima. -
Halszka112 wrote:Dr rozpisał zejście z leków i w wigilię biorę ostatnia luteinę i metypred i teraz już tylko do swojego dr.Marzenia się spełnia
-
Cześć
Halszka Cieszę się, że ciąża ma się dobrze To mnie zaskoczyłaś z ul. TUWIMA. A podasz adres i nazwę tej placówki?
Jagoda ja nic nie pamiętam z przygotowań do in vitro zatem nie podpowiem. Po punkcji trochę u nich leżałam i potem pojechałam do pracy, czyli jakoś strasznie nie było.
Halszka112 lubi tę wiadomość
-
J_agoda wrote:Zdecydowałaś się ostatecznie już na kogoś ? Zapisałaś się ? To tak normalnie, że początek prowadzi ktoś inny ?
Tak, będę chodziła do dr Przybołowicza. Czy to normalne to nie wiem ale dr H chciał skończyć to co zaczął na dość bezpiecznym etapie pewnie.
Do punkcji specjalnie nie trzeba się przygotowywać. Musisz być rano na czczo. Ze sobą weź kapciuchy, koszulę nocną, wkładkę, książkę, słuchawki do tel. W invikcie po punkcji leżysz ok 3 godz.poźniej dostajesz wypis i musi ktoś Cię odebrać bo samej nie wypuszczą. Po punkcji dr da Ci zalecenia i powie kiedy transfer.
A i mnie po punkcji bolały jajniki, całe podbrzusze. I byłam wzdęta przez kilka dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 14:42
J_agoda lubi tę wiadomość
-
EnaEna wrote:Cześć
Halszka Cieszę się, że ciąża ma się dobrze To mnie zaskoczyłaś z ul. TUWIMA. A podasz adres i nazwę tej placówki?
Jagoda ja nic nie pamiętam z przygotowań do in vitro zatem nie podpowiem. Po punkcji trochę u nich leżałam i potem pojechałam do pracy, czyli jakoś strasznie nie było.
EnaEna to jest poradnia ginekologiczno-położnicza Izabela Gabrysa, Tuwima 3b/1EnaEna lubi tę wiadomość
-
Karcia bardzo mi przykro
-
Karcia wrote:A miało być tak pięknie miałam pujsc w Twoje ślady a tu jak zwykle... Chyba nigdy nie będzie mi dane zostać matką.
11.2016 - niedoczynność tarczycy
02.2017 - podwyższona prolaktyna
03.2017- 3 cykle z letrozolem
Dluga przerwa ze staraniem...
01.2019 - 2x inseminacja
04.2019 - start in vitro dlugi protokół
05.2019 - punkcja pobrano 17 komórek, szóstego dnia powstala blastka o notach 333.
Crio 😔
Zmiana kliniki Novum Warszawa
Listopad start procedury
4.12.2019 transfer dwudniowca 😄
30.12.2019 ❤
3x❄ dwudniowcow -
Karcia tule cię mocno. Trzymaj się kochana.
-
Kacha5000 wrote:Karcia przykro mi bardzo. A ile Ty miałaś juz procedur? To byl Twoj poerwszy transfer? Bo nie jestem w wątku na bieżąco.Karcia