Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to stwierdziłam że chyba za głupia na to wszystko jestem. Boję się że przy kolejnym podejściu sytuacja się powtórzy z tym progesteronem. Kolejny raz będę podchodzić z komorką dawczyni i chyba będzie to klinika novum ale zanim do tego dojdzie to zdążę osiwiec bo zbieranie pieniędzy zajmie mi 2/3 lata.Karcia
-
J_agoda wrote:Mag87 - Nie wiedziałam - na pewno skorzystam, zawsze coś więcej będzie wiadome. Ale po dzisiejszym dniu jestem zadowolona.
Trochę mnie tu zmartwilyscie, że to nic nie oznacza i Mogą być puste, tego nie wiedziałam, ale nie chce się nakręcać.J_agoda lubi tę wiadomość
Karcia -
Jagoda, nie nakręcaj się. Każda z nas jest inna i każda zmaga się z innymi problemami. Musisz myśleć pozytywnie, póki co jest b. Dobrze
Karcia, sporo bralas tego progesteronu. Też mi się wydaje że dobre dawki. Aż dziwne re taki niski progesteron.J_agoda, Karcia lubią tę wiadomość
-
EnaEna wrote:ALE dlaczego dr sugeruje, żeby to zrobić? U mnie gdyby nt podczas badania prenatalnego wyszło nisko, to nawet testu Pappa bym nie robiła.
U was w rodzinie są jakieś choroby? Ile masz lat? To dr Aneta tak doradziła?
Nie ma u Nas w rodzinie żadnych chorób ani nic, mam 27 lat. Tak pani Aneta nam tak doradziła żeby przy in vitro zrobić takie badanie.Starania od 2016- 2 lata sami
od 2018 lipiec pod opieką kliniki
hormony ok, immunologia ok
zespól luf
amh 4,12 - brak pcos
u męża wszystko w porządku
2 lUl nieudane
8.11 pierwsze IVF - udane
9.12 - bijące serduszko.
Zostań z Nami i rośnij zdrowo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Nie ma wiary czy przeznaczenia, z którymi nie możemy nic zrobić- wszystko, co jeszcze się nie wydarzyło może zostać zmienione(...)" -
Naprawdę jestem pozytywnie nastawiona. Jak nie ja.
Nie wiem, jak wy po tej punkcji szłyście do pracy? Ja umieram w łóżku. Mam nadzieję, że wstanę jutro jak nowo narodzona.
W temacie dawczyń - dziś leżała ze mną dziewczyna - dawca. Miała 12 raz zabieg punkcji i oddawała jajeczka. Serio bardzo podziwiam takich ludzi. Chyba sama bym tak nie umiała.Karcia lubi tę wiadomość
Marzenia się spełnia -
Karcia wrote:To już z badaniami? To mnie więcej wyniosło w artemidzie ale oczywiście ja wyliczam dojazdy. 1
Dojazdy to pewnie dodatkowy 1000 zł.
Karcia pierwsza wizyta po nieudanej ivf w innej klinice była bezpłatna, nie wiem czy tak dalej jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2019, 09:46
Karcia lubi tę wiadomość
Marzenia się spełnia -
Ale badania to były chyba wszystkie łącznie w artemidzie za 900 zł? Wirusowe plus chlamydia plus hormony.
Nie pamietam, ale to podobny rząd wielkości, pewnie znacie lepiej cennik.
Zostałabym w artemidzie, gdyby nie fakt, że to oni nie widzieli możliwości nawet próby ivf, która ich zdaniem w moim przypadku byłaby bez sensu. Zarówno Bocian, jak i Invikta były innego zdania.Karcia lubi tę wiadomość
Marzenia się spełnia -
J_agoda wrote:Ale badania to były chyba wszystkie łącznie w artemidzie za 900 zł? Wirusowe plus chlamydia plus hormony.
Nie pamietam, ale to podobny rząd wielkości, pewnie znacie lepiej cennik.
Zostałabym w artemidzie, gdyby nie fakt, że to oni nie widzieli możliwości nawet próby ivf, która ich zdaniem w moim przypadku byłaby bez sensu. Zarówno Bocian, jak i Invikta były innego zdania.Karcia -
J_agoda wrote:Czy to normalne, że 48h po punkcji nadal boli brzuch ?
J_agoda lubi tę wiadomość
Karcia -
Wszystkim Ciociom wspaniałych Świąt! Walczącym siły i wytrwałości, ciężarnym nudnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania a moim małym forumowym koleżankom i kolegom mnóstwa prezentów pod choinką i spotkania Świętego - Adaś z Rodzicami
Wiki03, Halszka112, Karcia, mag87, Smerfetka 84, eni33, martusiek90 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyKochane ja również życzę Wam zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. Żeby każda z nas mogła doświadczyć wigilijnego cudu... i w najbliższym czasie spełniła swoje największe marzenie o byciu mamą... Życzę tez dużo cierpliwości i siły... żebyśmy się nigdy nie poddały tym, które są w ciąży życzę szczęśliwego rozwiązania, a mamusiom pięknego czasu spędzonego z dziećmi :-*
Halszka112, Karcia, asiastokrota, mag87, Smerfetka 84, eni33, martusiek90 lubią tę wiadomość
-
Ja też życzę Wam kochane wspaniałych, zdrowych Świąt Bożego Narodzenia. Spędzonych w miłej,rodzinnej atmosferze.
Karcia, asiastokrota, mag87, Wiki03, Smerfetka 84, eni33, martusiek90 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyn również dołączam się do życzeń. Przede wszystkim zdrowia, siły i cierpliwości. Niech spełniają się wszystkie te duże i te małe marzenia. No i spokoju by każdy poczuł magię świąt w gronie najbliższych. Moc buziaków dla Wszystkich tych dużych i tych małych bąbli.
Halszka112, Karcia, asiastokrota, mag87, Wiki03, Smerfetka 84, eni33, martusiek90 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ?