Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
To i ja się dołączam do życzeń, zdrowych pogodnych świąt spędzonych w gronie najbliższych. Abyśmy wkoncu wszystkie zostały mamami, oczywiście dla naszych maluszków życzę dużo prezentów i dużo dużo rodzeństwa 😁 oraz spokojnych ciąż i lekkich porodów 😁.
asiastokrota, mag87, Halszka112, Wiki03, Smerfetka 84, eni33, martusiek90, Monika1983 lubią tę wiadomość
Karcia -
Kochane życzę wam spokojnych świąt, w gronie bliskich i kochających osób. W nowym roku spełnienia tego najskrytszego marzenia, abyśmy nie traciły cierpliwości i woli walki.
asiastokrota, Halszka112, Wiki03, Smerfetka 84, Karcia, eni33, martusiek90 lubią tę wiadomość
-
Cudu Wigilijnego - dla każdego ❤️
Ps dzwoniłam - nic nie wiadomo, dopiero na 6 dobę, czyli w piątek mam dzwonić dopiero po świętach.Karcia, Halszka112, Wiki03, asiastokrota, martusiek90, mag87, Smerfetka 84 lubią tę wiadomość
Marzenia się spełnia -
Karcia wrote:Oj Jagoda to Twoja cierpliwość wystawiona jest na próbę.
Naprawdę podchodzę do tego bardzo spokojnie, bez emocji.Wiki03, Halszka112, asiastokrota, Karcia, martusiek90 lubią tę wiadomość
Marzenia się spełnia -
Zdrowych Spokojnych Wesołych w gronie rodzinnym Świąt Narodzenia Pańskiego oraz żeby marzenia
stały się Rzeczywistością ,Samych Dobroci w Nowym Roku 2020 😗... Pozdrawiamy i ślemy życzeniaeni33, Karcia, Halszka112, Wiki03, Smerfetka 84, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny Wesołych i spokojnych świąt żeby spełniły się marzenia
Karcia, Halszka112, eni33, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Karcia wrote:2,28 ng/ml. Ja się na tym zupełnie nie znam niestety.
Pamiętam jak któryś z lekarzy z Art powiedział mi, że jak ten wynik progesteronu po owulacji jest dwucyfrowy to już jest dobrze.Karcia lubi tę wiadomość
-
EnaEna wrote:To faktycznie niski ten progesteron. Jeśli miałabyś w nmol/l to wtedy mnoży się przez 0,314 i masz wynik w ng/ml. Tylko ty chyba miałaś jakieś szczegółowe to badanie, to może i te normy jakieś inne.
Pamiętam jak któryś z lekarzy z Art powiedział mi, że jak ten wynik progesteronu po owulacji jest dwucyfrowy to już jest dobrze.Karcia -
nick nieaktualnyKarcia wrote:Ena takie są tam normy.
Faza folikularna 0,2-1,3 ng/ml
Faza lutealna 1,0-4,5 ng/ml
Po menopauzie 0,2-0,9ng/ml
Myślisz że to mogło być przyczyną że ten zarodek się nie zagniezdzil?
Karcia masz jakieś inne normy... Wg nich Twoj progesteron wydaje się ok. Musiałabyś to skonsultować jeszcze z lekarzem...Karcia lubi tę wiadomość
-
Karcia wrote:Ena takie są tam normy.
Myślisz że to mogło być przyczyną że ten zarodek się nie zagniezdzil?Karcia lubi tę wiadomość
-
Karcia wrote:Ena takie są tam normy.
Myślisz że to mogło być przyczyną że ten zarodek się nie zagniezdzil?
11.2016 - niedoczynność tarczycy
02.2017 - podwyższona prolaktyna
03.2017- 3 cykle z letrozolem
Dluga przerwa ze staraniem...
01.2019 - 2x inseminacja
04.2019 - start in vitro dlugi protokół
05.2019 - punkcja pobrano 17 komórek, szóstego dnia powstala blastka o notach 333.
Crio 😔
Zmiana kliniki Novum Warszawa
Listopad start procedury
4.12.2019 transfer dwudniowca 😄
30.12.2019 ❤
3x❄ dwudniowcow -
Karcia doczytalam o progesteronie. Co brałaś do transferu i po? Niestety jak badalas go w 7 dpt i wynik był 2 to znacznie znacznie za mało. U mnie lekarka chce minimum 25. Ja mialam wynik 60 i lekarka zmniejszyla mi tylko o jedna luteine dopochwowo a biore prolutex 2x globulka 3x2 podjezykowo.
Karcia lubi tę wiadomość
11.2016 - niedoczynność tarczycy
02.2017 - podwyższona prolaktyna
03.2017- 3 cykle z letrozolem
Dluga przerwa ze staraniem...
01.2019 - 2x inseminacja
04.2019 - start in vitro dlugi protokół
05.2019 - punkcja pobrano 17 komórek, szóstego dnia powstala blastka o notach 333.
Crio 😔
Zmiana kliniki Novum Warszawa
Listopad start procedury
4.12.2019 transfer dwudniowca 😄
30.12.2019 ❤
3x❄ dwudniowcow -
Kacha5000 wrote:Karcia doczytalam o progesteronie. Co brałaś do transferu i po? Niestety jak badalas go w 7 dpt i wynik był 2 to znacznie znacznie za mało. U mnie lekarka chce minimum 25. Ja mialam wynik 60 i lekarka zmniejszyla mi tylko o jedna luteine dopochwowo a biore prolutex 2x globulka 3x2 podjezykowo.Karcia