Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
mag87 wrote:Jagoda, bardzo ładna blastusia
Karcia, ale się porobiło z tym progesteronem. Niepotrzebnie Ci tyle stresu zafundowałyśmy swoimi "podpowiedziami". Dobrze, że tu Wiki czuwa i wszystko wytłumaczyła.Karcia -
Otrzymałam wiadomość, ze mam zwrot za niewykorzystany ivm, czyli tak sobie dumam, że może te komórki były za bardzo dojrzałe, dlatego tylko 1 zarodek, skoro nie robili dojrzewania komórek.
Podobno mam otrzymać raport z tych działań, ale nie będę w najbliższym czasie w Gdańsku, zadzwonię i poproszę o przesłanie na maila.Marzenia się spełnia -
J_agoda wrote:Otrzymałam wiadomość, ze mam zwrot za niewykorzystany ivm, czyli tak sobie dumam, że może te komórki były za bardzo dojrzałe, dlatego tylko 1 zarodek, skoro nie robili dojrzewania komórek.
Podobno mam otrzymać raport z tych działań, ale nie będę w najbliższym czasie w Gdańsku, zadzwonię i poproszę o przesłanie na maila.
Jagoda u mnie też nie zrobili tego ivm, nie wiem dlaczego, zapomniałam zapytać dr.
Kiedy planujesz wziąć maluszka ??J_agoda lubi tę wiadomość
-
Karcia wrote:Oki to będę wdzięczna
[email protected]Karcia lubi tę wiadomość
11.2016 - niedoczynność tarczycy
02.2017 - podwyższona prolaktyna
03.2017- 3 cykle z letrozolem
Dluga przerwa ze staraniem...
01.2019 - 2x inseminacja
04.2019 - start in vitro dlugi protokół
05.2019 - punkcja pobrano 17 komórek, szóstego dnia powstala blastka o notach 333.
Crio 😔
Zmiana kliniki Novum Warszawa
Listopad start procedury
4.12.2019 transfer dwudniowca 😄
30.12.2019 ❤
3x❄ dwudniowcow -
EnaEna wrote:O jaaaaa ale dużo. Zwykły progesteron to pewnie ze 20 zł. Skoro to był ich błąd, to ty chyba nie zaplaciłaś tych 45 zł?Karcia
-
Karcia wrote:Placilam normalnie bo ja nie wiedziałam że się pomylily i nie wiedziałam też ile kosztuje zwykły progesteron i za betę i te badanie zapłaciłam 75 zł i dużo mi się wydawało ale nigdy nie robiłam więc stwierdziłam że tyle kosztują. Nie wiedziałam że się pomylily bo odebrałam betę a progesteron miał być na drugi dzień bo byłam późno o 16 i na drugi dzień dopiero jak zadzwoniłam to mi powiedziały że zrobiły ten dokładny.
Karcia lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
W lutym planujemy z mężem, podejść do kriotransferu. Wiem ile kosztuje sam transfer mrożaków, ale zastanawiam się czy przed transferem też będę musiała mieć tyle wizyt co przy całej procedurze IVF. Czy też koszt tych wizyt będzie wynosił 1000 zł? Może któraś z Was się orientuje. Wolałabym wcześniej się przygotować na to finansowo. Z góry Wam dziękuję za odpowiedzi.☺️ -
Ja płaciłam 1500 z wizytami monitorującymi
martusiek90 lubi tę wiadomość
-
Ja teraz podchodzilam do krio i płaciłam ok 400 za wirusologie plus za wizyty dwa razy po 160 i za sam transfer 1680 zł. Jeśli będziesz miała więcej niż jedną wizytę podgladowa to wtedy oni dają pakiet za 400 zł. Ja miałam tylko jedna wizytę więc zapłaciłam tylko 160 za pierwszą wizyte przed procedura i 160 za jedną wizyte monitorujaca. Do tego leki za ok 600 zł jeśli krio na sztucznym cyklu. W sumie około 3000 zł jakby nie patrzeć.
martusiek90 lubi tę wiadomość
-
martusiek90 wrote:A powiedz mi czy te 1500 + jeszcze koszty kriotransferu?
Mnie 1500 kosztowały wizyty i transfer