Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Samych cudów w Nowym Roku!
Karcia, Halszka112, asiastokrota, Wiki03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karcia wrote:Dziewczyny powiedzcie mi ile ważne są badania te wirusologiczne "bezpieczeństwa" w art rok czy pół bo wcześniej to były ważne pół ale nie wiem czy któraś z was nie pisała że zmienili na rok
Wcześniej były ważne 3 miesiące a teraz pół roku -
monna1 wrote:Smerfetka Tobie się udało w Artemidzie?
Tak 🙂 i to dość szybko. Procedurę rozpoczęliśmy w lipcu pierwszy transfer we wrześniu ale niestety nie udało się kolejny od razu w listopadzie i już 5 miesięcy jesteśmy z naszą córcia 🙂 -
Smerfetka 84 wrote:Tak 🙂 i to dość szybko. Procedurę rozpoczęliśmy w lipcu pierwszy transfer we wrześniu ale niestety nie udało się kolejny od razu w listopadzie i już 5 miesięcy jesteśmy z naszą córcia 🙂
No to dajesz mi nadzieję bo cały czas się waham czy artemida czy gdzieś dalej. Czytając opinie zastanawialam się czy wogole komus tam się udaje. Mamy bardzo podobną sytuację zdrowotną jak Wy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2020, 10:11
-
monna1 wrote:No to dajesz mi nadzieję bo cały czas się waham czy artemida czy gdzieś dalej. Czytając opinie zastanawialam się czy wogole komus tam się udaje. Mamy bardzo podobną sytuację zdrowotną jak Wy.
Z tego co wiem sporo dziewczyn z powodzeniem wychodzi z Artemidy nie wszystkie są na forum ale sporo zgłasza się do szpitala na porody z dokumentami Artemidy. -
Mi się udało w Artemidzie za 1 razem obecnie 11tc ja polecam i nie ma co się sugerować innymi opiniami tylko trzeba się umówić i iść 🙂 powodzenia
Smerfetka 84, asiastokrota, Monika1983 lubią tę wiadomość
Starania od 2016- 2 lata sami
od 2018 lipiec pod opieką kliniki
hormony ok, immunologia ok
zespól luf
amh 4,12 - brak pcos
u męża wszystko w porządku
2 lUl nieudane
8.11 pierwsze IVF - udane
9.12 - bijące serduszko.
Zostań z Nami i rośnij zdrowo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Nie ma wiary czy przeznaczenia, z którymi nie możemy nic zrobić- wszystko, co jeszcze się nie wydarzyło może zostać zmienione(...)" -
nadziejka88 wrote:Smerfetka a jaka blastusia była wasza Marysia? Pamiętasz oznaczenie?
Monna Ja też mam córcie z pierwszej procedury i pierwszego transferu
Z tego co pamiętam to chyba 4 BB -
nadziejka88 wrote:Pięknie super, że się udało i Marysia jest już z Wami.
Kiedy planujecie powrót po rodzeństwo?
Nie wiem, ale myślę że jak będzie miała jakieś 1,5 roku bliżej 2 latek żebym zdarzyła jeszcze chwilę popracować 😉 -
Dziewczyny mam pytanie do mamusiek, jaką spacerówkę polecacie? Mamy fajną od kompletu 2w1 espiro ale ona trochę duża a potrzebuję drugiej która jeździłby ze mną w samochodzie na zakupy, żeby nadawała się do samolotu itp taka poręczna tzn łatwa do złożenia nie za ciężka ale wygodna dla Małej