Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyasiastokrota wrote:Cześć Dziewczyny, w środę zrobiłam test ciążowy bo prawie 2 tygodnie nie miałam okresu. Wyszedł pozytywny. Pierwszy raz w życiu, w czwartek zrobiłam bete 990 jednak już wczoraj 720, więc wychodzi na to że byłam w ciąży ale już nie jestem
Asiastokrota 😪... Brak mi słów... Ten świat jest jakis chory po prostu... Bardzo Ci współczuję... 😔Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2020, 13:44
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Halszka112 wrote:Hej, właśnie dziewczyny odzywajcie się co u Was. U mnie dobrze. Czuję się też całkiem dobrze. Kompletuje wyprawkę przez Internet, trochę mi szkoda, że nie mogę pojeździć podotykać wszystkiego ale cóż zrobić.
A co u Ciebie Smerfetka ??
Już mnie dobija to więzienie, zrobila się pogoda mogłybyśmy w końcu pospacerować a tu dupa. Czuje że zaczyna mnie to rozwalać, nie długo do pracy i ostatnie miesiące w więzieniu a tyle ciekawych rzeczy do pokazania Małej. Chodzimy oczywiście na spacery do lasu ale to blusko j codziennie to samo. Dobrze że teściowie na wsi to chociaż tam dziecko korzysta z powietrza. I tak naprawdę cała zimę żyłam urlopem, planowałam, kompletowalam rzeczy, nawet mowa walizka kupiona miało być tak pięknie pierwsze wakacje we troje i co i jakąś korona mi wszystko zepsuła. No ale wiem że najważniejsze że jesteśmy zdrowi.
Żeby to się tylko ustabilizowało do Twojego porodu bo przecież nie wpuszczą Ci męża do szpitala nie dane mu będzie tego przeżywać razem z Tobą.Halszka112 lubi tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Cześć Dziewczyny, w środę zrobiłam test ciążowy bo prawie 2 tygodnie nie miałam okresu. Wyszedł pozytywny. Pierwszy raz w życiu, w czwartek zrobiłam bete 990 jednak już wczoraj 720, więc wychodzi na to że byłam w ciąży ale już nie jestem
Asiu, bardzo Ci współczuję ale mam że to znak że jednak możesz zajść w ciążę i w końcu się udaasiastokrota, Karcia lubią tę wiadomość
-
Smerfetka też bym bardzo chciała aby to wszystko się skończyło właśnie ze względu na mojego M.bo może to nasz jedyny poród będzie a on tego ze mną nie przeżyje.
-
nick nieaktualny
-
Asiu tak mi przykro jednak widać coś się odblokowało ... szkoda że tak krótko to trwało .... ja bym poszła na twoim miejscu do lekarza i wszystko sprawdziła
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Byłam w artemidzie, pęcherzyk ciążowy jest prawidłowo umiejscowiony w macicy. Tak jak powinno być w 5 tygodniu ciąży. Zarodka brak, szanse 50 na 50 . Za tydzień kolejne decydujące usg. Raczej zbyt dużej nadzieji nie ma. Lekarka powiedziała że raczej pójdzie w złą stronę ale musimy czekać.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyasiastokrota wrote:Byłam w artemidzie, pęcherzyk ciążowy jest prawidłowo umiejscowiony w macicy. Tak jak powinno być w 5 tygodniu ciąży. Zarodka brak, szanse 50 na 50 . Za tydzień kolejne decydujące usg. Raczej zbyt dużej nadzieji nie ma. Lekarka powiedziała że raczej pójdzie w złą stronę ale musimy czekać.
Asiu jednak mała nadzieja jest... Mocno trzymam kciuki i jestem z Wami myślami 😘asiastokrota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyasiastokrota wrote:Byłam w artemidzie, pęcherzyk ciążowy jest prawidłowo umiejscowiony w macicy. Tak jak powinno być w 5 tygodniu ciąży. Zarodka brak, szanse 50 na 50 . Za tydzień kolejne decydujące usg. Raczej zbyt dużej nadzieji nie ma. Lekarka powiedziała że raczej pójdzie w złą stronę ale musimy czekać.
-
asiastokrota wrote:Byłam w artemidzie, pęcherzyk ciążowy jest prawidłowo umiejscowiony w macicy. Tak jak powinno być w 5 tygodniu ciąży. Zarodka brak, szanse 50 na 50 . Za tydzień kolejne decydujące usg. Raczej zbyt dużej nadzieji nie ma. Lekarka powiedziała że raczej pójdzie w złą stronę ale musimy czekać.
Asiu u mnie w 5 tyg też był tylko pęcherzyk. Dlaczego lekarka mówi że raczej nie ma szans? -
Asieńko nie wiesz nawet jak Ci współczuję najgorsze teraz czekanie. A mówiła lekarska czy masz bete powtarzać albo kiedy wizyta??
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Dziękuję Dziewczyny bardzo za wsparcie.
Agonia bety mam nie powtarzać zabroniła i nawet mnie nie kusi specjalnie. Ja już się chyba oswoiłam z myślą że nie tym razem. A wizytę mam w poniedziałek 27.04 na 11.20.
Ona84 Adam super, rośnie jak na drożdżach. Nie mamy większych problemów. Jest cudowny i daje nam mnóstwo radości. Od września idzie do żłobka A teraz musztruje babcięWiki03, Smerfetka 84, Karcia lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Cześć Dziewczyny, nie wiem czy któraś jeszcze mnie pamięta, byłam tu jakiś czas temu z dołkiem po drugim nieudanym IUI w Artemidzie.
Zgodnie z tym co tu wyczytałam i tym co tam się działo (głównie na recepcji, ale nie tylko) zmieniłam klinikę na Invictę i dr H. Co mogę powiedzieć, to na pewno, że jest bardzo miły i pomocny. Natomiast zdziwiło mnie bardzo, że uznał wynik AMH na poziomie 1.36 ng/mm za bardzo słaby wskazujący na przedwczesne wygasanie pracy jajników. Dodam że w grudniu będę miała 34 lata. Czy Wy też się z tym spotkałyście, że dr uważa dopiero wynik AMH na poziomie 3.00 - 4.00 za prawidłowy??Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2020, 10:14
Początek starań: 2015
2iui
Zmiana kliniki
04.2020 początek długiego protokołu ivf z mrożeniem zarodków
FAMSI - 3 blastki ❄️ 5.1.1 ❄️❄️5.2.2
Ja 35l. - FraX, AMH 1,36, poza tym ok
Mąż 37l. - wyniki ok
IVF ❄️27.01.2022; 18dpt beta 47,8; 22dpt beta 2,2💔
Zostały ❄️❄️ z nieprawidłowym wynikiem PGD -
nick nieaktualnyArka nie podpowiem Ci z tym amh bo nie wiem, ja mam ponad 4 i to podobno jest bardzo dobry wynik. wydaję mi się że Twój nie jest aż taki zły i są ciążę z jeszcze niższym amh.Być może dr H stwierdził tak po całokształcie twoich wyników i wieku. Miło, że kolejna dobra opinia o dr H. Odzywaj się i trzymamy kciuki za procedurę.
Jagoda co u Ciebie??
Asiu jak Ty się trzymasz? Jak się czujesz? Jak ten czas się dłuży, do poniedziałku....ja mam cały czas nadziejęArk_a lubi tę wiadomość
-
Asiu jak Ty się trzymasz? Jak się czujesz? Jak ten czas się dłuży, do poniedziałku....ja mam cały czas nadzieję[/QUOTE]
Dziękuję że pytasz, tydzień minął mi szybko chyba najgorzej będzie w weekend. Fizycznie czuję się dobrze, wszystkie objawy minęły. Dziś brzuch boli mnie jak na okres , spodziewam się go jutro. Psychicznie różnie, dziś źle. Chcem mieć to za sobą ponieważ nie wierzę że jestem jeszcze w ciąży. Oby do poniedziałku.Asia
4 x iui
4 próby ivf
Asiastokrota, miałam podobną sytuację na początku roku. Było mi ciężko, ale doszłam do wniosku, że lepiej, że na takim etapie się to stało a nie później.
Trzymaj się! Jeszcze bedzię pięknie!asiastokrota lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui