Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asiu, przykro mi bardzo
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Dziękuję bardzo Dziewczyny, na wizycie nic takiego. Usłyszałam że wszystko ładnie się oczyściło nie muszę iść do szpitala. Zaproponowała leczenie immunologiczne u prof Paśnika. Jednak my nie chcemy, nie mam na to siły, zdrowia, czasu i pieniędzy. Jesteśmy szczęśliwi mamy Adama. Bardzo nas rozwaliła cała ta sytuacja. Sądziliśmy że skoro udało się bez pomocy, naturalnie to nic złego się nie wydarzy. Nie rozumiemy tego, po co się zadziało skoro nie miało szansy przetrawać????
Izaura lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyasiastokrota wrote:Dziękuję bardzo Dziewczyny, na wizycie nic takiego. Usłyszałam że wszystko ładnie się oczyściło nie muszę iść do szpitala. Zaproponowała leczenie immunologiczne u prof Paśnika. Jednak my nie chcemy, nie mam na to siły, zdrowia, czasu i pieniędzy. Jesteśmy szczęśliwi mamy Adama. Bardzo nas rozwaliła cała ta sytuacja. Sądziliśmy że skoro udało się bez pomocy, naturalnie to nic złego się nie wydarzy. Nie rozumiemy tego, po co się zadziało skoro nie miało szansy przetrawać????
Asiu chyba nikt tego nie zrozumie... To jakaś okropna złośliwość losu... Mam nadzieję, że szybko uda Ci się wrócić do siebie.... 😘 Jesteśmy z Tobą ❤️asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy orientuje się jak w Artemidzie sytuacja wygląda, tzn czy przyjmują normalnie czy nadal ograniczenia?
-
Też muszę dzwonić i się pytać bo jeszcze nie miałam wizyty popologowej. Kinga 4.05 skaczyla 3 miesiace. Karmie ja piersią od początku. Chociaż miałam pewne chisterie z tego powodu ale jest wszystko dobrze. Mała jest bardzo spokojnym dzieckiem od miesiąca śpi mi całe noce. Nawet po 10 godzin. Emilka jest starsza troskliwa kochająca siostra. Chociaż pierwszy dzień był straszny po powrocie do domu. Dziewczynki tak szybko rosną. Te chwile są bezcenne.
asiastokrota, Smerfetka 84, Halszka112 lubią tę wiadomość
-
eni33 wrote:Też muszę dzwonić i się pytać bo jeszcze nie miałam wizyty popologowej. Kinga 4.05 skaczyla 3 miesiace. Karmie ja piersią od początku. Chociaż miałam pewne chisterie z tego powodu ale jest wszystko dobrze. Mała jest bardzo spokojnym dzieckiem od miesiąca śpi mi całe noce. Nawet po 10 godzin. Emilka jest starsza troskliwa kochająca siostra. Chociaż pierwszy dzień był straszny po powrocie do domu. Dziewczynki tak szybko rosną. Te chwile są bezcenne.
To już 3 miesiące? Ale zleciało -
nick nieaktualnyona84 wrote:Hey dziewczyny ile teraz kosztuje ivf w Artemidzie któraś wie?
To zależy... Sama procedura 6000 zł w tym 1200 transfer. Badania wirusowe obojga około 1000 ważne pół roku. Zależy jakie masz a jakie musisz zrobić (np. Grupa krwi, amh itp). Wizyty początkowe płatne . Leki- zależy czy masz refundacje. Ja miałam więc około 1000 zł. -
Monna 88 wrote:To zależy... Sama procedura 6000 zł w tym 1200 transfer. Badania wirusowe obojga około 1000 ważne pół roku. Zależy jakie masz a jakie musisz zrobić (np. Grupa krwi, amh itp). Wizyty początkowe płatne . Leki- zależy czy masz refundacje. Ja miałam więc około 1000 zł.
-
ona84 wrote:Hey dziewczyny ile teraz kosztuje ivf w Artemidzie któraś wie?
Planujesz rodzeństwo Majeczce?
U Was już roczek co raz bliżej 🙂 -
Smerfetka 84 wrote:Planujesz rodzeństwo Majeczce?
U Was już roczek co raz bliżej 🙂
Chyba że orientujesz się jak to jest jak by się udało zajść na zasiłku czy coś się dostaje ? -
ona84 wrote:Hmm mój cały czas wypytuje ile kosztuje bo by chcial..Ja teraz może nie koniecznie ale też czas ucieka wiecznie młoda nie będę.Chodzi o to se kończy mi się macierzyński i będę szła na kuronia ale on tylko pół roku.Tak zajść i nie mieć dochodów to trochę lipa on wzruszył ramionami.Wydaje mi się że lepiej mieć pracę i wtedy działać,ale mówię czas levi.
Chyba że orientujesz się jak to jest jak by się udało zajść na zasiłku czy coś się dostaje ?
Wiesz co, z tego co wiem to jeśli macierzyński z Zus-u to nic nie przedłuża się jeśli zajdziesz w ciążę. Ale tak jak Karcia mówi, jest coś takiego jak kosiniakowe przez rok 1000 zł jeśli nie masz macierzyńskiego. Dowiedz się w pup jak to jest jeśli w trakcie Kuronia zajdziesz w ciążę to czy nie płacą za zwolnienie bo coś takiego było ale nie znam konkretnych zasad i czy nadal jest czy tylko nie będą Ci na siłę szukać roboty -
ona84 wrote:Chvialam chociaż 1dziecko a tu mój tak coraz częściej wspomina o drugim
U mnie to samo 😉 facetom chyba wiecznie mało.
A Ty nie masz już mrozakow? Musisz od nowa całą procedurę?