Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje za kciuki, ale fałszywy alarm. Bóle ustały po leniuchowaniu w szpitalu i wychodzę do domu. Wszystko u nas ok, moje wyniki ok,oprócz podwyższonego CRP ale nie wzrasta i to dobrze. za dwa tygodnie wracam tu już na porodówkę 😁
Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHalszka112 wrote:Dziekuje za kciuki, ale fałszywy alarm. Bóle ustały po leniuchowaniu w szpitalu i wychodzę do domu. Wszystko u nas ok, moje wyniki ok,oprócz podwyższonego CRP ale nie wzrasta i to dobrze. za dwa tygodnie wracam tu już na porodówkę 😁
Dziewczyny ciążę prowadzilyscie w artemidzie? -
Monna 88 wrote:Dziewczyny ciążę prowadzilyscie w artemidzie?
Tak u dr Zdanowskiego -
Cześć dziewczyny.
Ja też się podzielę nowiną dziś zobaczyłam dwie kreski na teście. Trzymajcie kciuki za nasxyz159, Halszka112, Asia08, Smerfetka 84, mag87, martusiek90, Karcia, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Cześć dziewczyny.
Ja też się podzielę nowiną dziś zobaczyłam dwie kreski na teście. Trzymajcie kciuki za nas
Emilko😁😁😁, kciuki zaciśnięte !!!!! Dawaj nam tu znać koniecznie -
e_mil_ka wrote:Cześć dziewczyny.
Ja też się podzielę nowiną dziś zobaczyłam dwie kreski na teście. Trzymajcie kciuki za nas
Mocne kciuki zaciśnięte -
e_mil_ka wrote:Beta 12 138 🙉
Pięknie ❤️ -
Wchodzę naprawdę sporadycznie, ale śmignęło mi się Twoje Emilka imie i cooo??!!!
OMG! Beta ponad 12 tyś! Emilka to chyba jakiś 6 tydzień. Jejuuu umawiaj się na wizytę , pewnie serducho już będzie:) Długo Ci się miesiączka spóźniała? Nie gratuluję jeszcze bo lepiej nie zapeszać Kochana, ale ale coś się kroi przepięknego
Halszka witaj w donoszonej ciąży! Jak się czujesz w te upały? Będziesz miała cesarkę czy próbujesz sn?
Ona, a Ty się nawet nie chwaliłas że rozważacie kolejną procedurę
Co tam u Was dziewczyny dobrego?
Wiki, Izaura, Asiastokrota, Goldenka, Smerfetka, Ena ?
Pozdrawiam ciepło Ciotki;*Halszka112, Izaura, Smerfetka 84, asiastokrota, goldenka28 lubią tę wiadomość
-
mag87 wrote:Wchodzę naprawdę sporadycznie, ale śmignęło mi się Twoje Emilka imie i cooo??!!!
OMG! Beta ponad 12 tyś! Emilka to chyba jakiś 6 tydzień. Jejuuu umawiaj się na wizytę , pewnie serducho już będzie:) Długo Ci się miesiączka spóźniała? Nie gratuluję jeszcze bo lepiej nie zapeszać Kochana, ale ale coś się kroi przepięknego
Halszka witaj w donoszonej ciąży! Jak się czujesz w te upały? Będziesz miała cesarkę czy próbujesz sn?
Pozdrawiam ciepło Ciotki;*
Jutro mam wizytę . U mnie to całkowite zaskoczenie. Na USG dwa pęcherzyki jeden bez wzgórka jajonośnego a drugi że wzgórkiem. Niestety na następnym USG pęcherzyk że wzgórkiem przekształcił się w 4cm torbiel.
Drugi pęcherzyk znikł ale nie liczyliśmy na niego. Dostałamdupchaston na 10 dni i odstawiłam żeby dostać okres a tu ani wody ani słuchu.
Wg kalendarzyka okres spóźnia mi się 2 tygodnie 😃Karcia, Halszka112, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Emilka czekam na wieści z wizyty. ✊✊✊
Mag te upały to masakra. Siedzę w domu przy wiatraku, inaczej nie dam rady funkcjonować. Ciąża donoszona jakoś dalej trudno mi się w to wierzy. Dzisiaj mam wizytę to może coś więcej się dowiem, bo jak na razie to rodzę SN i mam nadzieję, że już nie długo, bo nie chcę do szpitala😕Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mag87 wrote:Wchodzę naprawdę sporadycznie, ale śmignęło mi się Twoje Emilka imie i cooo??!!!
Pozdrawiam ciepło Ciotki;*
U nas wszystko dobrze. Strasznie szybko ten czas leci, rok temu szykowaliśmy się do porodu a teraz do imprezy urodzinowej. Maryś moja szybko się rozwija pięknie chodzi, pyskuje 😂 taka mała cwaniaka się robi ale to po tatusiu 😉 za rok trzeba będzie ruszyć po kolejnego mrozaka.
A co u Ciebie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny