Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia po mimo tego, że teraz jestem już po "drugiej stronie" doskonale znam to uczucie. Wiele razy to czułam. Dziękuję, że miło mnie wspominasz😊
Ja też często zaglądam na forum sprawdzić, co u Was, czy są jakieś nowe wieści.
Nieustannie bardzo mocno Wam kibicuję dziewczyny !!!!!!
Emilko i trzymam kciuki✊✊✊
Kiedy masz wizytę??Karcia lubi tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:Karcia po mimo tego, że teraz jestem już po "drugiej stronie" doskonale znam to uczucie. Wiele razy to czułam. Dziękuję, że miło mnie wspominasz😊
Ja też często zaglądam na forum sprawdzić, co u Was, czy są jakieś nowe wieści.
Nieustannie bardzo mocno Wam kibicuję dziewczyny !!!!!!
Emilko i trzymam kciuki✊✊✊
Kiedy masz wizytę??
W środę. Umrę chyba z tej niewiedzy. Już zaczynam się martwić że nie boli mnie brzuch. Ciągle tylko obserwuję siebie i myślę co mnie czeka w środę. -
Emilka trzymam kciuki będzie dobrze. czemu ma Cię boleć brzuch, chyba dobrze że nie boli 🙂
-
Smerfetka 84 wrote:Emilka trzymam kciuki będzie dobrze. czemu ma Cię boleć brzuch, chyba dobrze że nie boli 🙂
Pobolewał mnie co jakiś czas dla mnie był to znak że ciąża się rozwija rośnie a jak nic nie czuję to boję się że coś złego się dzieje. -
nick nieaktualny
-
Emilka kciuki! Czekamy na info
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak jestem już po wizycie. Mamy zarodek 4mm i jest serduszko ciąża młodsza o tydzień czyli teraz jestem w 6 tygodniu
Wiki03, Księżyc91, Karcia, mag87, Halszka112, Asia08, xyz159, Fionka, Izaura, Smerfetka 84, martusiek90, asiastokrota, goldenka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emilka! Kurde no! Lanie na gołą Ci się należy! Cały dzien odświeżam strone, stresuję sie jakby to był mój podgląd a Ty dopiero teraz piszesz?!
Bardzo się cieszę, że wszystko w porządku, ufff kamień z serca:) Kochana, wielkie GRATY !Karcia, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja do gabinetu weszłam dopiero o18.45 dlatego tak późno pisałam dziękuję Wam za wsparcie. Teraz dotrwać do 12 tygodnia. Od jutra jestem na zwolnieniu
Wiki03, Halszka112, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny ja do gabinetu weszłam dopiero o18.45 dlatego tak późno pisałam dziękuję Wam za wsparcie. Teraz dotrwać do 12 tygodnia. Od jutra jestem na zwolnieniu
Ja w piątek robię betę i zobaczymy co z tego wyniknie......e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Żółwik wrote:Gratulacje !! cieszę się bardzo. Bardzo dobrze ze jesteś na zwolnieniu to będziesz odpoczywać i dasz radę. Tylko nie zadręczaj się teraz myslalmi choć może to mało możliwe.... cieszę się bardzo
Ja w piątek robię betę i zobaczymy co z tego wyniknie......
Trzymam kciuki -
Hey Emilka gratulacje jak zobaczyłam na forum że coś napisałas ,odrazu pomyślałam że w ciąży jesteś .Jak przyczytalam ze6 TC to aż mi się łzy pojawiły wiem ile przeszlas i jak bardzo chciałaś.
Pamiętam że pisaly i ja chyba sama też że poznasz kogoś i zajdziesz
Chodź sama miałam obawy czy kiedykolwiek zajde mając nadzieję że tak ,to każda kolejna ciąża na forum daje nadzieję innym dziewczyna,które jeszcze walczą.
Jeszcze raz ściskam mocno i Gratulujee_mil_ka, Karcia, martusiek90, asiastokrota lubią tę wiadomość