Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilka ogromne gratulacje baaardzo się cieszę że wszystko dobrze 🙂
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Emilko WOW cudowne wieści, Gratulacje przywracasz nadzieję i wiarę. Życzę nudnej ciąży , ściskam 😘😘😘
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Żółwik wrote:Gratulacje !! cieszę się bardzo. Bardzo dobrze ze jesteś na zwolnieniu to będziesz odpoczywać i dasz radę. Tylko nie zadręczaj się teraz myslalmi choć może to mało możliwe.... cieszę się bardzo
Ja w piątek robię betę i zobaczymy co z tego wyniknie......
Kciuki za jutrzejszą betę ✊✊✊ -
Halszka jak się czujesz na finiszu jeszcze chwila i będziesz tulić dzidziusia ❤️
Halszka112 lubi tę wiadomość
-
Smerfetka 84 wrote:Halszka jak się czujesz na finiszu jeszcze chwila i będziesz tulić dzidziusia ❤️
Dobrze się czuję, chociaż to leżenie w szpitalu do przyjemności nie należy. Już nie mogę się doczekać, żeby poznać mojego Bąbelka. Ale jemu coś się nie śpieszy 🤷♀️ -
Halszka112 wrote:Dobrze się czuję, chociaż to leżenie w szpitalu do przyjemności nie należy. Już nie mogę się doczekać, żeby poznać mojego Bąbelka. Ale jemu coś się nie śpieszy 🤷♀️
Komu by się spieszyło z takich wczasów rezygnować 😅 cieplutko jedzonko doniosą picie doniosą spełniają wszystkie zachcianki 😆
Naturalny poród planowany?Halszka112, Karcia lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Komu by się spieszyło z takich wczasów rezygnować 😅 cieplutko jedzonko doniosą picie doniosą spełniają wszystkie zachcianki 😆
Naturalny poród planowany?
Tak, czekamy na poród naturalny ale co z tego wyjdzie?!. Najważniejsze, żeby z Małym było wszystko ok no i ze mną też a resztę jakoś przejdziemy 😊Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:Tak, czekamy na poród naturalny ale co z tego wyjdzie?!. Najważniejsze, żeby z Małym było wszystko ok no i ze mną też a resztę jakoś przejdziemy 😊
Trzymam kciuki oby szybko i bez żadnych przygódHalszka112, xyz159 lubią tę wiadomość
-
Emilka, jaki ładny suwaczek 🙂
-
e_mil_ka wrote:Mam nadzieję, że nie za szybko wstawiłam i nie zapeszylam. 🙏
Będzie dobrze 🙂 -
nick nieaktualny
-
Monna 88 gratulacje !!! Same dobre wiadomości.
U mnie niestety się nie udało. W piątek beta 9,25 a w poniedziałek nici. Chwila radości była, a potem przyszło rozczarowanie. Jednak walczyć trzeba dalej Jest ktoś tu jeszcze kto walczy?Karcia lubi tę wiadomość
-
Monna 88 wrote:Dziewczyny ja też się chwale:)
Transfer udany
Jesteśmy w 9 tygodniu.
Trwają mdłości, zgagi i nudności, oby szybko minęły.
Gratulacje 🙂🙂🙂🙂 -
Żółwik wrote:Monna 88 gratulacje !!! Same dobre wiadomości.
U mnie niestety się nie udało. W piątek beta 9,25 a w poniedziałek nici. Chwila radości była, a potem przyszło rozczarowanie. Jednak walczyć trzeba dalej Jest ktoś tu jeszcze kto walczy?Karcia