Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Arcia wrote:Czyli tak jak myślałam nic z tego nie będzie dzisiaj beta 25 czyli maleje.
Powiedzcie mi jak to jest po takiej ciąży biochemicznej muszę odczekać jakiś czas?
Na szybko pomyślałam że najlepiej ten cykl przeczekam dam sobie czas na regeneracje i na następny podejdę do crio transferu ale nie wiem czy tak można ?
Cały czas mam też z tyłu głowy, że może coś się dzieję w moim organizmie co powoduję, że każda ciąża nie będzie się rozwijać a mam już tylko 2 mrozaczki z czego tylko jeden rokujący. Nie wiem już sama mogę to zrzucić na Covid tyle że na początku mi mówili że covid nie ma wpływu na to a teraz lekarz twierdzi że to pewnie przez covid i "zrozum rozum". Oczywiście ja zdaję sobie sprawę, że przyczyny takiej sytuacji może być wiele z perspektywy czasu to wolałabym od razu w piątek mieć negatywny wynik niż takie małe nadzieje i kolejne porażki.
Ja zawsze czekałam cykl ale jak widzisz u Smerfetki pójście za ciosem okazało się szczęśliwe. Przykro mi, że musisz przez to przechodzić. Bardzo dobrze wiem co czujesz. -
Emilka stawiasz się jutro w szpitalu?
-
e_mil_ka wrote:Tak tak. Jutro rano jadę.
Daj znać co i jak -
Marciak wrote:Dzisiaj jest 8dpt, z racji tego że ja z tych mało cierpliwych, zrobiłam sikańca. Na teści kreski DWIE 🙈🙈🙈 czy nie za szybko na radość? Ostudźcie moje emocje 😋
Marciak z całego serca życz Ci aby to okazała się ciąża ale z własnych doświadczeń radzę ostudzić emocje poczekać do 14 dni po i zrobić betę mam nadzieję, że będziesz miała wysoki 3 cyfrowy wynik .Wiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
AMH 3,52 , drożność OK, cykle 28 d, podwyższone TSH ( euthyrox 25)
M: mała objętość plemniki mała ruchliwość, żylaki
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki -
Marciak wrote:Dzisiaj jest 8dpt, z racji tego że ja z tych mało cierpliwych, zrobiłam sikańca. Na teści kreski DWIE 🙈🙈🙈 czy nie za szybko na radość? Ostudźcie moje emocje 😋
Poczekaj i zrób betę, też tak miałam .. -
-
e_mil_ka wrote:Jestem na sali przedporodowej. Niestety nie mogę rodzić naturalnie. Mam źle wymiary miednicy jutro cesarka.
Ojoj. Kto jest Twoim lekarzem? -
e_mil_ka wrote:Jestem na sali przedporodowej. Niestety nie mogę rodzić naturalnie. Mam źle wymiary miednicy jutro cesarka.
Szczęśliwego rozwiązaniae_mil_ka lubi tę wiadomość
Wiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
AMH 3,52 , drożność OK, cykle 28 d, podwyższone TSH ( euthyrox 25)
M: mała objętość plemniki mała ruchliwość, żylaki
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki -
e_mil_ka wrote:Świniarski ale jego nie ma
Ale teraz w szpitalu kto 😁😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2021, 14:39
-
Emilka i to jest bardzo dobra wiadomość. Skoro miednica nie pozwala to bardzo dobra decyzję podjęli. Dziecko będzie całe i zdrowe, a tak to mogbyby być komplikacje przy porodzie SN. Nie masz się czego bać. Jutro jak już utulisz Igunie to zapomnisz o cięciu. Powodzenia dla Was dziewczyny i dużo zdrowia i spokoju życzę.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Marciak trzymam kciuki oby to było to!!! ✊✊✊
Arcia a Ty jaki masz plan??
Emilko powodzenia jutro. Już zaraz będziesz że swoją córeczką ❤daj nam jutro znac jak już będziesz po.e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Przyjmowała mnie Sadkowska i ona też mnie informowała o cesarce to chyba ona 🙏🤔
Jak ładną młodą filigranowa to tak 😉e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Emilka Ty się tam jutro trzymaj, nie denerwuj i czekamy na wieści już po 😉