Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Halszka112 wrote:Dziewczyny trzeba mieć nadzieję. Wiem, wiem łatwo się mówi. Sama nie raz zwątpiłam w swojego kropka. Ale mam nadzieję, że się miło zaskoczycie. Nie wiem jak to wszystko działa, że czasami wszystko przebiega książkowo, zarodki są ładne i się nie udaje a czasem niby zero szans i zaskoczy.
Nadziejka oby do niedzieli i będziemy wiedzieć.
Arcia aTy kiedy testujesz??
Nie wiem sama powinnam testować w sobotę 27.02 ale może poczekam do poniedziałku . W sumie nie wiem czy w sobotę jest czynne laboratorium u mnie w mieście.Wiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
AMH 3,52 , drożność OK, cykle 28 d, podwyższone TSH ( euthyrox 25)
M: mała objętość plemniki mała ruchliwość, żylaki
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki -
Marciak wrote:Dzwoniłam, powiedziały że jeszcze za wcześnie. Jeżeli dzisiaj się nie skontaktują to na pewno w poniedziałek, A mnie już ciekawość zżera 🤪Wiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki -
nadziejka88 wrote:U mnie niestety test negatywny. Cud się nie wydarzył. Jestem rozsypana dzisiaj na sto kawałków. Muszę się pozbierać.
Nadziejka, trzymaj się...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2021, 17:04
-
nadziejka88 wrote:U mnie niestety test negatywny. Cud się nie wydarzył. Jestem rozsypana dzisiaj na sto kawałków. Muszę się pozbierać.
Bardzo mi przykro... -
Możecie mi pomoc bo nie jestem za mocna w temacie zarodków zostaly mi dwa do przechowywania (niesetety jeszcze nie dotarła do mnie umowa) w embriologi powiedzieli mi że są dobre że to blastocyty 4.2.1 oraz 4.2.2 szczerze te oznaczenia nic mi nie mówią możecie mnie oświecić o co chodzi w tych oznaczeniach albo podesłać link do jakiegoś artykułu znalazłam jeden na stronie Novum ale tam są jeszcze oznaczenia z literami które nie wiem czy są stosowane w Artemidzie?Wiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki -
nadziejka88 wrote:Arcia po staremu są to blastki 4AB oraz 4BB. Są bardzo ładne. Rokujące ciąże.
Nadziejka dziękuję za odpowiedź. Teraz muszę pokonać tego wirusa dojść do siebie i działać. Bo teraz już czuję że idzie okres brzuch boli i wydzielina więc po marzeniach no może jakiś 1% dalej się tli.
Wiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki -
Emilka jak się czujesz? Jak sytuacja?
-
Smerfetka 84 wrote:Emilka jak się czujesz? Jak sytuacja?
U mnie cisza. 6 dni do porodu ale modlę się, żeby wytrzymać do piątku bo szpital tak mnie załatwił, że zostałam bez wyniku gbs i musiałam zrobić jeszcze raz prywatnie. Byłam na wizycie w poniedziałek. Z małą wszystko ok. Jest bardzo nisko lekarz przy badaniu wyczuwał główkę. Czekamy do 3 marca jeśli nic się nie ruszy to mam się zgłosić do szpitala. -
Halszka112 wrote:Arcia jak u Ciebie??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2021, 15:32
Wiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki -
Arcia wrote:Siedze dzisiaj i dumam czy jutro robić testczy w poniedziałek. Transfer ( 3 dniowy zarodek) miałam 13.02 więc jutro 13 dzień po transferze już chciałabym mieć to z głowy ale nie wiem czy wyjdzie miarodajny? Dzisiaj mi się kończy izolacja w związku z covidem czuje sie jeszcze osłabiona i szczerze wiem ze pewnie nic z tego nie będzie ale wiecie jak jest gdzieś głęboko zawsze jest nadzieja podpowiedzcie mi kochane dziewczynki robić jutro test czy czekać do poniedziałku i czy zbadać też progesteron?
Zrób test, będziesz spokojniejsza -
Emilka, jak sytuacja?
-
Arcia wrote:Siedze dzisiaj i dumam czy jutro robić testczy w poniedziałek. Transfer ( 3 dniowy zarodek) miałam 13.02 więc jutro 13 dzień po transferze już chciałabym mieć to z głowy ale nie wiem czy wyjdzie miarodajny? Dzisiaj mi się kończy izolacja w związku z covidem czuje sie jeszcze osłabiona i szczerze wiem ze pewnie nic z tego nie będzie ale wiecie jak jest gdzieś głęboko zawsze jest nadzieja podpowiedzcie mi kochane dziewczynki robić jutro test czy czekać do poniedziałku i czy zbadać też progesteron?
Ja radzę tak jak Smerfetka. Już powinno coś wyjść moim zdaniem. A jeszcze wiarygodniejsze będzie beta. Trzymam kciuki.