Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Halszka112 wrote:Super, że wracacie do starań. Starania naturalne czy z klinika od razu??
Niestety druga procedura IVF. Już miałam transfer jedynego zarodka ale trzeciej klasy więc szanse są marne 😭. Nie wiem co dalej, bo miałam wielkie dawki leków a była tylko jedna komórka. Eh.... Smutno jakoś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2021, 14:35
-
Arcia wrote:Jednak wydygałam i postanowiłam poczekać na telefon. Dzisiaj dzwonił embriolog 3 komórki zapłodnili - jutro transfer są 3 zarodki jeden klasy pierwszej 2 klasy drugiej na razie niby dobrze się dzielą .
Pozostaje mi tylko wierzyć że będzie dobrze.
Arcia jest super i będzie dobrze. Zobaczysz ✊✊🍀 -
Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze czy po tym transferze powinnam czuć się dobrze ? Niestety mąż musi być w pracy więc nie wiem czy awaryjnie nie zabrać ze sobą osoby towarzyszącej gdybym nie mogła wracać ?Wiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
AMH 3,52 , drożność OK, cykle 28 d, podwyższone TSH ( euthyrox 25)
M: mała objętość plemniki mała ruchliwość, żylaki
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki -
nadziejka88 wrote:Transfer wygląda jak badanie gin. Tylko zamiast usg masz wkładana pipetkę z zarodkiem. Czujesz się tak jak po badaniu gin czyli normalnie. Nie musisz brać osoby tow. Dostaniesz tylko zastrzyk na rozluźnienie mięśni macicy.
O to pierwsze slysze o takim zastrzyku. Ja akurat nic takiego nie mialam. -
nadziejka88 wrote:Niestety druga procedura INV. Już miałam transfer jedynego zarodka ale trzeciej klasy więc szanse są marne 😭. Nie wiem co dalej, bo miałam wielkie dawki leków a była tylko jedna komórka. Eh.... Smutno jakoś.
Jesteś już po kolejnej procedurze?? Kiedy miałaś transfer?? Dobrze zrozumiałam??
-
Arcia trzy zarodki to super!! Po transferze czujesz się normalnie, tak jak nadziejka napisała to tak jak USG. Tylko pamiętaj by mieć pełen pęcherz przed.
-
Arcia wrote:Dziewczyny dzwonił embriolog 3 komórki zapłodnione jutro transfer jeden zarodek pierwszej klasy, dwa pozostałe drugiej ale ponoć dobrze się rozwijają. Może będzie dobrze
W takim razie powodzenia w dniu jutrzejszym. Oby poszło wszystko po twojej myśli ✊ -
Halszka tak, już jestem po procedurze i po transferze wczorajszym. Czekam 12 dni i będę testować. Ale zarodek niestety 3 klasy więc nie rokujący ciąży. Póki jest ze mną, mam nadzieję ale realnie szanse są bardzo małe.
Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
-
Smerfetka 84 wrote:Twój lekarz Cię przyjmował do szpitala? Mi pomogła obecność męża choć powiem Ci że bałam się że narobi bigosu ale spisał się dzielnie i dobrze że był bo chyba sama to jajko bym tam zniosła a nie urodziła hahaha
Nie nie Swiniarskiego nie ma w szpitalu teraz. Ale mam wizytę u niego w następną sobotę. Może dotrwam może nie 😅 -
nadziejka88 wrote:Halszka tak, już jestem po procedurze i po transferze wczorajszym. Czekam 12 dni i będę testować. Ale zarodek niestety 3 klasy więc nie rokujący ciąży. Póki jest ze mną, mam nadzieję ale realnie szanse są bardzo małe.
Wiesz, że natura może zaskoczyć. Ja z całego serca Ci życzę żeby tak było.nadziejka88 lubi tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:Halszka tak, już jestem po procedurze i po transferze wczorajszym. Czekam 12 dni i będę testować. Ale zarodek niestety 3 klasy więc nie rokujący ciąży. Póki jest ze mną, mam nadzieję ale realnie szanse są bardzo małe.
Nadziejka, trzeba wierzyć w maluszka. Ja wierzę!! Odpoczywaj, chociaż przy dziecku to mało realne.
W Invicta szybciej się testuje ciekawe czemu. -
e_mil_ka wrote:Nie nie Swiniarskiego nie ma w szpitalu teraz. Ale mam wizytę u niego w następną sobotę. Może dotrwam może nie 😅
A kto Cię tam przygarną? -
Dziewczyny ja już po transferze niby wszystko poszło dobrze zarodek klasy CL 8.1 niby dobry ale zaczęłam się martwić bo w nocy dostałam jakiś dreszczy i od rana boli mnie gardło nie wiem może to podświadomie ze stresu.. jakby nie miałam kiedy dopaść mnie infekcja no nic może będzie dobrze oby do 1 marca czas testowania
Smerfetka 84, Karcia lubią tę wiadomość
Wiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
AMH 3,52 , drożność OK, cykle 28 d, podwyższone TSH ( euthyrox 25)
M: mała objętość plemniki mała ruchliwość, żylaki
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki -
Arcia wrote:Dziewczyny ja już po transferze niby wszystko poszło dobrze zarodek klasy CL 8.1 niby dobry ale zaczęłam się martwić bo w nocy dostałam jakiś dreszczy i od rana boli mnie gardło nie wiem może to podświadomie ze stresu.. jakby nie miałam kiedy dopaść mnie infekcja no nic może będzie dobrze oby do 1 marca czas testowania
Pilnuj żeby nie było temperatury reszta to pikuś, dobrze wróży. Ja dzień po transferze dostałam ospę i nie przeszkodziło tylko ważne żeby nie było gorączki pij miód bez itp żeby było dobrze 🙂 -
Smerfetka 84 wrote:A kto Cię tam przygarną?
A to tak nie ma że ktoś mnie przygarnął. Kto ma dyżur ten robi co do niego należy. Np. na oddział przyjmowała mnie Dr Sadkowska i pessar ona zdejmowała a przy wypisie badała mnie Olszewska ( o zgrozo).Smerfetka 84 lubi tę wiadomość