Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Arcia wrote:Dziewczyny jestem po dzisiejszej wizycie pierwszy raz u dr Kamili i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona kobieta złoto mam 8 pecherzykow mówiła żebym się nie martwila ale odnioslam wrażenie że chyba to nie za dużo?? W każdym razie jutro jeszcze kontrol i chyba wtorek punkcja.
Myślę, że to bardzo dobry wynik. Przynajmniej mniejsze ryzyko hiperstymulacji. Nie ilość a jakość się liczy. Przy 8 jest już z czego wybrać -
Arcia wrote:Dziewczyny jestem po dzisiejszej wizycie pierwszy raz u dr Kamili i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona kobieta złoto mam 8 pecherzykow mówiła żebym się nie martwila ale odnioslam wrażenie że chyba to nie za dużo?? W każdym razie jutro jeszcze kontrol i chyba wtorek punkcja.
Również uważam, że to dobry wynik. Pewnie ze względu na wiek będą mogli zapłodnić 6. Super by było. A wtorek tuż tuż. -
JuStA wrote:A orientujecie się może czy przyjmują "normalne" wizyty kontrolne w soboty? W tygodniu jakos nie mam jak a w końcu musze po porodzie 🤪.Wiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
AMH 3,52 , drożność OK, cykle 28 d, podwyższone TSH ( euthyrox 25)
M: mała objętość plemniki mała ruchliwość, żylaki
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki -
JuStA wrote:Byłabym wdzięczna bo jakoś jeszcze niedawno mówili że w soboty tylko monitoringi.Wiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki -
JuStA wrote:Arcia ale najważniejsze jak z punkcja?
W poniedziałek mam jeszcze kontrol u dr Joanny nazwiska nie pamiętam nie kojarzę jej chyba jakaś nowa?? Ktoś coś powie??
Dziewczyny i znowu moje pytanie z serii tych głupszych jeżeli chodzi o punkcje to mogę mieć koszule na długi rękaw czy oni gdzies się wbijają się w rękę wyżej np. z kroplówką?? Bo zakupilam całkiem sympatyczną na promce ale na długi rękawWiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki -
Arcia wrote:Dzisiaj miałam wizytę u dr Zdanowskiego to mówi że 7 pechężyków dobrze rokuje bo ogólnie jest jednak więcej ale maluchy na dzisiaj mówił że punkcja raczej w środę .
W poniedziałek mam jeszcze kontrol u dr Joanny nazwiska nie pamiętam nie kojarzę jej chyba jakaś nowa?? Ktoś coś powie??
Dziewczyny i znowu moje pytanie z serii tych głupszych jeżeli chodzi o punkcje to mogę mieć koszule na długi rękaw czy oni gdzies się wbijają się w rękę wyżej np. z kroplówką?? Bo zakupilam całkiem sympatyczną na promce ale na długi rękaw
Lepiej na krótki. Robią wkłucie w zgięciu łokciowym i tu dostajesz lek usypiający.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2021, 22:57
-
Arcia wrote:Dzisiaj miałam wizytę u dr Zdanowskiego to mówi że 7 pechężyków dobrze rokuje bo ogólnie jest jednak więcej ale maluchy na dzisiaj mówił że punkcja raczej w środę .
Dziewczyny i znowu moje pytanie z serii tych głupszych jeżeli chodzi o punkcje to mogę mieć koszule na długi rękaw czy oni gdzies się wbijają się w rękę wyżej np. z kroplówką?? Bo zakupilam całkiem sympatyczną na promce ale na długi rękaw
Tak jak emilka mowila na krótki rękaw. No chyba ze swobodnie podwiniesz. Co do Joanny Zaborowskiej to miałam z nią styczność z tym, że w innym gabinecie. Od niedawna jest w Artemidzie. Wydawala się ogarnięta i sympatyczna. Wszystko wyjaśniała. Także moje wrażenie po spotkaniu z nią było pozytywne. -
Dziękuję dziewczyny zatem jutro zwrócę ta na długi rękaw.Wiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki -
Dziewczynki trzymajcie za mnie kciuki oby chociaż kilka moich komórek było pełnych. Na dzisiaj 9 rokujacych pęcheżyków a w środe rano sądny dzień punkcja.
JuSta tak jak napisałaś dr. Joanna super babka mam wrażenie że na obecną chwile naprawdę są w porządku lekarze w artemidzie bynajmniej mi wyjątkowo dobrze się współpracuje szczególnie z Paniami ginkami 😀Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
Wiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki -
Arcia wrote:Dziewczynki trzymajcie za mnie kciuki oby chociaż kilka moich komórek było pełnych. Na dzisiaj 9 rokujacych pęcheżyków a w środe rano sądny dzień punkcja.
JuSta tak jak napisałaś dr. Joanna super babka mam wrażenie że na obecną chwile naprawdę są w porządku lekarze w artemidzie bynajmniej mi wyjątkowo dobrze się współpracuje szczególnie z Paniami ginkami 😀
No i super! Pamietaj zero stresu i odpoczywaj po. Przez kilka dni możesz mieć wrażenie wzdętego brzucha ale to normalne wiec się nie przejmuj jeśli coś takiego wystąpi.Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
-
ONA wrote:Dziewczyny, czy ktoś z was próbowała z adopcją zarodka w artemidzie Olsztyn? Mają dobrą ofertę cenową, ale jak długo się czeka, nic nie chcą powiedzieć, tylko trzeba się umówić do doktora Domitrz, który rzadko bywa w Olsztynie.Karcia
-
JuStA wrote:Arcia trzymam kciuki ✊. Powodzenia.Wiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki -
Dziewczyny już po punkcji powoli dochodzę do siebie bo ciężko mi się dobudzic co chwile ucinam sobie drzemki. A co do komórek to nie ma rewelacji bo w sumie to nie zrozumiałam do końca czy 4 pobrane czy 4 są prawidłowe z tych pobranycha byłam jeszcze nie przytomna więc nie dopytałam . Trochę się zawiodłam ale czekam na telefon z embriologi może coś uda się im z tego wyczarować. Chyba jutro powinni do mnie zadzwonić i coś mi powiedzieć??
Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
Wiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki