Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:No mnie niestety dopadł wirus w ciąży 🤷 ale cieszę się że jest już za mną i mam nadzieję, że do porodu moje przeciwciała jeszcze mnie uchronią.
Prowadzi mnie Świniarski.
Super, że ruszacie w tym roku
To on teraz pracuje? Przecież jest na wolnym bo się uczy 😉 -
Smerfetka 84 wrote:To on teraz pracuje? Przecież jest na wolnym bo się uczy 😉
A Ty jesteś z Działdowa?🤔Halszka112 lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Z tego co wiem to tylko przyjmuje pacjentki w zaawansowanej ciąży te które prowadzi od poczatku. Zachował się ok bo nie zostawił nas bez opieki.
A Ty jesteś z Działdowa?🤔
Nie, ale na bieżąco w sytuacji ginekologów w waszym szpitalu 😉 po rodziniee_mil_ka lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Też jestem w szoku jak to szybko zleciało. Wydawało mi się, że będę chodzić w tej ciąży w nieskończoność a tu już poród zbliża się wielkimi krokami.
Będę rodzić w Działdowie bo tu jest mój lekarz prowadzący.
A cou Ciebie?
No ciąża zaczyna szybko lecieć po 20 tyg. 😀
U mnie wszystko dobrze. Rysio rośnie, ma już pół roku a my dalej w nim zakochani i nie możemy uwierzyć, że jest z nami🤦♀️🤦♀️
Zaskakuje nas każdego dnia czymś nowym, tyle już umie.
Po porodzie mówiłam, że już nigdy więcej a teraz chcę kolejnego szkraba 🤷♀️🤷♀️ale muszę trochę wziąć się za swoje zdrowie bo zaniedbałam sie.e_mil_ka, Smerfetka 84 lubią tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:No ciąża zaczyna szybko lecieć po 20 tyg. 😀
U mnie wszystko dobrze. Rysio rośnie, ma już pół roku a my dalej w nim zakochani i nie możemy uwierzyć, że jest z nami🤦♀️🤦♀️
Zaskakuje nas każdego dnia czymś nowym, tyle już umie.
Po porodzie mówiłam, że już nigdy więcej a teraz chcę kolejnego szkraba 🤷♀️🤷♀️ale muszę trochę wziąć się za swoje zdrowie bo zaniedbałam sie.
U Was to dopiero czas leci . No to czas najwyższy pomyśleć o sobie. Na pewno przy dziecku ciężko się zmobilizować ale nawet dla dobra dziecka musisz dbać o swoje zdrowie żeby miało szczęśliwą i pełni sił mamę to kiedy w planach ten drugi szkrab?Halszka112 lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:U Was to dopiero czas leci . No to czas najwyższy pomyśleć o sobie. Na pewno przy dziecku ciężko się zmobilizować ale nawet dla dobra dziecka musisz dbać o swoje zdrowie żeby miało szczęśliwą i pełni sił mamę to kiedy w planach ten drugi szkrab?
Moje serce już chce, ale rozum każe poczekać no i mój M jeszcze nie gotowy. Może ktoś nas miłe zaskoczy... Ale się rozmażyłam ☺
A co do zdrowia to muszę poczekać aż Ryś będzie dłużej mógł zostać beze mnie. Bo krótkie ma drzemki, do tej pory spała tylko że mną, więc najdłużej to nie było mnie w domu 2 godz. 🤷♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2021, 08:39
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Asiastokrotka co u Was? Jak tam synio?
A dziękuję dobrze, wczoraj minęły 2 lata jak jest z nami. Chodzi do żłobka rozwija się super nie mamy większych problemów. Zbieramy się do remontu mieszkania by zrobić miejsce dla córki 😁😁😁Karcia, e_mil_ka, Smerfetka 84, Halszka112 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:A dziękuję dobrze, wczoraj minęły 2 lata jak jest z nami. Chodzi do żłobka rozwija się super nie mamy większych problemów. Zbieramy się do remontu mieszkania by zrobić miejsce dla córki 😁😁😁
Asiu to superowo no to jeszcze jak będzie córa to można rzec rodzinka w komplecie 🤗asiastokrota lubi tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:A dziękuję dobrze, wczoraj minęły 2 lata jak jest z nami. Chodzi do żłobka rozwija się super nie mamy większych problemów. Zbieramy się do remontu mieszkania by zrobić miejsce dla córki 😁😁😁
Asiu Twój synek już 3 latka będzie miał, wow. Powtórzę się ale ten czas zapierdziela😉
I znowu rodzinka się powiększy, cudownie ❤ -
Dziewczyny do powiększenia rodziny to jeszcze daleka droga ale przymiarki już są 😉
Halszka112, Smerfetka 84, e_mil_ka, polopiryna, Karcia lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Hej Dziewczyny, może jeszcze któraś z Was Mnie kojarzy;) przepadałam na jakiś czas, teraz cofnęłam się o kilkanaście stron wstecz żeby poczytać co się pozmieniało ...
Co u Was Dziewczyny?Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
Starania od 2016- 2 lata sami
od 2018 lipiec pod opieką kliniki
hormony ok, immunologia ok
zespól luf
amh 4,12 - brak pcos
u męża wszystko w porządku
2 lUl nieudane
8.11 pierwsze IVF - udane
9.12 - bijące serduszko.
Zostań z Nami i rośnij zdrowo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Nie ma wiary czy przeznaczenia, z którymi nie możemy nic zrobić- wszystko, co jeszcze się nie wydarzyło może zostać zmienione(...)" -
Dziewczyny możecie powiedzieć jak wygląda punkcja w Artemidzie jak dobrze pójdzie to w następnym tygodniu będę miała ?? Co trzeba zabrać itp. jak się przygotować ? Oczywiście na piątkowej wizycie wypytam lekarza ale dobrze wiedzieć jak przygotowania z Waszej perspektywy ??Wiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
AMH 3,52 , drożność OK, cykle 28 d, podwyższone TSH ( euthyrox 25)
M: mała objętość plemniki mała ruchliwość, żylaki
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki -
Arcia wrote:Dziewczyny możecie powiedzieć jak wygląda punkcja w Artemidzie jak dobrze pójdzie to w następnym tygodniu będę miała ?? Co trzeba zabrać itp. jak się przygotować ? Oczywiście na piątkowej wizycie wypytam lekarza ale dobrze wiedzieć jak przygotowania z Waszej perspektywy ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2021, 15:38
-
Arcia wrote:Dziewczyny możecie powiedzieć jak wygląda punkcja w Artemidzie jak dobrze pójdzie to w następnym tygodniu będę miała ?? Co trzeba zabrać itp. jak się przygotować ? Oczywiście na piątkowej wizycie wypytam lekarza ale dobrze wiedzieć jak przygotowania z Waszej perspektywy ??
W takim razie trzymamy kciuki . Przede wszystkim dobre nastawienie . Wszystko powiedzą Ci babki w rejestracji.
P.S. nie sprawdzaj nic tylko w necie . -
Dziękuje dziewczyny. Na chwilę obecną aż dziwne ale unikam informacji z google w sumie jakoś nawet mnie nie ciągnie do szukania. Na razie wyznaczam sobie małe cele - na chwilę obecną oby stymulacja dobrze zadziała i było kilka dobrych komórek. W kwestii punkcji właśnie chciałam wiedzieć czy muszę zakupić koszulę czy są może jednorazowe ale stwierdziłam, że poczekam do wizyty.
Wiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki -
Arcia wrote:Dziękuje dziewczyny. Na chwilę obecną aż dziwne ale unikam informacji z google w sumie jakoś nawet mnie nie ciągnie do szukania. Na razie wyznaczam sobie małe cele - na chwilę obecną oby stymulacja dobrze zadziała i było kilka dobrych komórek. W kwestii punkcji właśnie chciałam wiedzieć czy muszę zakupić koszulę czy są może jednorazowe ale stwierdziłam, że poczekam do wizyty.
Najlepiej zeby była to koszula mniej więcej do kolan, nie za krotka. Kup jakas tania gdzieś w bezclaku bo po punkcji zanim się ubierzesz i dojdziesz do siebie to możesz ja poplamić i zeby nie było szkoda . Ja chyba miałam jeszcze sweter rozpinany zeby w razie czego się okryc jak byłoby mi zimno. Ogólnie wszystko dzieje się szybko. Zdarzysz zasnac po czym zaraz się budzisz. Tak naprawdę to tylko koszula, klapki i wkładki i oczywiście ciepłe skarpetki . -
JuStA wrote:Najlepiej zeby była to koszula mniej więcej do kolan, nie za krotka. Kup jakas tania gdzieś w bezclaku bo po punkcji zanim się ubierzesz i dojdziesz do siebie to możesz ja poplamić i zeby nie było szkoda . Ja chyba miałam jeszcze sweter rozpinany zeby w razie czego się okryc jak byłoby mi zimno. Ogólnie wszystko dzieje się szybko. Zdarzysz zasnac po czym zaraz się budzisz. Tak naprawdę to tylko koszula, klapki i wkładki i oczywiście ciepłe skarpetki .
Własnie muszę zrobić rundkę po sklepach 😀.Wiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki -
Dziewczyny jestem po dzisiejszej wizycie pierwszy raz u dr Kamili i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona kobieta złoto mam 8 pecherzykow mówiła żebym się nie martwila ale odnioslam wrażenie że chyba to nie za dużo?? W każdym razie jutro jeszcze kontrol i chyba wtorek punkcja.
xyz159, Smerfetka 84 lubią tę wiadomość
Wiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki