Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Halszka112 wrote:Emilio śliczna córcia ❤
Jak się czujesz ?? Jak Malutka??
U nas wszystko.ok ja od wczoraj znaczna poprawa. Wiadomo boli jeszcze ale jest coraz lepiej. Z małą również jest wszystko ok troszkę ma żółtaczkę ale dziś wychodzimy do domku 🥳Halszka112, Smerfetka 84, asiastokrota, Karcia lubią tę wiadomość
-
Marciak wrote:11 dpt beta-593,7Wiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
AMH 3,52 , drożność OK, cykle 28 d, podwyższone TSH ( euthyrox 25)
M: mała objętość plemniki mała ruchliwość, żylaki
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki -
e_mil_ka wrote:U nas wszystko.ok ja od wczoraj znaczna poprawa. Wiadomo boli jeszcze ale jest coraz lepiej. Z małą również jest wszystko ok troszkę ma żółtaczkę ale dziś wychodzimy do domku 🥳
To super, w końcu tatuś się nacieszye_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Emilka jesteś dzielna. Witamy Igunie na świecie zdrówka Wam życzę i spokoju. Przed Wami piękny czas wzajemnego poznawania się. 🥰
Marciak jaki piękny wynik. Gratulacje, niech kropeczek uwije sobie gniazdko na kolejne 8 miesięcy jaki zarodek miałaś podany?e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:Emilka jesteś dzielna. Witamy Igunie na świecie zdrówka Wam życzę i spokoju. Przed Wami piękny czas wzajemnego poznawania się. 🥰
Marciak jaki piękny wynik. Gratulacje, niech kropeczek uwije sobie gniazdko na kolejne 8 miesięcy jaki zarodek miałaś podany?
4aa. Bardzo bym chciała by było wszystko dobrze. Jutro ide znowu na bete. Narazie emocje trzymam na wodzy bo nigdy nic nie wiadomo... -
nick nieaktualny
-
Marciak wrote:13 dpt - 1191
Powiedzcie mi czy pojutrze jedzcze raz sprawdzic i dopiero zadzwonic do Art. czy zadzwonić juz jutro? Nie wiem nie znam sie. To bylo nasze 1 podejście. -
Powiedzcie mi czy pojutrze jedzcze raz sprawdzic i dopiero zadzwonic do Art. czy zadzwonić juz jutro? Nie wiem nie znam sie. To bylo nasze 1 podejście.
Ja też już dzwonilabym -
Powiedzcie mi czy pojutrze jedzcze raz sprawdzic i dopiero zadzwonic do Art. czy zadzwonić juz jutro? Nie wiem nie znam sie. To bylo nasze 1 podejście.
Ja bym już sie umawiała na wizytę. Szczęście Wam dopisało. Teraz tylko aby bez stresu 😊. Powodzenia 💪 -
Marciak gratuluję teraz będzie już tylko dobrze !!!
Dziewczyny mam prośbę możecie mi podpowiedzieć jakie mogę zrobić badania pod kątem poronień? Chorób, mutacji itp. które powodują, że zarodki nie mogą się rozwijać itp.
Niestety wizytę mam dopiero na koniec miesiąca a nie chce przedłużać jeszcze bardziej więc pomyślałam, że najlepiej jakbym pojechała już z wynikami.
Na pewno chce zrobić badania pod kątem trombofilii tj. czynnik V Leiden, mutacja genu protrombiny 20210, wariant C677T genu MTHFR, wariant A1298C genu MTHFR, PAI-1 / SERPINE1 , V R2 4
ale co jeszcze ???
Lekarz oczywiście mnie uspokaja ale nie mam co się łudzić i żyć marzeniami , że się uda tylko wolę sprawdzić co mogę .. prawda jest taka, że mam już tylko dwa zarodki a biorąc pod uwagę, że przy tej stymulacji wyhodowałam tylko 4 komórki nie brzmi to optymistycznie na ewentualną kolejną "stymulacje".
Wiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki -
Ewela1111 wrote:Cześć dziewczyny. Mam do Was gorącą prośbę. Może jesteście mi w stanie pomóc i polecić dobrego immunologa w Olsztynie? Jestem po drugim nie udanym transferze 😢 z góry bardzo dziękuję 😘
Ewela a robiłaś już jakieś badania np. pod kątem trombofilli czy coś podobnego? Sama teraz mam takie dylematy, żeby poszerzyć diagnostykę i od tego planuję zacząć . Co do immunologa z tego co mi wiadomo to w Olsztynie chyba nie ma .Wiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki