Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati22 wrote:Dziewczyny mam pytanie . Jakie macie opinie o doktorze Janu Domitrze ? Idziemy do niego na pierwszą wizytę....Karcia
-
Nati22 wrote:Dziewczyny mam pytanie . Jakie macie opinie o doktorze Janu Domitrze ? Idziemy do niego na pierwszą wizytę....
Nati Ja osobiście bardzo polecam dr Domitrza. Jest bardzo specyficzny, ale wiedzę i doświadczenie ma ogromne i z reguły tak jak mówi to się sprawdza. Ja zawsze na pierwsze wizyty przy procedurach szlam do niego, bo wiedziałam, że w lepszych rękach nie mogłam być. Nie owija w bawełnę, ale też potrafi wziąć za rękę i pocieszyć. Przy drugiej procedurze jak już kompletnie nie widziałam sensu i chciałam zrezygnować on postawił mnie na nogi i kazał walczyć bo widział sens. Jak już tego sensu nie widzi to też potrafi powiedzieć, że czas najwyższy powiedzieć Stop. Goraco polecam.Smerfetka 84, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny pod powiedzcie czy Artenidzie wykonują histeroskopie? Jesli tak to kojarzycie w jakiej cenie?Wiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
AMH 3,52 , drożność OK, cykle 28 d, podwyższone TSH ( euthyrox 25)
M: mała objętość plemniki mała ruchliwość, żylaki
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki -
martusiek90 wrote:No i po wszystkim. Beta 0,2.
Tak mi przykro -
Arcia wrote:Dziewczyny pod powiedzcie czy Artenidzie wykonują histeroskopie? Jesli tak to kojarzycie w jakiej cenie?
Polecam Poliklinike w Olsztynie. Ja tam robiłam histeroskopię na skierowanie z Artemidy. Przynajmniej nie musiałam płacić bo da NFZ. -
Emilka, jak Twój kochany cud?
-
nadziejka88 wrote:Nati kiedy macie pierwsza wizytę? W ogóle jaka jest wasza historia?
2 lata temu wzięliśmy ślub i od razu zaczęliśmy starać się o dziecko . W wieku 18 lat bardzo często miałam torbiele czynnościowe. Ale u Nas lekarze to raczej konowały i już prawie wycieli mi jajnik dobrze że mama zareagowała. Mam raczej długie cykle 31-35 dni. Na nic nie choruje. Lekarze nie kierowali mnie na żadne badania. Sama na własną rękę robiłam. Z wyników wychodzi mi Hashimoto. Mąż jedzie na badanie nasienia do kliniki. Zapisany mam duphaston po owulacji. Zobaczymy co będzie dalej. .