Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny trzymajcie kciuki, dzisiaj zabieram mojego ostatniego mrozaczka
Agatkaaaaa, Halszka112, Karcia, Iwona* lubią tę wiadomość
-
Agatkaaaaa wrote:Trzymamy kciuki 🥰🥰🥰
No i czekamy na wynik testu
Będzie najdłuższe 12 dni -
Hej kobietki:)
Jestem po wizycie kontrolnej po nie udanym in vitro. Doktor zrobił mi usg i wszystko jest ok. Teraz czekamy na nowy cykl, w którym mam brać rozpisane tabletki, mamy w tym czasie monitorować cykl i jak będzie wszystko ok ustalamy termin transferu.
Mam tylko nadzieję, że nie wypadnie wszystko w okresie świątecznym, bo wtedy będziemy musieli wszystko przesunąć o kolejny cykl. A czekanie jest dobijające.Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
Wiek 31 l | Olsztyn/ Artemida /
drożność OK, cykle nieregularne,
M: mała ilość plemników
I IVF 28.10.2021
II IVF 13.01.2022
2 mroziaczki -
Cześć dziewczyny potrzebuje Waszej pomocy. We wtorek mam kolejny transfer na cyklu sztucznym. Wcześniej brałam duphaston3x1 i lutinus 3x2 plus estrofem, acard i encorton. Teraz lekarz przepisał mi 1x zastrzyk proletux i 3x1 luteina, biorę też estrofem i acard. Nie przepisał mi encortonu, bo chyba nie wierzy że on coś daje. To będzie mój 7 transfer i obawiam się że dostałam za małą dawkę luteiny. Mam tylko numer tel. do doktora Domitrz bo na niego na początku natrafiłam, a doktor Aneta czy dr Kamila są bynajmniej dla mnie bardziej przystępne ale ich numerów nie mam i to właśnie dr Aneta ostatnio przepisała mi większą dawkę lutinus. A jakie wy dawki macie czy miałyście?
-
Maalinkaa wrote:Hej Dziewczyny, jestem 4 dobę po transferze czy ja już coś powinnam czuć? Sama nie wiem jak mam się czuć. Mam mętlik w głowie i zaczynam się stresować.
Spokojnie, ja jestem 5 dzień po transferze i nic nie czuję. To jest za wcześnie żeby cokolwiek czuć. Poza nudnościami po prolutexie. -
Agatkaaaaa wrote:Masz mdlosxi po prolutexie ?? Jao na noc go przyjmowałam to może dlatego nic nie czułam.
Mam. Też na noc biorę. No cóż jakoś da się przeżyć 😁 -
Agatkaaaaa wrote:No to całe szczęście hehe 🥰🥰 a kiedy się testujesz ?? Ja poprzednim razem juz się testowalam 10 dnia, bo nie mogłam się doczekać
Mam nadzieję że wytrzymam do soboty 😁 dzisiaj już 7 dzieńAgatkaaaaa, Maalinkaa, Halszka112 lubią tę wiadomość
-
Smerfetka 84 wrote:Mam nadzieję że wytrzymam do soboty 😁 dzisiaj już 7 dzień
Smerfetka zazdroszczę cierpliwości 😉
Trzymam kciuki ✊✊✊Maalinkaa lubi tę wiadomość