Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Maalinkaa wrote:Byłam dziś. Mam się próbować leczyć domowymi sposobami. Jak jutro nie będzie lepiej będę dzwonić co dalej.
Tylko pytanie potem co z transferem. Czy nie lepiej poczekać -
Maalinkaa wrote:Kobiety różnie reagują na stymulację.
Jestem już po.
I jak się czujesz? -
Dziewczyny jakie bierzecie witaminy, żeby poprawić swoje szanse na przyjęcie zarodka po transferze. Ja czekam właśnie na wizytę po nieudanym in vitro. Trochę się denerwuje.Wiek 31 l | Olsztyn/ Artemida /
drożność OK, cykle nieregularne,
M: mała ilość plemników
I IVF 28.10.2021
II IVF 13.01.2022
2 mroziaczki -
Smerfetka 84 wrote:I jak się czujesz?
Dostałam paracetamol i pyralgine w kroplówce ale szczerze to boli dosyć mocno. Najgorzej jak chodzę lub sam moment siadania.
No i nie mogę kaszlec bo chce mi brzuch rozerwać.
Ale to jest nieważne bo 13 jajeczek pobranych.Smerfetka 84, Agatkaaaaa, Karcia lubią tę wiadomość
-
Maalinkaa wrote:Dostałam paracetamol i pyralgine w kroplówce ale szczerze to boli dosyć mocno. Najgorzej jak chodzę lub sam moment siadania.
No i nie mogę kaszlec bo chce mi brzuch rozerwać.
Ale to jest nieważne bo 13 jajeczek pobranych.
Super wynik -
Marzycielka23 wrote:Wynik rewelacyjny:) Aby wszystkie się utrzymały
Kiedy będziesz miała jakieś informacje? -
Smerfetka 84 wrote:Kiedy będziesz miała jakieś informacje?
Prawdopodobnie transfer we wtorek. Jeśli okazałoby się, że słabo się dzielą to transfer wcześniej, ale póki co dziś telefonu nie miałam, mam nadzieję, że jutro też nie będzie tylko zadzwonią w poniedziałek, że we wtorek mam być 🙃 -
Maalinkaa wrote:Czy po transferze brałyście wolne z pracy? Czy powinnam kilka dni sobie poleniuchować w domku czy nie ma takiej potrzeby i można normalnie funkcjonować. Doktor Aneta mówiła, że lepiej wziąć kilka dni wolnego.
O to samo pytałam ostatnio i doktor powiedział żeby normalnie funkcjonować jeżeli nie mam stresującej pracy lub fizycznej -
Smerfetka 84 wrote:O to samo pytałam ostatnio i doktor powiedział żeby normalnie funkcjonować jeżeli nie mam stresującej pracy lub fizycznej
Miałam dzis tel z kliniki. Z 13 komórek 5 było niedojrzałych, a z pozostałych 8, 4 się zapłodniły.
3 są pierwszej klasy podzielone na 4, a jedno na dwa. Na wtorek mam transfer.
Pani, która dzwoniła miała bardzo smutny ton głosu i przekazywała mi tą informację jakby była bardzo zła. Też tak to odebrałam i było mi smutno.
Zadzwonilam do męża i na szczęście potrafił mnie z tego wyciągnąć i kazał się cieszyć, 3 są super... Jest nam w sumie ten jedyny potrzebny...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2021, 18:27
-
Maalinkaa wrote:A to się zgadza.... Tylko u mnie jedno i drugie występuje w pracy...
Miałam dzis tel z kliniki. Z 13 komurek 5 było niedojrzałych, a z pozostałych 8, 4 się zapłodniły.
3 są pierwszej klasy podzielone na 4, a jedno na dwa. Na wtorek mam transfer.
Pani, która dzwoniła miała bardzo smutny ton głosu i przekazywała mi tą informację jakby była bardzo zła. Też tak to odebrałam i było mi smutno.
Zadzwonilam do męża i na szczęście potrafił mnie z tego wyciągnąć i kazał się cieszyć, 3 są super... Jest nam w sumie ten jedyny potrzebny...
Ciesz się że masz cokolwiek a 3 to nie mało 🙂