Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Halszka112 wrote:Smerfetka zazdroszczę cierpliwości 😉
Trzymam kciuki ✊✊✊
Oj z tą cierpliwością to marnie. Już mnie kusi zrobić sikancaHalszka112 lubi tę wiadomość
-
Maalinkaa wrote:Jak u Ciebie? Jak się czujesz? Czujesz coś?
Tak w sumie to nic, jest normalnie. Ale dzisiaj w nocy zaczęłam mocniej odczuwać cycki i mam podpuchnięte trochę paluchy -
Smerfetka spróbuj sikanca tylko tego czulego na 10
Mi już wychodziły po 6 dniach.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Smerfetka 84 wrote:Tak w sumie to nic, jest normalnie. Ale dzisiaj w nocy zaczęłam mocniej odczuwać cycki i mam podpuchnięte trochę paluchy
Ogólnie to kłuje mnie coś w podbrzuszu i zrobiły mi się bardzo duże brodawki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2021, 00:13
Agatkaaaaa lubi tę wiadomość
-
Maalinkaa wrote:Miałam transfer 23.11 i strasznie mnie kusi aby już się przetestować ale postanowilam wyczekać do piątku. Wzięłam wolne w pracy i pójdę na betę. Chyba że, myślicie ze to za wcześnie jeszcze.
Ogólnie to kłuje mnie coś w podbrzuszu i zrobiły mi się bardzo duże brodawki.
Z tymi brodawkami też tak mam ale wiesz, to też działanie leków. U mnie dzisiaj. 10 dzień. Jeszcze tylko 2 i będę testować.Agatkaaaaa lubi tę wiadomość
-
Maalinkaa wrote:Miałam transfer 23.11 i strasznie mnie kusi aby już się przetestować ale postanowilam wyczekać do piątku. Wzięłam wolne w pracy i pójdę na betę. Chyba że, myślicie ze to za wcześnie jeszcze.
Ogólnie to kłuje mnie coś w podbrzuszu i zrobiły mi się bardzo duże brodawki. -
Maalinkaa wrote:Siedzę i ryczę....
Dzwoniłam do Artemidy... Mam jeszcze w poniedziałek zrobić betę
Przykro mi 😢 ja jutro mam sądny dzień...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2021, 17:07
-
Agatkaaaaa wrote:A ilu dniowy miałaś zarodek ??
5 dniowym ostatni najsłabszy klasy 3BC -
Żółwik wrote:Jak u Ciebie ? Robiłaś betę ?
Nie, nie udało się dobić do laboratorium, dlugaaaa kolejka na podwórku. Zrobiłam sikanca i dupa nie ma 2 kresek. Jutro pójdę na bete -
Maalinkaa wrote:Pierwsza... Mam jeszcze mrozaczka... Ale póki co muszę odpocząć... Psychicznie głównie. Dwa lata ciągłej walki mnie już zmęczyły.
Każda z nas ma trudny czas za sobą. Nam udało się dopiero za 3 razem po 4 latach walki. Odpocznij bo Twoje nastawienie najbadziej jest potrzebne. A nie myślałaś by skonsultować to z innym lekarzem ?Agatkaaaaa lubi tę wiadomość