Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Po punkcji polecam wynajac sobie cos chociaz na jeden dzien bo wszystko boli a wiadomo trasa olsztyn bialystok nie jest ekstra
Tym bardziej po transferze ja zaluje ze zdecydowalam sie wracac od razu po transferze do domu nie bylo to przyjemne. A zalecane jest lersec wiec w samochodzie nie jest zbyt wygodnie. Szczerze nie polecam lepiej juz wydac 100 na nocleg.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Dziękuję dziewczyny za wszystkie podpowiedzi.
Eni te papiery to zgoda na procedure ivf. Trzeba zaznaczyc ile zarodkow i jaka metode wybieramy.
Wizyt mialam 4. Pierwsza po tygodniu przyjmowania Menopuru (przyjmowalam go 12 dni). W sumie od czerwca do wczoraj lacznie 7 wizyt.
Wyjezdzamy dzis wieczorem. Do poniedzialku na pewno nie ide do pracy bez roznicy jak sie bede czula. Glowa musi mi odpoczac bardziej od pracy niz od ivf.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 07:36
asia-m-b, malgos741 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
Monisiek dr P prowadzi teraz naszą ciążę jest super lekarzem
na każdy telefon i na każdą prośbę także nie dziwię się, że przypadł Ci do gustu, dr W też jest ok.
Natomiast muszę Wam powiedzieć, że z dr D mam bardzo dobre wspomnienia, rzeczowy, konkretny, zna się na rzeczy, po transferach uściskał, po ręce pogładził, uspokoił
Gosiu nie wiem ile kosztuje scratching w artemidzie, bo tego nie miałam, musisz zapytać na wizycie
Jeśli chodzi o noclegi to my zostawaliśmy po transferach, właśnie dr D mówił, że jeżeli ma się możliwość to jest to wskazane. I najlepiej sobie ten dzień po transferze poodpoczywaćAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Aha dziewczyny jeszcze jedno, leki rozrzedzające krew takie jak acard czy polopiryna, mogą pomóc w zagnieżdżeniu zarodka. Rozpulchniają maccę i zarodkowi jest łatwiej się zakopać
Ja brałam przed ostatnim transferem
tylko uwaga, zaczynacie brać dopiero po punkcji, bo punkcja to zabieg, a przy zabiegu nie wskazana jest rozrzedzona krewAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualnyMonisiek wrote:Ja do tej pory byłam 2 razy u dr W. i raz u dr P. Obaj, jak dla mnie, bardzo ok. Najbliższa wizyta u dr P.
Z tego co czytam, nie chciałabym bardzo trafić do pani dr S. (bedę się z całych sił zapierać przed wizytą u niej w gabinecie -
A za te 4 wizyty przy stymulacji to placilas ten 1 tys za wizyty i krew
-
ja niestety ostatni wizytę przed punkcją miałam właśnie u dr S i powiem wam że wmiare wytłumaczyła co i jak ale i tak nie polecam bo już miałam wcześniej okazję u niej być i jej ulubione słowo to "nie wiem ginekologia to nie matematyka..."Karcia
-
Lura82 wrote:Dr D jak dla mnie jest najsympatyczniejszy, za to dr Ramel wydal mi sie strasznie oschly, ale najważniejsze zeby wiedzial co robi.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Lura82 wrote:Asiu czy lekarze po punkcji przepisuja ten acard czy mam sama o tym zdecydowac.
Na chwilę obecn6a dostałam antybiotyk i duphaston. Myslicie ze dostane cos jeszcze?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Karcia wrote:ja niestety ostatni wizytę przed punkcją miałam właśnie u dr S i powiem wam że wmiare wytłumaczyła co i jak ale i tak nie polecam bo już miałam wcześniej okazję u niej być i jej ulubione słowo to "nie wiem ginekologia to nie matematyka..."Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤