Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Normalnie będzie ważne w artemidzie z miejskiego, ale z tego co pamiętam, to w artemidzie wynik był szybciej, tylko ceny nie pamiętam, musisz zapytać.
Fsh i Lh najlepiej w 3 dc, ogólnie między 2 a 5 dc
Owulacja mogła być z jednego albo dwóch a z reszty zrobiły się torbielki..Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
Hej Karolina
Ja polecam dr Przybyłowicza i dr Waśniewskiego obaj z Olsztyna.
Jest jeszcze dr Domitrz z Białegostoku, ale bodajże jeden dzień w tygodniu przyjmuje w OlsztynieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 18:49
Karolina2787 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualnyasia-m-b wrote:Hej Karolina
Ja polecam dr Przybyłowicza i dr Waśniewskiego obaj z Olsztyna.
Jest jeszcze dr Domitrz z Białegostoku, ale bodajże jeden dzień w tygodniu przyjmuje w Olsztynie
Dziękuję bardzo szukam nowego lekarza bo chodzę do jednej babki ale ona tylko wysyła mnie na badania i na kolejne badania i żadnych konkretów chciałabym żeby był to lekarz do którego warto iść i wydać kasę za COŚ bo ja tylko prywatnie chodzę a 140 zł dać za nic ponownie to też mi się nie uśmiecha. -
Jutro pojadę zrobię te AMH w artemidzie jeśli ma być szybciej.Napewno pęcherzyki mi nie popekaly,ale torbiel już chyba zaleczone,za tydzień się dowiem.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualny[email protected] wrote:Bardzo dobra lekarka.Schrand Liteplo Lucyna.Jest podobno świetna.
Właśnie ją sprawdzałam i ma sporo negatywów na niewiele pozytywnych komentarzy no nie wiem ale mimo to dziękuję za pomoc -
Malawiki, ja miałam w marcu lub w kwietniu tego roku AMH robione w Miejskim (1,60 mi wyszło), ale jak zjawilam się w lipcu w Artemidzie to kazali mi zrobić u nich "dla potwierdzenia" - bo nie dowierzaja miejskiemu (wyszło 1,59); tak więc lepiej zrób od razu w Artemidzie, żeby np. dwa razy nie robićMonisiek
-
[email protected] wrote:A jak w miejskim zrobię amh to będzie ważne w artemida ie czy robić u nich.??
-
nick nieaktualnyKarolina ja bardzo polecam dr Gowkielewicza. On pracuje w Szpitalu Wojewódzkim.
U mnie stymulacja przerwana w 11 dc. Mam za dużo pęcherzyków -5-6 po 18, 16 mm. Jest bardzo duże ryzyko ciąży mnogiej. Endo 6 mm, ale pewnie jeszcze podrośnie. Ale jestem zła wrrrrr.
Karcia jak tam u ciebie?
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
[email protected] wrote:A jak w miejskim zrobię amh to będzie ważne w artemida ie czy robić u nich.??Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ena wrote:Karolina ja bardzo polecam dr Gowkielewicza. On pracuje w Szpitalu Wojewódzkim.
U mnie stymulacja przerwana w 11 dc. Mam za dużo pęcherzyków -5-6 po 18, 16 mm. Jest bardzo duże ryzyko ciąży mnogiej. Endo 6 mm, ale pewnie jeszcze podrośnie. Ale jestem zła wrrrrr.
Karcia jak tam u ciebie? -
[email protected] wrote:Dziewczyny a FSH i LH w którym dniu cyklu się robi?
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:A i ten Pan dr D to nie mój typ. Odpowiadał rzeczowo, ale z jakąś dziwną pretensją. Powiedział, że dla mnie To Letrozol, a nie żadne gonadotropiny.
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:Ena A co dalej?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 20:34
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Ena wrote:Zakazał kochania się bez zabezpieczenia, przepisał Duphaston i mam pojawić się w trzecim dniu cyklu, żeby sprawdzić czy możemy zacząć kolejną stymulację z Letrozolem. Ale mnie to wkurzyło....