Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:A czemu zakaz? ciąża mnoga ci Nie pasuje?
Niepotrzebnie wykupowałam pakiet -
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Ana ciąża mnoga to bardzo duże obciążenie dla organizmu, a tym bardziej przy mojej sylwetce - za dużo kalorii na sobie to ja nie mam. Zdaję się na naturę - będzie tulenie i mam nadzieję, że jedno jajko się zapłodni
Niepotrzebnie wykupowałam pakiet -
Ena wrote:Ana a ty dodzwoniłaś się do tego szpitala w Białymstoku, żeby na zabieg się umówić czy czekasz w Olsztynie?
Laura powodzenia jutro. -
ana1122 wrote:A to miałaś podchodzi do iui. Ja to jakoś Nie wierzę na temat ciąży mnogiej. Tak ciężko zajść W ciąże A oni O ciąży mnogiej ci mówią
no właśnie naturalnie jest ciężko ale przy wspomaganych metodach o taka ciążę nie trudno i często się zdarza.Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:no właśnie naturalnie jest ciężko ale przy wspomaganych metodach o taka ciążę nie trudno i często się zdarza.
-
ana1122 wrote:Lepiej zrób w artemidzie. Ja płaciłam chyba 165 zł I wynik po 2 godzinachAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:nie ma opcji by wynik był po 2 godz, na pewno minimum parę dni ale nie pamiętam dokładnie ile, chyba tak jak Gosia pisze 3 dni
-
Lekarze muszą wspominać o "ryzyku" ciąży mnogiej co oczywiście nie musi się zdarzyć. Na pewno zdarza się ona częściej niż bez wspomagania, bo przy normalnej owulacji przeważnie występuje jeden pęcherzyk a przy stymulacji jak sama widzisz nawet i pięć stąd ryzyko jest wyższeAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
ana1122 wrote:Jak Nie ma opcji jak mój był?
nie no ok możliwe, że Ty miałaś tak szybko wynik, ja czekałam parę dni poza mną z tego co pamiętam Asia 08 też wynik miała po paru dniach, Nadziejka chyba też no i GosiaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 21:14
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
ana1122 wrote:Asia przepraszam cię bardzo ale ja wiem dobrze kiedy robiłam wynik amh i kiedy odbieralam. Chyba że to ty byłas mna? co?
a nie ma za coAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Hej, ja przy ostatniej wizycie w Artemidzie miałam robione amh. Nie pamiętam ile płaciłam, chyba 160 z hakiem, ale wynik miałam po godzinie.
ana1122 lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
ana1122 wrote:Nadziejka kupiłam ten lek. Ale tam pisze że to dla mężczyzn??? O co chodzi?
Ana tak dokladnie to dla mężczyzn bo mi tak mówił dr w ale to ma nam babkom pomoc przez dhea czy jakos tak. Ja tez juz zamówilam caly pakiet suplementów i tez wzięłam ten stymen. -
Dziewczyny jesli chodzi o amh to może zalezy od obciążenia laboratorium. Ja wynik miałam dopiero po paru dniach i dzwonil do mnie dr z aby mi go podać a może niektórym sie poszczescilo i miały juz po godzinie.
Jesli chce się leczyć w artemidzie to najlepiej to badanie robic u nich. Koszt to 165 zl chyba o ile dobrze pamiętam.asia-m-b lubi tę wiadomość
-
asia-m-b wrote:Lekarze muszą wspominać o "ryzyku" ciąży mnogiej co oczywiście nie musi się zdarzyć. Na pewno zdarza się ona częściej niż bez wspomagania, bo przy normalnej owulacji przeważnie występuje jeden pęcherzyk a przy stymulacji jak sama widzisz nawet i pięć stąd ryzyko jest wyższeBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nadziejka88 wrote:Ana tak dokladnie to dla mężczyzn bo mi tak mówił dr w ale to ma nam babkom pomoc przez dhea czy jakos tak. Ja tez juz zamówilam caly pakiet suplementów i tez wzięłam ten stymen.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ja mysle ze raczej chodzi o to kto z laborantow ma dyzur chyba nie kazdy ma kealifikacje do tego badania laboranci tez musza przechodzic kursy na dane badania labolatoryjneBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤