X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia co U ciebie?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    A czemu zakaz? ciąża mnoga ci Nie pasuje?
    Ana ciąża mnoga to bardzo duże obciążenie dla organizmu, a tym bardziej przy mojej sylwetce - za dużo kalorii na sobie to ja nie mam. Zdaję się na naturę - będzie tulenie i mam nadzieję, że jedno jajko się zapłodni :-)

Niepotrzebnie wykupowałam pakiet :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana a ty dodzwoniłaś się do tego szpitala w Białymstoku, żeby na zabieg się umówić czy czekasz w Olsztynie?

Laura powodzenia jutro.

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena wrote:
    Ana ciąża mnoga to bardzo duże obciążenie dla organizmu, a tym bardziej przy mojej sylwetce - za dużo kalorii na sobie to ja nie mam. Zdaję się na naturę - będzie tulenie i mam nadzieję, że jedno jajko się zapłodni :-)

Niepotrzebnie wykupowałam pakiet :-(
    A to miałaś podchodzi do iui. Ja to jakoś Nie wierzę na temat ciąży mnogiej. Tak ciężko zajść W ciąże A oni O ciąży mnogiej ci mówią

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena wrote:
    Ana a ty dodzwoniłaś się do tego szpitala w Białymstoku, żeby na zabieg się umówić czy czekasz w Olsztynie?

Laura powodzenia jutro.
    Nie mogłam się dodzwonic i sobie darowałam

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    A to miałaś podchodzi do iui. Ja to jakoś Nie wierzę na temat ciąży mnogiej. Tak ciężko zajść W ciąże A oni O ciąży mnogiej ci mówią

no właśnie naturalnie jest ciężko ale przy wspomaganych metodach o taka ciążę nie trudno i często się zdarza.

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia-m-b wrote:
    no właśnie naturalnie jest ciężko ale przy wspomaganych metodach o taka ciążę nie trudno i często się zdarza.
    Ale myślę że się zdarza Ale Nie często. Ja żeby wiedziała jak ciężko jest zajść W ciąże to bym nigdy W życiu Nie stosowała antykoncepcji... Bo po co

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Lepiej zrób w artemidzie. Ja płaciłam chyba 165 zł I wynik po 2 godzinach
    nie ma opcji by wynik był po 2 godz, na pewno minimum parę dni ale nie pamiętam dokładnie ile, chyba tak jak Gosia pisze 3 dni

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia-m-b wrote:
    nie ma opcji by wynik był po 2 godz, na pewno minimum parę dni ale nie pamiętam dokładnie ile, chyba tak jak Gosia pisze 3 dni
    Jak Nie ma opcji jak mój był?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarze muszą wspominać o "ryzyku" ciąży mnogiej co oczywiście nie musi się zdarzyć. Na pewno zdarza się ona częściej niż bez wspomagania, bo przy normalnej owulacji przeważnie występuje jeden pęcherzyk a przy stymulacji jak sama widzisz nawet i pięć stąd ryzyko jest wyższe ;)

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia przepraszam cię bardzo ale ja wiem dobrze kiedy robiłam wynik amh i kiedy odbieralam. Chyba że to ty byłas mna? co?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Jak Nie ma opcji jak mój był?
    tak samo jak krio kosztuje 3000zł ;)
    nie no ok możliwe, że Ty miałaś tak szybko wynik, ja czekałam parę dni poza mną z tego co pamiętam Asia 08 też wynik miała po paru dniach, Nadziejka chyba też no i Gosia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 21:14

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png

• asia-m-b Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Asia przepraszam cię bardzo ale ja wiem dobrze kiedy robiłam wynik amh i kiedy odbieralam. Chyba że to ty byłas mna? co?

a nie ma za co :D

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png

• polopiryna Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja przy ostatniej wizycie w Artemidzie miałam robione amh. Nie pamiętam ile płaciłam, chyba 160 z hakiem, ale wynik miałam po godzinie.

ana1122 lubi tę wiadomość

19.03.2016 - I iui :(, 14.07.2016 - II iui :(, 05.08.2016 - III iui :(
    06 - 11.10.2016 - I IVF :)
    dqpr6iye74d9v83c.png
  • nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Nadziejka kupiłam ten lek. Ale tam pisze że to dla mężczyzn??? O co chodzi?

Ana tak dokladnie to dla mężczyzn bo mi tak mówił dr w ale to ma nam babkom pomoc przez dhea czy jakos tak. Ja tez juz zamówilam caly pakiet suplementów i tez wzięłam ten stymen.

• nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jesli chodzi o amh to może zalezy od obciążenia laboratorium. Ja wynik miałam dopiero po paru dniach i dzwonil do mnie dr z aby mi go podać a może niektórym sie poszczescilo i miały juz po godzinie.

Jesli chce się leczyć w artemidzie to najlepiej to badanie robic u nich. Koszt to 165 zl chyba o ile dobrze pamiętam.

asia-m-b lubi tę wiadomość

• asia-m-b Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może faktycznie chodzi o to ile mają roboty w laboratorium..

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png

• Gosia321 Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia-m-b wrote:
    Lekarze muszą wspominać o "ryzyku" ciąży mnogiej co oczywiście nie musi się zdarzyć. Na pewno zdarza się ona częściej niż bez wspomagania, bo przy normalnej owulacji przeważnie występuje jeden pęcherzyk a przy stymulacji jak sama widzisz nawet i pięć stąd ryzyko jest wyższe ;)
    Asiu przypomnij mi mialas podawane 2 zarodki czy jeden sie podzielil. Jak przekonalas do tego dr D czy wiek ci pozwolil na podanie 2 ??

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadziejka88 wrote:
    Ana tak dokladnie to dla mężczyzn bo mi tak mówił dr w ale to ma nam babkom pomoc przez dhea czy jakos tak. Ja tez juz zamówilam caly pakiet suplementów i tez wzięłam ten stymen.
    Dziewczyny co wy za suplementy dla facetow zarzywacie ??

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mysle ze raczej chodzi o to kto z laborantow ma dyzur chyba nie kazdy ma kealifikacje do tego badania laboranci tez musza przechodzic kursy na dane badania labolatoryjne

gann3e3kewa6j1el.png
‹‹ 256 257 258 259 260 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ