Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Slomka a ty kiedy ruszasz do Białegostoku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 12:04
-
ana1122 wrote:Dziewczyny a w tym szpitalu u malarkiewicza to przyjmuje doktor r i p???Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Lura82 wrote:Asiu czy lekarze po punkcji przepisuja ten acard czy mam sama o tym zdecydowac.
Na chwilę obecna dostałam antybiotyk i duphaston. Myslicie ze dostane cos jeszcze?Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Aha i jeszcze oprócz acartu po transferze brałam relanium (3dni). Też sama zdecydowałam, w innych klinikach to jest standard. I nie chodzi tu o dzielanie uspokajające ale o rozluźnienie narządów wewnetrznych w tym wypafku głównie chodzi o macicę.
Lura82, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
asia-m-b wrote:Aha i jeszcze oprócz acartu po transferze brałam relanium (3dni). Też sama zdecydowałam, w innych klinikach to jest standard. I nie chodzi tu o dzielanie uspokajające ale o rozluźnienie narządów wewnetrznych w tym wypafku głównie chodzi o macicę.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Karcia wrote:a ja czekam na męża zaraz wróci z pracy i jadę do szpitala na te oddychanie bo się wykończę .Dzwoniłam do artemidy i mówiły żeby koniecznie jechać bo to przestymulowanie i n apewno zebrał się płyn w opłucnej.
polezysz sobie wyplukaja ale przynajmniej bedziesz pod opieka bo hiperka w ostatnim IV stadium jest juz duzym zagrozeniem zycia. Powodzenia
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Asia ja nie miałam robione go AMH,co mnie właśnie zastanawia czemu lekarz nie zlecił.Cala reszta jest juz zrobiona wszystko w pakiecie przy pierwszej wI życie nam zrobili.A po clo wszystkie pechole były dojrzałe tylko nie popękane. Miałam torbiele łącznie 15 cm wszystkie.28 wrzesnia podczas @ mam zacząć w wawie stymulację ale chcę zmienia klinikę na naszą olsztynska żeby było bliżej.Dlatego zbieram informacje jak jest tu-wyniki maja mi dosłac poczta.Tylko wymaz mi zostaly-ale w polmedzie podobno 2 tygodnie będę czekała.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
[email protected] wrote:Może powinnam jechać do artemida żeby mi zrobili te AMH?, co myślicie.
-
[email protected] wrote:Asia ja nie miałam robione go AMH,co mnie właśnie zastanawia czemu lekarz nie zlecił.Cala reszta jest juz zrobiona wszystko w pakiecie przy pierwszej wI życie nam zrobili.A po clo wszystkie pechole były dojrzałe tylko nie popękane. Miałam torbiele łącznie 15 cm wszystkie.28 wrzesnia podczas @ mam zacząć w wawie stymulację ale chcę zmienia klinikę na naszą olsztynska żeby było bliżej.Dlatego zbieram informacje jak jest tu-wyniki maja mi dosłac poczta.Tylko wymaz mi zostaly-ale w polmedzie podobno 2 tygodnie będę czekała.
jeśli nie pękły to owulacji nie było
Karcia koniecznie jedź! ku... jeszcze tego było mało, bardzo Ci współczuję! dużo zdrowia!
Gosia relanium miałam zakupione na czarnym rynku.. dawka standardowa tak jak dziewczyny w innych klinikach dwie godziny przed transferem a później 2x5mg przez 3 dniAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
[email protected] wrote:Może powinnam jechać do artemida żeby mi zrobili te AMH?, co myślicie.
Ja miałam zrobione na własną rękę i tak musiałam powtórzyć przed IVF, bo wynik był sprzed roku. Ja robiłam to w miejskim kosztowało 180 zł na wynik czekałam chyba 2 tygodnie..Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Ana to nie chodzi o działanie uspokajające, tylko zwiodczające mięśnie (macica jest zbudowana głównie z mięśni) oczywiście nospę można brać, ja brałam przez następne tygodnie nospę właśnie, ale jej działanie jest o wieeeeeele słabsze niż relanium
pierwsza tabletka 2 godz przed transferem, następna wieczorem i tak dwa razy dziennie przez 3 kolejne dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 17:26
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Cialko żółte było bo miałam usg tydzień po inseminacji.Pęcherzyki nie popękane bo podejrzewam ze dawka pregnylu była za mała.Ja robiłam takie badania:anty HIV, hbsAg,anty hbc,vdrl,grupa krwi rhd,Antygeny ukladu abo.Claudia, cftr,toxo i różyczka. Czy potrzebuje jeszcze czegoś? Wymaz i cytologia za tydzień.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902