Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
eni33 wrote:Dziewczyny ktorym sie udalo jak to bylo ze zwolnieniem w pracy kiedy poszlyscie. Bo ja na punkcje to tylko 2 dni biore wolnego a na transwer 7 dni w tym urlop. boje sie brac zwolnienie bo pracuje w sklepie odziezowym jest nas 3. Ale praca to wysilek zawsze jest co robic towar sprzątanie itp. Ja sie uda to tez bym chciala odrazu pujsc na zwolnienie ale nie wiem czy gin mi wystawi.
Podejrzewam,że dr D może być bardziej skłonny wypisać zwolnienie od razu po pozytywnej becie,takie miałam odczucie.
-
Dziewczyny u mnie @ przyszła rano z wielkim hukiem. Tak mnie brzuch boli ze zaraz zejde z tego swiata.
Tym samym odpoczywam od igiel, kliniki i lekarzy. Zamowilam suplementacje na miesiac i moze za trzy miesiace wroce do tematu staran z pomoca lekarzy bo na ivf nie jestem jeszcze gotowa psychicznie i finansowo. Oczywiscie bede was sledzic i wspierac i trzymac kciuki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 09:20
-
Lura82 wrote:Jestem juz po. Tylko 6 komorek pobranych.
Ps bardzo tu mila atmosfera jest -
Nadziejka walcz dalej bo mamy o co. Trzymaj sie i zagladaj do nas.
nadziejka88 lubi tę wiadomość
-
Lura to fajnie ze juz po. A jak sie czujesz.6 to dobry wynik. I co dzis powrót do domy i czekanie na telefon . czyli o 7:30 zjawilas sie na izbie przyjec i juz dalej poszlo z górki. A gdzie nocowalas. I jak droga latwo bylo dojechac.
-
Laura, super, że masz już to za sobą. Teraz trzymamy za Ciebie i Twoje komóreczki kciuki
Dziewczyny, powiedzcie mi proszę: czy jeśli przy pierwszej punkcji uda się pobrać 5-6 komórek (wersja optymistycznai ewentualnie podchodziłabym do drugiej procedury IVF, to z jakimi kosztami powinnam się liczyć?? Jak wtedy z lekami - pytam, bo ja z uwagi na wiek nie mam refundacji i chciałabym wiedzieć, ile kasy bedę potrzebować??? No i w jakim odstepie czasu można podejść do kolejnej procedury?
Monisiek -
nick nieaktualny
-
eni33 wrote:Dziewczyny ktorym sie udalo jak to bylo ze zwolnieniem w pracy kiedy poszlyscie. Bo ja na punkcje to tylko 2 dni biore wolnego a na transwer 7 dni w tym urlop. boje sie brac zwolnienie bo pracuje w sklepie odziezowym jest nas 3. Ale praca to wysilek zawsze jest co robic towar sprzątanie itp. Ja sie uda to tez bym chciala odrazu pujsc na zwolnienie ale nie wiem czy gin mi wystawi.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
eve87 wrote:Ja byłam niestety aż 2 razy u tej pani na koniec stymulacji i czułam się dokładnie tak samo po obu wizytach - wiem,że nic nie wiem,a pani dr wie jeszcze mniejBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
słomka :) wrote:Lura ja tez byłam w szoku, że to tak rach ciach
Ja w niedzielę mam transfer. Nie odwiedzam Was często, bo Mąż jest "zazdrosny"
Lura trzymam kciuki za Twoja szczęśliwa 6 -
A widzisz transwer nie doczytalam myslalam ze dopiero punkcje! A kiedy mialas punkcje.
-
A na krora godzine trzeba sie wstawic na transwer bo bym chciala przyjechac w tym samym dniu. Slomka a ile u ciebie pobrali?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 11:32
-
U mnie wyszło w końcu 10 komórek
Jak sobie pomyślę o tym wszystkim i o tym, że nasze dzieciątko już istnieje to aż mam motylki w brzuchu
W szpitalu mam być kolo 9
Lura jak się czujesz- nic nie boli, nie ciągnie?
Nadziejka strasznie mi przykro..., wiem ze to powtarza kazda z nas ale ważne jest żeby dalej coś działać. Ten ból minie- tulę mocno.nadziejka88, asia-m-b, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Lura 6 to dobry wynik życzę by się wszystkie pięknie zaplodnily i rozwijały!
Słomka super trzymam kciuki za udany transfer &&&&&&&&
Jeśli chodzi o zwolnienie to nie ma z nim problemu i po punkcji i po transferze. Po transferze dają na 14 dni a jeśli test jest pozytywny to przedłużają na kolejne 30 dni już z literka B czyli 100 procent płatneAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
A na ktory dzien od przyjmowania zastrzykow menopur pojechalas na punkcje.