Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia321 wrote:Kochana opowiadaj jak u ciebie jak sie czujesz jak przebiega ciaza ???
Ciąża przebiega prawidłowo, serduszko jest i bije a mały boksuje na usg rączkami i nóżkami ( w sumie dopiero zalążkiem ich
). Za półtora tyg idę na usg genetyczne i mam nadzieję, że będzie tak pozytywnie jak do tej pory. Musi być
-
asia-m-b wrote:Lura 6 to dobry wynik życzę by się wszystkie pięknie zaplodnily i rozwijały!
Słomka super trzymam kciuki za udany transfer &&&&&&&&
Jeśli chodzi o zwolnienie to nie ma z nim problemu i po punkcji i po transferze. Po transferze dają na 14 dni a jeśli test jest pozytywny to przedłużają na kolejne 30 dni już z literka B czyli 100 procent płatne
-
Slomka czuje sie b. dobrze. Juz wrocilismy , zdazylam zrobic zakupy, a maz juz w pracy jest. Cala droge do domu spalam. Troszke tylko czuje prawa nerke, jak bym sie uderzyla.
Ogolnie to taki spokój czuje wewnetrzy. Teraz tylko mozna czekacsłomka :), asia-m-b, ana1122 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Monisiek wrote:Emilka, ja dostałam okres 4 dnia po odstawieniu Marvelonu, więc póki co się nie denerwuj, wszystko będzie ok
-
Karcia no to sie porobilo. Szybkiego powrotu do zdrowia. A powiedzcie dziewczyny gdzie wyzucalyscie zużyte strzykawki bo tam pisza zeby nie do smieci. Emilka no to jestes 6 dni do przodu bo mi jeszcze zostaly 3 tabletki.
-
nick nieaktualnyAle tu się dzieje...czytam Was na bieżąco, ale nie mogę pisać bo dużo teraz pracuję. (Odkładam na październik, na in vitro) Karcia aż mnie za serce ściska jak myślę o Tobie, trzymaj się jakaś bo będziesz jeszcze potrzebowac dużo siły jako przyszła Mama, wierze ze zaswieci dla Ciebie slonce, dla nas wszystkich. ..
Słomka I Laura brawo, trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 17:05
-
nick nieaktualny
-
eve87 wrote:Czuje sie dobrze, poza mdłościami ktore dopadają jeszcze od czasu do czasu
Ciąża przebiega prawidłowo, serduszko jest i bije a mały boksuje na usg rączkami i nóżkami ( w sumie dopiero zalążkiem ich
). Za półtora tyg idę na usg genetyczne i mam nadzieję, że będzie tak pozytywnie jak do tej pory. Musi być
a juz wiesz jaka plec ?? Trzymam kciuki za dobre wyniki
odpoczywaj w koncu poki mozesz
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Karcia wrote:dziewczyny ja tak szybko donoszę że leże w szpitalu. Mam płyn w opłucnej i złe badania odezwe się później. Lura super trzymam kciuki.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤