Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Słomka i Lura ♥ dobre myśli w kierunku Waszych zarodków! &&&&&&&
Karcia współczuję! że jeszcze to Cię musiało spotkaćdobrze, że jesteś pod opieką lekarzy! ZDROWIA!
Ja dziś była na połówkowymz Jaśkiem dzięki Bogu wszystko dobrze ♥ tradycyjnie ryczałam na USG
Dziewczyny to jest meeeega fajne uczucie i każdej z Was życzę abyście już niedługo je przeżywały!!!
Lura82, leo, malgos741, Gosia321, Ali.G, Asia08 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Dziewczyny ja dzisiaj zaczynam brać gonal, czy te zastrzyki są bardzo bolesne? Gonapeptyl jakoś znoszę, ale obawiam się że dwa ukłucia w brzuch to może być dla mnie za dużo. Panie w recepcji pokazały mi wczoraj jak obsługiwać pen, w instrukcji czytam, że trzeba najpierw usunąć pęcherzyk powietrza (ustawić na oznaczenie 25 poprzedzone kropką) i nacisnąć pokrętło, też tak robiłyście?3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Gosia321 wrote:Super musi to byc piekny widok
a juz wiesz jaka plec ?? Trzymam kciuki za dobre wyniki
odpoczywaj w koncu poki mozesz
Mam nadzieje,ze od drugiego trymestru bede mogła odstawić Clexane. Jednak trzeci miesiac codziennego kłucia w brzuch to troche dużo.
-
eve87 wrote:U mnie o ile po punkcji i po transferze mogłam wziąć zwolnienie jesli chcialam to po teście już nie było tak łatwo o to u dr W.
dr D nie robił najmniejszego problemubez wizyty nawet, zadzwoniłam do Niego, powiedziałam o becie, zapytałam o zwolnienie, powiedział, żeby jechać do artemidy i dziewczyny wystawią
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
eve87 wrote:Nie, na to jeszcze za wcześnie
Mam nadzieje,ze od drugiego trymestru bede mogła odstawić Clexane. Jednak trzeci miesiac codziennego kłucia w brzuch to troche dużo.
Na genetycznych już może uda się poznać płeć, my na genetycznych właśnie się dowiedzieliśmy w 13 tcmalgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Gosia złe mam dimery norma jest do 500 a ja mam ponad 3 tyś, crp jest norma do 10 a ja mam 40, sporo jeszcze tego ale nie pamiętam nazw.Najgorsze jest to że nic mi nie dają od tego duszenia bo nie wiedzą co mi jest miałam tomograf i wyszedł płyn w opłucnej a co dalej nie wiem znając Mławską służbę zdrowia to za wiele mi nie pomogą.Już się nie mogę doczekać pozytywnych betekKarcia
-
nick nieaktualny
-
Karcia wrote:Gosia złe mam dimery norma jest do 500 a ja mam ponad 3 tyś, crp jest norma do 10 a ja mam 40, sporo jeszcze tego ale nie pamiętam nazw.Najgorsze jest to że nic mi nie dają od tego duszenia bo nie wiedzą co mi jest miałam tomograf i wyszedł płyn w opłucnej a co dalej nie wiem znając Mławską służbę zdrowia to za wiele mi nie pomogą.Już się nie mogę doczekać pozytywnych betek
-
Ena wrote:Słomka super wieści. Powodzenia w kolejnych etapach.
Asia m_b fajnie, że młodzieniec ma się dobrze. A to pewnie niebawem krzywa cukrowa cię czeka?
Karcia szybkiego powrotu do zdrowia.
Eve a 87 a gdzie suwak?
Takjuż mnie dr straszył na ostatniej wizycie, że te atrakcje przede mną
No właśnie Eve! gdzie jest suwak? :*Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
asia-m-b wrote:dr D nie robił najmniejszego problemu
bez wizyty nawet, zadzwoniłam do Niego, powiedziałam o becie, zapytałam o zwolnienie, powiedział, żeby jechać do artemidy i dziewczyny wystawią
a jak się uparcie trzymałam dr W to dostałam ze swoje
choć nie powiem,żebym jakieś straszne katusze w tej pracy przechodziła.
-
nick nieaktualny
-
asia-m-b wrote:Współczuję tego kłucia ale.. wiesz, że warto
Na genetycznych już może uda się poznać płeć, my na genetycznych właśnie się dowiedzieliśmy w 13 tc
Idę sprawić sobie suwakasia-m-b lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny postanowiłam się przyłączyć- dużo nas łączy
Zaczeliśmy leczenie z mężem w Artemidzie w Olsztynie. Czy to prawda, że na pic up i transfer jeździ się do Białegostoku?? Z góry dziękuje za info
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Cześć dziewczyny
Miałam dziś straszny sen : zadzwonili do mnie, że żadna komórka sie nie zapłodniła. Dopiero po godzinie dotarło do mnie, że to sen. Okropne uczucie.
Tak sie martwie o te moje maleństwa. Myślicie, że mogę dziś zadzwonić, żeby się czegoś dowiedzieć, czy czekać? hmm tylko numeru nie mam do nich22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤