Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
asia-m-b wrote:Witaj Asiastokrotka
szczerze to mnie wprowadzali w błąd od otwarcia kliniki
cały czas miało być, za chwilkę, za parę dni, za miesiąc minął rok i nadal jeździ się do Białegostoku
Muszę Ci powiedzieć, że nie było to ani trochę uciążliwe, no i fakt, że w uniwersyteckim szpitalu, na oddziale do tego przeznaczonym, działa tylko na plus. Mają tam duże doświadczenie
Malawiki ja stosowałam te witaminy o których pisze Ana: b12, vit e, dużo białka orzechy brazylijskie mają bardzo dużo białka plus odżywka białkowa dla pakerów, czerwone wino na bardziej ukrwione endometrium do tego acard ale po punkcji.
Natomiast izotoniki i nutridrinki tylko w przypadku gdy dojdzie do hiperstymulacji, jak to w przypadku naszej Karci jest. Jeśli będziesz miała bardzo dużo pęcherzyków, to wtedy będziesz się tym ratować.
Dieta białkowa Ty i facet, żeby nie byłoBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Mogę zamiast czerwonego wina coś innego na ukrwienie endometrium?Nie pije i chyba nie zacznę,zakupilam stymen,witaminki q i b,w poniedziałek wezmę jeszcze d3.Jutro chyba się dowiem jakie mam swoje zasoby, jak zdarzę odebrać wynik bo pracuje do 14.Ale trochę się denerwuje,oby było dobrze.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
[email protected] wrote:Mogę zamiast czerwonego wina coś innego na ukrwienie endometrium?Nie pije i chyba nie zacznę,zakupilam stymen,witaminki q i b,w poniedziałek wezmę jeszcze d3.Jutro chyba się dowiem jakie mam swoje zasoby, jak zdarzę odebrać wynik bo pracuje do 14.Ale trochę się denerwuje,oby było dobrze.
-
Malawiki, jutro chyba do 13 jest otwarte, więc po 14 raczej będzie ciężko odebrać wynik. Ja jutro mam wizytę u dr P. i liczę na rozpoczęcie stymulacji. Jeju, dziewczyny, czy Was też tak bolały plecy w trakcie przyjmowania gonapeptylu? Od tygodnia się męczę z tym bólem. Strach się bać, co będzie dalejMonisiek
-
[email protected] wrote:Mogę zamiast czerwonego wina coś innego na ukrwienie endometrium?Nie pije i chyba nie zacznę,zakupilam stymen,witaminki q i b,w poniedziałek wezmę jeszcze d3.Jutro chyba się dowiem jakie mam swoje zasoby, jak zdarzę odebrać wynik bo pracuje do 14.Ale trochę się denerwuje,oby było dobrze.
żebyś widziała moje miny jak konczylam przelykac.. tego dużo pić nie trzeba pół lampki wieczorkiem Ale jak nie dasz rady to nie ma sensu się męczyć
wynikiem się nie martw będzie dobrze!
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Lura82 wrote:Dziewczyny lekarz przepisal mi duphaston i unidox, ale w zaleceniavh jest jeszcze estrofem. Czy to tez powinnam brac?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Mam w domu estrofem i w sumie mogłam go brać, ale skoro mówi że nie, to się troszkę cykam na własna rękę brać.
Receptę wypisywał mi Ramel i on tak jakoś wszystko szybko szybko (może zapomniał)dodatkowo drukarka im szwankowała.
Teraz to chyba i tak za późno, żeby zacząć brać go
Jejku jak mnie dziś boli wszystko, w nocy nospe brałam, taki ból mnie obudził.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 09:05
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Dziewczyny mamy 2 zarodeczki
klasy A i B
Czekamy do 5 doby i mrozimy. Potem histeroskopia, i transfer.
Miałam nadzieje, że będzie ich więcej, żeby zaryzykować transfer z polipem. Cóż moje serduszka kochane poczekają, aż mamusia będzie zdrowasłomka :), Izaura, polopiryna, Gosia321, Asia08 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤